Fuckning VG!


Från att ha varit världens sämsta dag, pga att jag fattar noll av den engelska fysiologiboken, till att bli en sjukt bra dag.

Ingen vila, ingen ro

Händer inte mycket i mitt liv just nu. Helgen var skön. Gjorde inte många onödiga saker där inte. Många filmer och serier blev det istället. Måste passa på att njuta när man är mellan två kurser.

Igår måndags började dock den nya kursen - fysiologi. Dessutom är kurslitteraturen på engelska. Så jag fattar verkligen ingenting. Försökt sitta i en timme nu och jag har kommit 1/4 sida. Tills imorgon ska jag ha läst 30 sidor, lycka till. Visst jag kan läsa dom, men det handlar om att förstå kemin bakom allt på engelska med. Så jag lär nog inte få något liv på den närmaste månaden heller - för den 28 november är det tenta på det här. 

Annars lär jag väl börja städa snart om jag känner mig själv, allt för att skippa plugga. Har sprayat ett par skor silvriga inför helgen och sytt lite i det jag ska ha på mig, så jag slipper visa hela rumpan ;) 



behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll

 

Bra dag!



Tentan är gjord och jag har aldrig känt mig så lättad! Det är fredag (lördag nu då) och vi har fått csn idag. Det är dessutom Antons födelsedag så idag har det firats massor! Skön avslappnad dag som har varit välbehövlig :) 

Ta mig till kärlek, ta mig till dans, ge mig nåt som tar mig någonstans

Idag är det Håkan som förgyller min kväll. Han och Winnerbäck är de två männen i mitt liv som är bäst att sätta ord på känslor - därför får Håkan chansen att liva upp mitt plugg idag. 

Tenta på torsdag ja. Jag börjar nästan bli vän med mitt skelett och jag känner att det kanske finns chans att jag klarar den här tentan ändå. så nu ska jag plugga järnet ikväll och imorgon så jag är redo på torsdag! Puss på er





ligamentum deltoideum

Just nu är latin det enda spårk jag kan tänka i känns det som - det är det sista jag tänker på när jag ska gå och lägga mig. Jag vaknar av att jag rabblar olika skelettdelar, muskler och ligament på latin. Jag vaknar och funderar på vad olika delar i kroppen heter på latin.
 
Ja vi kan sammanfatta detta som att jag behöver semester och få den här tentan gjord. Det ska vi så skönt på torsdag när tentan är gjord och jag kan slappna av. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.

Girls fall in love with what they hear. Boys fall in love with what they see. That's why girls wear make up and boys lie.

Ibland har jag mina stunder


Varit en ganska ovärd dag idag, började med att vi började 8.30 med tillämpad anatomi till 12. Dock var min grupp klara runt 10-10.30. Så jag gjorde kullerbyttor för att fördriva tiden (standard för mig nuförtiden). 

På eftermiddagen hade vi gymnastik med olika hopp, var ganska roligt när man väl kom på olika hopp och kom in i det. Sen gjorde jag såklart massa kullerbyttor för att det är så himla underbart :D och testade på att hjula med - inte gjort det sen jag var 10 så jag var stolt över att jag vågade även fast det inte var bra. Men nu kan jag våga jobba på det! 

Imorgon är det ingen schemalagd skola men vi ska ha discofredag med gymnastik! Ska försöka ta lite bilder eller filmer eller nåt så ska ni få se :) godnatt på er! 




Jävla U :(



En riktigt onödig dag idag. Jag har gjort noll och ingenting. Får tillbaka hemtentan vilket resulterade i VG på fråga 1, G på fråga 2, G på fråga 3 och ett fucking U på fråga 4. Vilket betyder U på tentan. Dö lärare dö. Men det är väl bara att komma igen och visa att jag ska ha godkänt på den frågan på omtentan. 

Annars har jag väl mest kollar på serier och rabblat latin. Börjar sitta en del nu iaf, dock mycket kvar för att klara av tentan! Imorgon blir det ännu mer plugg - som det är varje dag. Blir även ett gymnastikpass och ett tillämpad anatomi. Men nu ska jag sova och hoppas på att morgondagen blir bättre :) godnatt 

Ångestvecka delux

Kan inte beskriva den här veckan på något bättre sätt. Började den dock ganska skönt genom att vara 150% säker på att min grupp började 10, så när jag vaknade vid 9 och hade fått snap av Martina som frågade om jag skulle på gruppträffen blev jag lite stressad.. och ja min grupp började visst 8. men klassen tycker att det är roligt att jag kan visa att jag är mänsklig med ;) Fick iaf en fin sovmorgon och slapp sätta på mig något annat är mjukiskläder på hela dagen, förutom på träningen på kvällen. 
 
Igår hade vi dans 2 timmar, men för att jag har plågat min hälsena lite väl mycket i helgen så fick jag stå över och sitta bredvid och titta på. Surt sa räven, men det var värt det för två dagars löpning. Efter det satt vi och pluggade innan vi gick på yoga vid 17. Sammanfattar det som att jag är lite för hyperaktiv för sådana aktiviteter. På kvällen var jag bara hemma och njöt av att veta att jag var ledig idag. 
 
