SÅ JÄVLA BRA DAG!

Hej livet! Du är så jävla bra just nu, du har gjort så att jag har klarat min senaste tenta (den jag läste på 1 vecka för att jag levde livet i tyskland med danskarna istället ;) ). Du har alltså gjort så att jag har klarat mitt första år på universitetet!!! Som mamma sa: allt som krävs är en snäll mamma (och väldigt mycket kämparglöd la jag till). Så nu vet ni alla där ute, att det går att klara en matematikkurs interjörerna läser på 5 veckor, på endast 1 vecka om man bara vill! Jag kommer leva på detta ett tag känner jag innan det är dags att fira min 20års dag!!! Bara 2 veckor kvar nu, helt galet. Lilla jag kan inte bli 20 år. Hur gick detta till?
 
Annars jobbar jag dygnen runt på vattenlandet, så himla roligt ändå! Många nya att lära upp, men de börjar komma in i det :) Ska försöka att uppdatera lite då och då, nu när jag börjar komma in i lite rutiner igen. Ha det fint!
 

Våga ta steget

Hej alla glada! Som min chef skulle ha sagt! Jag lever ska ni veta och livet känns så jävla bra just nu! Jag har jobb, jag har skrivit säsongen sista tenta, jag har superplaner för nästa sommar och jag trivs med livet!

Nästa sommar ska vi äntligen genomföra det vi har velat i över 2,5 år!!

Annars lever jag och jag jobbar konstant, men det behövs sparas pengar tills nästa sommar kan jag säga ;) ha det fint!


RSS 2.0