.

 

Nu kan du få mig så lätt


Haft en trevlig påsk i England och Wales. Tävlingarna gick okej förutom en som gick skitdåligt, men nu glömmer vi den! 

Även nästsista VFU veckan har börjat och är dessutom snart över, imorgon är det fredag och sen är det helt :) imorgon ska vi grilla med klassen annars ska jag bara slappa hela helgen! Gött!! 

vi slutar allihop

Oj vilken effektiv dag! Sov egentligen ganska länge, hade klockan på 10. men gjorde frukost och la mig i sängen igen för att kolla lite himym. Har nog kollat på en säsong himym idag.. :D Efter frukosten runt 11 började jag stryka gardinerna som vi har i vardagsrummet, som inte har blivit strukna sen november.. sen sydde jag upp dom så att dom är lagom långa för fönsterbrädan. Vattnade blommorna och sen var det dags för lunch. Blev fläskytterfilégryta med champinjoner och broccoli, mums! 
 
Efter lunchen fortsatte jag med pysslet, blev att sy en "gardin" att ha under en bänk till köket. Sen fixade jag att sätta upp krockar och sånt för att kunna sätta upp gardinen. Sen fortsatte jag med att stryka en duk och förkorta den lite då den var lite lång för vårt vardagsrums bord. Sen sydde jag även in fyra örngott som var förstora. Sen fortsatte jag att göra klart köket genom att sätta upp "fläktsaken" som man fäller över spisen för att ta bort oset och sen fixa silikon mellan väggen och bänkskivan. Kan dock inte säga att jag är så bra på det där med silikon, men det är bättre än innan nu iaf! ;) 
 
Nu på kvällen har jag packat och när jag var kvar med packningen började jag måla en byrå som jag köpte förra veckan och håller på att göra om. skruvade även ihop vårt utebord, men det ska sågas av lite i benen så att det inte blir så högt. men det får jag göra när jag har kommit tillbaka från england, får även fixa klart byrån då :D Nu kommer jag sova sjukt gott, men blir en tidig morgon för att åka till värmland. puss på er

Dom pratar om myror


Sitter i bilen i väntan på att jag ska starta, vill inte ut i kylan så bilen är en bra plats att sitta i :) är nämligen på tävling i Strängnäs. Vi får se hur det går, det märks!

Hade även skrivit.ett inlägg igår om veckan men blogg.se ville inte riktigt vara med så det raderades och jag orkade inte skriva om det.. 

Jag ska ingenstans, jag bara bryter lite is

Och helt plötsligt var fjärde VFU-dagen avklarad. Vår handledare insåg att den sista klassen hade FN-spel så den sista lektionen blev inställd. Så nu är jag påväg hem mot Örebro! 

Annars har vi inte haft så jobbiga dagar under VFUn innan heller.. Spelat volleyboll på de flesta lektionerna. Förutom att jag stukade tummen på den första i måndags.. Så jag har mest tittat på men nu börjar jag kunna använda den igen! 

När jag kommer hem ska jag diska undan allt från igår, haha. Sen tror jag att jag ska ta mig en promenad eller något, springa vore dumt även om jag skulle behöva det. Men imorgon är det årets första tävling och då måste jag vara pigg. Sen ska jag packa, städa och handla lite smått och gott. Ska även roa mig med att räkna matte med Oskar :) 

Nä nu ska jag ta en liten powernap här på bussen. Puss 

RSS 2.0