same bed, but it feels just a little bit bigger now

Jag har haft de bästa dagarna i hela mitt liv. Det finns ingen bättre känsla av att vakna upp på morgonen och du vet att du har massa underbara människor runt omkring dig. Har du ingenting att göra är det bara gå ut och börja prata med någon. Lära dig nya saker om andra länder och kulturer och alla underbara kvällar fulla med dans, skoj och mys. Snygga danskar att titta på och krama. Nu är allt borta och det är mycket jobbigare än vad jag någonsin hade trott att det skulle vara. Jag kan ärligt säga att jag kommer sakna alla underbara människor, även de jag inte klarade av när vi var där nere. Nu är det bara att hoppas på att vi någon gång i framtiden kommer träffas igen. 
 
Världens bästa gäng!

Godnatt

Åh vad jag är sugen på att gå upp om 4 timmar.. Bäst att sova någongång kanske! Godnatt


2 dagar kvar!!

Ännu några dagar har gått. VFUn är över och jag har spenderat två dagar i Örebro med tävlingar och andra mysiga saker. Fick iaf med mig en förstaplats och en tredjeplats med mig hem.

Idag ska jag till Sunne för att välja ut vilka folk som ska få jobba i sommar! Så roligt det ska bli ;) nä nu ska jag gå upp och göra mig i ordning!


Övers på min önskelista just nu

Dessa skor står överst på min önskelista (vill/måste-ha-lista). Så vi får väl se vad som kanske kommer hem i brevlådan någon gång i framtiden eller om det kanske blir något köpt i Tyskland.. du kan ju aldrig veta.. Blir ju faktiskt bara 1300kr totalt för alla tre par! Det är väl inte så farligt att köpa tre par skor för eller? :D

Kaos

Hej!
Jag lever fortfarande, fast det är knappt.. Så sjukt trött man kan vara, hela kroppen och huvudet är trött. Har nämligen varit en helg full med orientering och bilåkande. 10mila stafett på lördagen och ett lopp som gick uselt på att sätt det kunde och sedan en medeldistans idag som inte gick så mycket bättre den heller :) nästa vecka ska jag springa sjukt mycket bättre!

Annars är det bara en vecka kvar tills jag och sandra åker till Tyskland!! Gaaalet!! Och jag vet inte hur jag ska hinna med allt som ska göras innan dess... Min vecka ser nämligen ut såhär:

Måndag - VFU
Tisdag - VFU + husvisning
Onsdag - VFU + åker till Örebro
Torsdag - Örebro och tävling
Fredag - Örebro och tävling + åka hem
Lördag - Jobbar hela dagen
Söndag - Jobbar hela dagen

När ska jag hinna med att packa? Fixa allt jag ska ha med? Växla pengar? Laga mina kläder? Aaah!! Det löser sig nog.. Men nu blir det sova. Godnatt


You're still written in the scars on my heart

Finns få saker som får bli så himla hmm.. Glad, peppad, berörd, sugen på att sjunga, dansa, skrika, ja allt!! Som den här låten just nu!
http://open.spotify.com/track/1mKXFLRA179hdOWQBwUk9e
När den kom passade den mig som handen i handsken skulle man rent av kunna säga!

Nu får ni ta och lyssna på den om och om igen (jag vet att alla redan har hört den miljoner gången, men den blir inte sämre för det!). Själv tänkte jag lyssna på den igen och sen ska jag träffa sandra när tåget väl vill komma fram och då ska vi och bowla och äta mat med gänget som vi ska till Tyskland med :) ha det fint!!


RSS 2.0