försök vara dig själv

Kunde inte sluta titta på den här bilden, den passar så bra till det jag skriver om just nu. Vi har ju en hemtenta tills imorgon om någon skulle missat det ;) Den handlar om just föreställningar om kroppen och jag har valt att skriva om makt/samhälle/genus och det passar så bra med den här bilden att det är svårt att ha sin identitet/vara sig själv för man påverkas av alla andra hela tiden!
 
Annars har jag insett att jag kommer behöva gå upp runt halv 6 varje morgon de närmaste 5 veckorna. Kill me! Hoppas verkligen inte att vi börjar 8 varje dag. Kommer ha en restid på minst 1,5 timme x2 varje dag. Så jag får väl vara duktig och plugga på bussen eller passa på att läsa böcker eller något. Men det märks på måndag när vi får vårt schema! kan alltid hoppas att vi får sluta lite tidigare iaf! :D 
 
Nä tänk om man skulle ta och skriva lite mer kanske så man slipper sitta hela natten och skriva. puss
 

I like your face, that's why I stare

Efter lite tungt pluggande (läs inget pluggande alls) och tvättning bestämde maja, jag och bella att vi skulle träffas och mysas lite på kvällen istället. Så vid 17 cyklade jag mot majas lägenhet för att ha en mysig kväll med plugg, mat och mys. Det har verkligen varit en mysig kväll! Emanuel, Cookie och Denise kom lite senare med. Vi har ätit mat, provat GBs nya dildoglass och snackat en massa. Har även fått några fler ord skrivna :D Dock kommer det bli en tung dag imorgon :( Måste verkligen se till att bli klart med den här skiten, dock är jag ganska inställd på ett U så det märks väl hur det blir. Men ett U är inte det värsta som kan hända mänskligheten. 
 
Nä nu ska jag väl försöka skriva lite mera innan det blir att cykla hem. Måste dock bädda sängen när jag kommer hem och det ser jag inte alls fram emot :( puss
 
 
 
 

du kanske aldrig får den du vill få, men du får mig

Finns ingen mer klockren text/bild för mig just nu. Har hemtenta som ska in på måndag, men vad gör jag istället för att skriva? Jo jag sitter och sjunger med i alla låtar. Stackars grannarna..
 
Annars har jag haft en riktigt mysig vecka! Dansexamination som har tagit upp en hel del tid på dagarna och hemtentan som har tagit upp mycket tid på kvällarna/nätterna.. ändå har jag bara skrivit en sida än så länge. DÖÖÖÖ vad dåligt det har gått. Så det är väl bäst att jag skriver på den nu då. pusss
 

jag vet, jag känner dig längtan

Riktigt fina dagar har passerat. Måndag bestod av massa träning vilket var riktigt skönt att bli riktigt trött i hela kroppen. När jag vaknade på tisdagen hade jag riktigt ont i kroppen men det var helt okej när jag visste att det skulle bli en fin dag! Först ett danspass i skolan följt med två föreläsningar om doping/ätstörningar. Efter skolan åkte jag hem och handlade lite innan jag la mig i soffan och pluggade lite. Sen åkte vi och handlade 18.000 pärlor och pärlplattor. Sen hem och göra våfflor. Sen var det våffel och pärlmys resten av kvällen.
 
När jag vaknade imorse.. vilket kanske inte var på morgonen.. så blev det att laga mat innan vi drog och åkte runt på secondhands och lite andra bra-att-ha-affärer. Så idag hann vi fixa en hel del! Sen blev det hem för att hämta massa saker för att åka till skolan vid 19 för nattplugg. Så nu sitter jag här i skolan och försöker plugga.. vilket inte alls går bra. Jag vill ge upp redan innan. Nä nu ska jag förbereda mig inför seminariumet imorgon. puss

Söndag, måndag


Varit lite dåligt med sömn de senaste dagarna och det märks verkligen på mig idag! Så sjukt galet trött så jag tror jag somnar när som helst!

Söndagen spenderades iaf genom att vakna vid 9 och vara skitpigg så jag plockade lite här hemma innan jag vid 12 cyklade iväg till almbyplan för att möta Sandra och Johanna. Sen cyklade vi efter många om och men vidare för att präla armband för ung cancer. När vi kom hem igen läste jag lite innan vi gick till pappa en sväng, men han var inte hemma så vi fick gå hem utan att träda dom. Resten av kvällen bestod av läsning och ett 3 timmars långt telefonsamtal innan klockan blev halv 1 och vi insåg att vi var tvungna att sova. 




Idag har jag däremot varit i skolan och dansat, dansat och haft seminarium x2. Även roat mig med att träna nu på kvällen så jag kommer inte kunna gå imorgon... Men vem ska behöva gå imorgon? ;) 

Nä nu ska jag sova innan jag blir pigg igen ;) godnatt på er! 

.

 

Fredagkväll

Ja min underbart söta mathilda har som sagt fyllt hela 24 år! Det skulle såklart firas med fest och sedan utgång på kåren som vi båda två älskar! Så när jag hade tagit en powernap i soffan efter skolan var det dags att göra sig i ordning för fest! Jag var heeelt seriös på snapchat med sandrapandra och ja mamma jag vet att du älskar mig oavsett hur jag ser ut :D 
 
När jag kom till festen fick jag ett trevligt uppdrag av mathilda.. så jag döpte om mig själv till Elin för det är ju ett namn jag lyssnar på om någon skulle kalla mig det. Det gäller att vara smart om man ska ljuga ;) 
 
Mathilda fick hålla tal några gånger och hon fick även en hel del tal hållna till henne. 
 
Här har vi beviset för att Mathilda är sjukt söt! :)
 
Sen får ni lite blandade bilder från kåren! Såklart en standard toa-bild!
 
