Livet fortsätter, ännu en gång

Det var det här med att hålla igång bloggen ja.. Men nu har jag iaf köpt en ny dator så förhoppningsvis blir det ändring på saker och ting nu! Ska försöka fixa photoshop ellr något liknande så att jag kan göra om bloggen helt och hållet! Det vore lite roligt med variation och nytt.

Förövrigt fortsätter livet - skolan håller på och allt annat fortsätter med. Känns som om jag vill stanna upp lite, men det är ju svårt när livet inte bryr sig om vilken hastighet jag vill gå i.

Puss på er nu ska jag sätta igång och kolla igenom föreläsningen inför imorgon och läsa igenom vad vi ska läsa. Ha det fint

Cogito, ergo sum

Om jag ändå ska försöka skriva lite här då och då kan jag iaf försöka berätta hur den senaste tiden i mitt liv har varit och sett ut. Då jag inte har skrivit något sen sommaren egentligen började kan jag lika gärna börja där:
 
Sommaren började med att jag tog studenten - vilket var helt underbart! Även om jag själv inte tyckte att det var lika stort som alla hade sagt att det skulle vara innan så skulle jag, precis som dom, vilja göra om det om och om igen! 


Direkt efter studenten var det bara att hoppa rakt in i arbetslivet - Vattenlandet i Sunne för andra året i rad. Det var underbart och vilka härliga människor jag fick jobba med i år! Jobbet varvades med tävlingar, mys och allt annat man brukar göra under sommaren - dock hann jag såklart inte med allt jag hade velat göra! 
 
 
När arbetet var slut i mitten av Augusti hade jag äntligen sommarlov i två veckor innan jag tog nästa steg in i vuxenvärlden - universitetet. På universitetet ska jag lära Ämneslärarprogramet inriktning gymnasiet - dessutom har jag valt matematik som ingångsämne (ämne två väljer man senare). Läskigt och roligt på samma gång var det att börja (och är fortfarande) - men jag tror att det kommer bli jättebra när jag kommer in i det och kommer på hur mycket det krävs av mig för att klara det. Idag började jag andra veckan på mina universitetsstuder och än så länge känns det bra! Dock väldigt svår matte (mycket svårare än vad jag hade förväntat mig), men får man räkna lite på det kommer det nog släppa.
 
Detta är i stort sett min sommar och för att underlätta mitt liv de närmaste åren ska jag nu sätta mig och räkna lite matte så att jag hänger med i studierna! 
 
 

För mig är du livet

Jag vet inte hur jag ska göra - ibland känner jag att det vore underbart gött att ha en blogg att skriva av sig lite på då och då, men ibland är det väldigt gött att inte behöva känna att jag inte måste uppdatera den hela tiden.. Men jag har bestämt mig för att ge den ett försök till och förhoppningsvis kan jag bestämma mig för om jag ska fortsätta eller inte efter ett tag (:

RSS 2.0