Dock vaknade jag ju i panik lite innan 8 för jag trodde jag hade försovit mig. Det blir så när vi inte har haft en dag ledig sen början av september. Men jag fick lugna ner mig själv genom att intala mig att jag var ledig, så tillslut somnade jag om. Nu sitter jag dock här och har panik över vad jag ska göra i vår. Det finns inga roliga kurser på örebro universitet men jag måste ju läsa något, så vi får väl se vad det slutar i. Som tur har jag några timmar kvar tills anmälan ska in. Dessutom är jag stressad över att få tillbaka vår hemtenta som jag bara vill ha svar på nu nu nu. 
 
puss på min syster förresten, hon är duktig <3

25manna

Har haft en fin helg i Stockholm med orientering som inte har gått lika bra men det finns inget bättre än att springa i skogen. Dock har foten gjort sjukt ont och jag har väldigt ont nu efteråt - men för en helg är det värt smärtan. 

Var stafett på lördagen som jag tyvärr bommade bort mig helt på (spang upp på fel berg). Sen på kvällen åkte vi in till Stockholm och åt god mat. Avslutade med glass på McDonalds :D På lördagen var det inviduelltävling vilket gick lite bättre än dagen innan iaf :) 






Kärleken övervinner smärtan


Det känns verkligen att det är lite för mycket att göra just nu. Det är fullt upp i skolan och när man kommer hem har man inte tid med något annat än plugga heller. Två veckor kvar tills tentan på anatomin och paniken börjar komma. Vi får hoppas på att jag har fått in tillräckligt mycket tills dess så att jag klarar ett G. Även en vecka kvar tills vi får veta förra tentans resultat. Har dock inga höga förväntningar, tyvärr.. Men det är bara att hålla tummarna för att lärarna förstår vad man vill få fram. 

Annars är det fredag imorgon och jag har klarat en vecka utan Cola och godis! Ni som känner mig vet att jag har världens Colaberoende så jag är stolt! Sparat många kronor nu när jag är van att dricka minst en Cola (20kr) i skolan varje dag och garanterat något glas när jag kommer hem med. Fint att spara typ 150kr i veckan :D men nu är det helg så då får jag faktiskt dricka. 

I helgen blir det till Stockholm och 25manna på orientering. Jag ska springa för första gången sen i juli. Det är även 1 år sen jag skadade mig och det är fortfarande inte bra - vilket är sjukt frustrerande. Men det blir att käka många smärtstillande tabletter så ska jag överleva en helg med smärta, för det är värt en helg mer smärta för känslan av skogen och orientering. 

Nu blir det sova och imorgon blir det till skolan tidigt för att plugga innan lunch med mamma och Ulf innan vi drar till Stockholm :) godnatt 


Du hatar mig som nykter och älskar mig som full

En lite upp och ner dag. Började dagens med att kolla mailen som tur var! Hade fått meddelande om att blackboard var uppdaterat - och där stod det att vår föreläsning var inställd. Jag ställe om klockan och somnade om 1,5h och det behövdes. 

Lite innan 10 åkte jag till skolan för att dra iväg på dagens första träningspass som bestod av armar - så jag vet vem som kommer ha ont imorgon.. Efter det lite kullerbyttor och stå-på-händerna lek innan dusch och mat. Sen föreläsning och plugg igen.. 

Sen var det bara hem igen och äta mat (måndagar är verkligen min ätardag - bra att ta ikapp helgens dåliga matintag..) sen låg jag mest i sängen och kollade serier innan det var dags för nästa träning. 

Efter den träningen var det åter igen dags för mat <3 fast det blev havregrynsgröt så mat och mat.. Sen dess har jag mest duschat och legat i sängen och kollat serier och pluggat lite (: nu ska jag sova!


Tyvärr försvinner hans hjärna i takt med alkoholens ökande nivå

Haft några fina dagar. Torsdagen bestod av gymnastik i skolan innan jag åkte hem, duschade och åt mat. Sen var det bara att åka till stan för att leta efter känning men inte fanns det någon i hela stan :( kvällen fylldes av massa anatomiplugg.. 

Fredagen bestod av seminarium över bålen. Det var väl inte superroligt med en lärare som gillar att höja rösten... Dessutom har hon ingen aning om vad jag heter ;) kvällen bestod av mys hos Lizette med massa god mat och fina människor!

På lördagen var det äntligen dags för finsittningen! Tillslut kunde jag även bestämma vad jag skulle ha på mig och det blev väl bra tillslut. Martina kom hit och gjorde i ordning sig och vi drog iväg på förfest vid 16. Middagen var fin och kvällen var rolig! Sjukt roligt att träffa folk man inte har sett på ett tag med. Dock blev jag väl som vanligt sur och råkade kanske säga detta till lite fel person ;) men frågar man mig så är jag ärlig och berättar (: 

Kvällen/natten blev bra oavsett och idag har jag mest legat i soffan/sängen och myst framför serier och filmer. Sovit måååånga timmar har jag gjort med (: och nu ska jag sova igen för att tagga en ny vecka med anatomi och massa träning. 








Mina gluteusmuskler värker!

Såhär roligt har vi när vi pluggar

Känns som hela dagarna består av skelett, muskler och latin. Lite träning klämmer jag allt in på det med - än så länge har jag plågat mig igenom 4 pass och totalt 4,5h. Imorgon blir det 2 pass och på fredag troligtvis 1. Så det lär väl bli runt 8h träning den här veckan - fint! 

Dagens pass bestod av 1h på crosstrainern, vilket resulterade i drygt 10km. Helt sjuuuukt vad svettigt det var och jag lär ha sjukt ont i min rumpa imorgon! 

Efter träningen åkte jag hem och la mig i badkaret innan jag la mig i sängen pågrundav världens huvudvärk :( så nu har jag legat i sängen sen 17.30 och inte blir det bättre - inte ens med värktabletter. Så lär somna rätt tidigt ikväll. Hopppas ni har det bättre :) puss 

RSS 2.0