Och tillslut en bild på när jag och Mathilda var påväg hem. att vi alltid ska stanna vid busshållsplatsen utanför dagiset där våra vägar skiljs och ta bilder.. 
 
 
 

Veckan

 
 
Åh där har ännu en vecka passerat. Den har varit riktigt fin och det har blivit måånga timmar tränade. Tisdagen bestod precis som måndagen med flera träningspass, denna gång var det dans x2 och ett gymnastikpass.
 
Onsdagen bestod bara av ett pass dans innan jag åkte hem och skrev lite på hemtentan innan jag skulle iväg och jobba. Tydligen har jag inte berättat för så många att jag har börjat jobba, men jag jobbar som läxhjälp i matte åt en tjej som går andra året på gymnasiet :) Så det gör jag ungefär en gång i veckan :) Sen efter jobbet var det bara att åka hem och skriva klart hemtentan. Så himla skönt att skicka in den, nu ska jag bara hålla tummarna att den blir godkänd. Mitt i tentaskrivandet ringde min kära systeryster och berättade att man kunde kolla vad man skulle få tillbaka i skatt så det var jag ju tvungen att kolla. 8400kr får jag tillbaka!! Hur jävla skönt är inte det när jag inte ska jobba i sommar? :D Perfekt, för där har jag hyran betald i sommar ;) 
 
Torsdagen bestod av lite dans och sen efter att vi hade dansat så träffade jag anton som frågade om jag hade några kakor hemma. Det är klart jag alltid har det hemma! Så han fick hänga med hem på fika, fast sen fick vi för oss att det var bättre att äta mat så vi gjorde tacos. Men sen fick stadsnätet och tvn för sig att inte fungera mitt i att vi låg och kollade på tv.. så vi började baka chokladbollar :D Mums! När anton hade åkt hem, kom oskar hit istället så fixade vi hans skidor :) Resten av kvällen blev matlagning och mys. 
 
Fredagen började med föreläsning i två timmar som jag gääärna hade skippat och legat kvar i sängen istället.. Sedan gick vi över på qigong eller tai chi, man vet inte vad det var.. Jag insåg ganska snabbt att det inte var något för mig för jag är sjuuukt dålig på att slappna av och gå in i mig själv. Sen gick jag hem och handlade, åt mat och somnade i soffan. Kvällen bestod sen av födelsedagsfest för sötaste mathilda men det tänkte jag skriva om i ett eget inlägg :)

I got my eyes on you, you're everything that I see

Ungefär så känns mitt liv just nu och det är så de närmaste dagarna kommer se ut med. Idag började vi dagen med 1,5 timme jujutsu, sen pang på 1,5 timme gymnastik och sen fick vi äntligen lunch. mat <3 och direkt efter lunchen var det dags för 1,5 timme dans.. Sen gick jag hem och somnade skönt i sängen framför en film... men det var bara att ta sig i kragen och åka iväg och ha styrka i ytterligare 1,5 timme.. Så nu är min kropp sjukt trött och jag kommer inte kunna röra mig imorgon..
 
Vad har jag annars gjort sen jag skrev då? Jag har varit snurrig och haft huvudvärk, men nu har den äntligen gått över! Var ute och provsprang igår för första gången sen hjärnskakningen och det gick bra! Sjukt glad brud. Jag har varit sjukt rastlös när jag inte har fått träna så jag har roat mig med att storstäda för att bli av med lite energi och måla lite i köket. Även haft caysa på besök och myst med henne i helgen! Resten av helgen blev oxå mys och lite tårta. 
 
Nu funderar jag faktiskt på att gå och borsta tänderna.. ska orka vara i skolan vid 8 för att lära anton hur man lånar böcker.. så det ska jag nog ta och göra. Ganska skönt det där med att sova, pusss
 

vem är i skolan kl. 1 på natten?

Hade en mysig heldag i skolan igår. Var i skolan från 9 till lite efter 1 på natten.. Dagen bestod av lektion i form av ling-gymnastik som jag kunde vara med på en hel del faktiskt! Sen var det föreläsning i tre timmar innan vi satte oss och skulle börja skriva på vår uppgift vi hade under idre.. dock blev det inte så mycket gjort på de första 4 timmarna.. Dock när Oskar och Emanuel kom så beställde vi pizza direkt till g-huset och hade kvällsmatmys och sedan satte vi igång och skrev en hel del! Kvällen bestod även utav massa prat om allt mellan himmel och jord och massa skratt! 
 
Dock har jag en del kvar att skriva så det sitter jag och skriver på just nu. Det svåra är att få med litteraturen.. fast klarar andra av det ska även jag klara av det! När jag är klar ska jag nog gå ut på en promenad och ikväll ska jag till Maria och äta mat där. Så himla mysigt ska det bli! puss
 

Idre!

Nu var jag hemma igen efter en grym vecka i idre men massa bra folk! Hur många bra minnen som helst att ta med mig, det enda som kunde ha varit bättre var vädret. Dimmigt alla dagar förutom dagen vi åkte hem.. att det alltid ska vara grymt väder när man åker hem!
 
Kunde väl ha varit lite mindre klumpig med.. jag gick nämligen rakt in i bussens bagagelucka när vi skulle åka hem och har dragit på mig en hjärnskakning. Så igår kväll tog jag min sjukhusoskuld och åkte in till akuten, men det fanns inte så mycket att göra åt förutom att kolla blodtryck och ögonen. Så nu är det vilning som gäller.. buuuhuu. Och sova är det enda jag orkar med.. på de senaste 30 timmarna har jag bara lyckats vara vaken ca. 6 timmar. Bra jobbat där anna! 

RSS 2.0