let the rain wash away all the pain of yesterday

 
Ibland känner jag mig så jävla snygg. Hahah, bara skojade. men en riktigt fin bild på mig ovan ju ;) Håller på att rensa ur rummet förfullt och flytta de sakerna som jag har kvar i mitt förra rum till detta rummet. Känns bra när jag just nu har saker i två rum i det här huset, två rum i pappas hus och sen massa kartonger som ska in i mitt nya rum. Nä jag är inte alls överallt! Men nu börjar de flesta lådor bli tomma och fler kartonger blir fulla. Mamma och jag går även igenom massa saker i köket om jag vill ha något. Det börjar kännas att det är på riktigt nu. 

Lägenheten

Tänkte att ni kanske ville se hur vår lägenhet ser ut också. Tyvärr har varken jag eller sandra sett hur den ser ut inuti men vi har en planlösning iaf! Och jag lovar att lägga ut bilder på lägenheten sen när vi väl har fått den! Så att ni får se hur den ser ut på riktigt. Sen är ni även hjärtligt välkomna till enrisvägen 22 för att hälsa på oss (iaf mig)! Bara att skriva ett sms/ringa innan så kanske jag kan fixa någon god fika med, hihi.
 

Allting har förändratas men du finns kvar

Åh tänk att ha ett sånt här sovrum. Där kan man snacka om mysfaktor på hög nivå! Finns det något bättre än ett sovrum med en säng med massa kuddar och täcken? Gärna något mysigt sällskap får vara med oxå. Något som är säkert är att jag ska ha en mysig säng i vår lägenhet iaf! Massa kuddar och täcken är ett krav. Sen ska jag allt försöka få till ett mysigt rum utöver det med. Får hoppas på att det inte är orange eller gula väggar bara. jag gillar inte dom färgerna på rum. Får gärna vara i andras rum, men helst inte mitt (: 
 
Snart är lägenheten vår och då får jag veta vilken färg mitt rum har. Nästan så att jag ska ta en titt förbi på måndag och hoppas att man ser in genom fönstrena då iaf ;) för snart är det bara 2 dagar kvar, sen är det tisdag och lägenheten är vår! Då ska jag bara överleva 4 nätter själv innan sandra kommer :) 
 
Nu ska jag packa ner de sista sakerna i mitt liv här i kil och sen ska jag läsa lite innan det blir sängen. Sen ska jag fördriva tiden så att det går fort tills på tisdag. Ska roa mig med att sy om en klänning så att jag har något att ha på mig på finsittningen på lördag och skriva på min hemtenta. puss på er
 

Snart är det dags

Nu börjar rummet bli kalt och tomt, nu är väldigt mycket nerplockat och jag vill bara att det ska bli tisdag så att vi får vår lägenhet någon gång. 3 dagar kvar!! Kommer gå ruskigt snabbt!
 
Dessutom har vi en hemtenta som ska lämnas in nästa söndag (7 okt) och jag har inte ens börjat. Jag har inte ens läst klart alla böcker. Lugn nu du har ju en vecka på dig tänker nog de flesta, men nästa vecka är ganska späckad. 
Måndag - seminarium och hämta kärra/packa in allt
Tisdag - flytta 
Onsdag - möte med VFU-handledarn 
Torsdag - seminarium 
Fredag - föreläsning/information 
Lördag - finsittning + Sandra flyttar in :D
Söndag - garanterad trött + panikskrivning och inlämning av tentan. 
 
Så nä jag måste nog ta och börja skriva på den där tentan nu!! Ska läsa några sidor i boken nu sen sova, puss på er
 



En sorglig figur, som du aldrig riktigt mött

'
Idag är en riktig mysdag. Vaknade runt 8 tiden för att hinna packa det sista och städa lite i rummet så att det iaf ser okej ut. Cyklade till frendo för att lämna in en retur på ett par skor och myste ner i soffan innan jag tog bussen hem till värmland. När jag kom till Karlstad mötes jag upp av mamma och så åkte vi och köpte underbar oliven sallad till mig. 
 
Sen när jag kom hem la jag mig i soffan och slappade till filmen we bought a zoo. Så himla mysig film, perfekt till en slapp dag. Sen började jag även baka till klubbmötet som vi har imorgon och när jag ändå höll på att baka två olika sorters mockakakor till klubben så blev det lite citronmacarons hem också. 
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och sova. eventuellt kolla ett avsnitt ghost whisperer. puss på er
 

If I lose myself

Trött kropp är det som gäller just nu. Har plågat mig igenom ett intervallpass med hagaby nu ikväll. Och galen träningsvärk sen styrkan igår. Har tränat/tävlat 4 dagar i rad nu, vad händer med mig?? Är nu uppe i hela 6 gånger på 2 månader ;) sen en månads sjukdom under de här två månaderna... Inte lika roligt att veta. Men nu ska det förhoppningsvis bli lite ändring på det.. Även om jag egentligen är förkyld nu med, men intalar man sig att det bara är inbillning så är man inte sjuk!!

Imorgon blir det hem till kära Värmland igen och stannar där nästan en vecka innan jag åker tillbaka till Örebro för att flytta in i lägenheten nästa tisdag!! En vecka kvar idag bara, nu är det nära! Så om någon söt värmlänning vill träffa mig närmaste veckan är det baaara att höra av sig! Även folk utanför Värmland är så välkomna så! ;) 

Nä nu ska jag försöka packa ihop det här rummet., kommer ju inte ha tid med det någon annan dag och sen packa alla saker jag ska ha med till Värmland. Puss på er :) 




Tänk om man kunde dansa

Hemma själv med huvudvärk och en stukad fot. Tyckte lite synd om mig själv så tog bilen och åkte till Willys för att köpa godis och pepsi. Vetefan varför jag köpte godis för gillar det inte ens och hade såklart tröttnat på det innan jag kom hem igen (biltur på kanske 5min). Men fick iaf min älskade pepsi max <3

Var och tävlade idag, men stukade foten till andra kontroller så sprang och ville gråta varje steg, dessutom bommade jag sönder på det 10 första kontrollerna, så nä det gick inte bra. Nu kollar jag på flashdance och vill bara dansa! Men lite svårt med stukad fot :( 




Det gör fortfarande lite ont

Oj vad tiden går, hinner knappt med att andas. Det är så mycket jag vill hinna med att göra, men tiden och orken finns inte där. Om 11 dagar flyttar jag, jag vill att det ska vara nu nu nu! 

I oktober ska jag ta tag i mitt liv igen. Oktober ska bli en bra månad. Snälla bli oktober nu. 



Sep. 10, 2013


Snälla september gå fort!


Jag hatar dig som nykter och älskar dig som full

Ny månad, ny stad, ny skola och nya möjligheter. Nu kör vi september!


.


RSS 2.0