På bussen till stan (alla som älskar LW fattar)

Sitter på bussen påväg till stan och skolan. Idag var verkligen sovmorgonen välbehövlig, vaknade inte förrens klockan ringde vid 9.30. Brukar alltid vakna innan men somna om, men inte idag! Nu ska jag nog sova lite här på bussen med som alltid när jag åker buss, lycka till att hålla mig vaken på en buss typ, pussssss


Blir helt kär ♥ har nog aldrig sett något sötare


Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Liver knallar på precis som vanligt - dock går tiden väldigt snabbt fast samtidigt i slow motion. Knepigt det där med hur man uppfattar tiden. Gjort prov i marknadsföring idag, gick väl helt okej men inget jag hade pluggat inför och jag lär ju inte ha fått bättre om jag hade gjort det heller då det bara bestod av 27 ord som man skulle beskriva med en mening. Efter skolan planerade jag och mamma lite mera inför valborg och sedan har jag pluggat en del. Näst intill klar med MF 16, halvt klar med MF 19 och MF 15 så det knallar på även där!

I
morgon är det sovmorgon och sedan historia. Efter skolan ska jag träffa Sandra tillsammans med Oskar och skriva rent projektrapporten för att sedan lämna in den för en slutlig rättning. Sen är egentligen hela projektet klart! Nu blir det ett avsnitt vänner innan john blund kommer och hälsar på. pusss


Efter detta är det färdig shoppat innan vi drar utomlands

Ännu en helg har gått och gud vad fort tiden går! Provet i fredags gick bra, kändes det som iaf! Så nu får vi hålla tummarna och hoppas att det gick så bra som det kändes :) Efter skolan åkte jag och oskar till Lager 157 som öppnade i torsdags. Där blev det en tröja, ett linne, ett par shorts och tre par trosor. Fint!


Ett par rosa shorts som funkar att ha väldigt uppvikta och ganska långa samtidigt. 150kr kostade dom så det var perfekt!



Ett sött linne i rosa/lila. 150kr där med, bra pris!


En tröja, 150kr för den med. Hur bra är inte det? Dock är den lite bred då det inte fanns någon XS, men det funkar finfint det med!


Tre par trosor. Ett par rosa (ej med på bild), ett par lila och ett par blå. 60kr för alla, niiiice!
Nu måste jag sova så jag skriver om rester av helgen imorgon tänkte jag. puss på diiig

Hur tänkte Nelly nu?

"Din beställning beräknas att nå dig inom 6 arbetsdagar." "Om du inte har fått din leverans inom 5 arbetsdagar så kontakta kundtjänst."
När jag läste det här mailet förstår jag inte hur nelly tänker. För det första så lovar de ALLTID leverans inom 1-3 arbetsdagar från att de har tagit emot beställningen.  Nu är det helt plötsligt 6 arbetsdagar tills jag får mitt paket. Men sen ska jag ändå kontakta dem om jag inte har fått paketet inom 5 arbetsdagar. Så jag ska kontakta dem innan jag skulle få paketet? Dags för nelly att dubbelchecka vad det gör.
Fast sen står det ju att mitt andra paket skulle komma inom 2 arbetsdagar.. men jag vet ju att det alltid tar 3 dagar för dem att skicka till mig.

Från ett prov till ett annat

Nu var matteprovet gjort och jag kan lämna det bakom mig. Nu blickar jag istället framåt emot nästa prov som är prov på prissättning och lönsamhetskalkyler. Ungefär lika roligt som det låter - fast ändå helt okej. Det är bara två häften vi ska kunna till det och det första som jag har gjort var asenkelt så det ska nog gå bra. Annars ser dagens lista ut såhär:
  • Plugga på inför prisättning och lönsamhetskalkyler provet
  • Fortsätta med MF16
  • Skicka iväg ett packet
  • Sätta på tvättmaskinen - hänga tvätten

Från och med idag


Från och med idag är det slut på allt som kallas onyttigheter. Inget godis, chips, dricka, popcorn, glass, fikabröd eller annat smått och gott innan den 30 maj (dagen vi åker till Turkiet). Caysa pratade om det igår och jag blev så inspererad så jag var tvungen att hänga på. Träna bra och äta rätt så ska vi se hur mycket skillnad det kan bli på 42 dagar! Mått och superdupersnygga bilder (not) är tagna så jag verkligen kan ske om det har blivit någon skillnad sen. Vi kan alltid hoppas att lite muskler poppar upp och lite fett försvinner.

Vuxenpoängen rullar in

Nu har jag bestämt mitt liv och sökt till universitetet. Nu tänker jag duscha och sen sova. Hejsvejs!

Påväg hem

Sitter på bussen påväg hem, hade tänk plugga lite datorn dog så jag hann bara plugga i 45 min typ. Så när jag kommer hem blir det plugg resten av kvällen och sen ska jag även bestämma mig för vad jag ska bli här i livet och var jag ska bli det.

Puss på er


Landet lagom

Tillbaka i kalla Sverige. Kallt, regn och försenade tåg, så det ska vara i landet lagom right?

Inlägg som skulle publiceras den 10 april...

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2132091/images/2012/pic_198547321.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2132091/images/2012/pic_198547321.jpg" class="image">


Kunde inte låta bli idag heller

'
Blev lite shopping idag med - men ingen sportbh det får väntas till nästa vecka. En jeanskjol på rean på HM. 100kr var som hittat när jag har letat efter en och velat haft en aslänge! Sen hittade jag ett par skort för 299kr på din sko. Satt som gjutet och de var sjukt bekväma. De fick åka med hem fast jag inte har gillat sån modell tidigare men det var snyggt till mina jeans och till jeanskjolen iaf!

GÖTTTT

Ibland kan små saker göra en ganska glad. Gick in på elits förut (en sida vi använder i skolan för att lämna in uppgifter) och såg att jag fick MVG på provet jag hade i historia. Sjukt gött när jag får bekräftelse att det lönade sig att skriva de där 10 sidorna jag skrev. Nu ska jag nog försöka göra lite skolarbete nu när jag har fått lite inspration. Bara 33 skoldagar kvar och sen ska jag hitta på något nytt (dags att bestämma sig..). Pussssss

Senaste inköpen - ännu en gång

Hemma från skottland nu - men två bikinisar och en svart vanlig t-shirt rikare. Köpte även på mig ett par nya joggingskor i onsdags innan vi åkte (de till vänster). De som är till högre köpte jag tidigare i februari tror jag men jag har inte visat upp dem för er (eller så har jag det men så har jag glömt det).

Den rosa bikinin är typ neonrosa i verkligheten så jag tror att den kommer bli helt sjukt snygg när jag blir brun i sommar. Dessutom kostade den 30kr.. Gillar Primark! Den andra bikinin är blå/rosa (mer rosa i verkligheten) och trosorna är vändbara så man kan ha blåa en dag och rosa nästa - smart! Båda delarna tillsammans kostade 80kr. Helt sjukt att jag fick två bikinisar och en t-shirt för 150kr och inte var det rea heller - sånt gillar vi!

Nu ska jag försöka att hålla i mina pengar ett tag, förutom att jag måste skaffa ny sportbh vilket inte är det billigaste om man vill hålla brösten på plats.. Så det ska jag till stan och kolla på imorgon - hoppas jag hittar någon bra! Nu blir det oth - bara två avsnitt kvar.. Godnatt

Hem fina hem

Tillbaka i Sverige! Fint värdet det är här.. Not. 3 grader och regn? När Sverige har sämre väder än skottland är det tungt.

Beger mig hemåt kil imorgon så blir en natt i Örebro :) och imorgon ska jag visa er vad jag har köpt för roliga saker.

Pusssss


RSS 2.0