kroppen är bara ett sexobjekt

Och så var det torsdag igen och även den har snart passerat. Veckorna går så jävla fort att jag inte hinner med. Vi fick ju som sagt tentan i tisdags så den roade jag mig med största delen av tisdagen och onsdagen innan jag åkte och jobbade igår vid 15 och sen bara läste igenom när jag kom hem innan jag skickade iväg den. På kvällen blev det lite mys och somnade ganska tidigt.. 
 
Dagen idag har däremot bestått av skola 13-18. Dock är jag förkyld, hatar det, så hoppade dansen och satt istället och kollade på alla och filmade dom. Så söta de var när de skulle hålla takten och hitta på egna danser. Efter dansen satt vi kvar och planerade mat inför Idre, så det ska jag åka och handla till imorgon när dom andra roar sig med gymnastik i 3 timmar. Jag blir så frustrerad av att sitta och titta på då jag oxå vill göra sakerna.. så imorgon gör jag valet att det inte är värt att titta på även om vi egentligen ska göra det om vi inte kan vara med.. men att sitta 3 timmar när man vill vara med är lite för jobbigt. Så istället tänkte jag ta brumbrumbilen till marieberg och handla massa mat. Ska även fixa mina skidor så att det inte är någon valla på dom inför idre och packa det sista. 
 
Nu ska jag drömma mig bort i filmernas värld en liten stund och imorgon ska jag inte ha någon klocka på och det ska bli så sjukt underbart att få sova ut. 
 

älskling

Åh vad jag hatar vår hemtenta. Kommer ingenstans alls. egentligen har jag svar på allt frågor, men vi måste skriva minst 1 sida och max 2 sidor på varje fråga och jag är nöjd efter max en halv sida.. Har iosf slängt ihop tillräckligt långa svar på fråga 1, 2 och 4, så nu har jag bara fråga 3 kvar. Men om man läser min text skulle man kunna tro att det är en 12åring som har skrivit den..
 
Istället för att skriva på hemtentan roar jag mig med att lyssna på kent och skoja med kevin och koklee och diskutera hur jävla dåliga vi är som inte ens förstår hur vi ska lämna in tentan med martina. Fint liv. Ska väl försöka att skriva ihop den här tentan snart, då jag ska iväg och jobba vid 15. 
 

-

Blev ingen tenta idag. Läraren är spårlöst försvunnen.. så nu har jag bakat kolakakor och ciabatta. Snart lämnar sandra mig för att åka upp till dalarna. Så mina planer för ikväll är obefintliga. Hade ju tänkt att sitta och skriva hemtentan men den är ju lika spårlöst försvunnen som läraren. Så får väl fulla kvällen med glassätande och serietittande istället. 
 
 

dö måndag dö

Men det är svårt just nu. Vi har som jag har skrivit tidigare hemtenta nu i två dagar, men har den jäveln kommit än eller? NEJ. Den skulle ha lagts ut för över en timme sen men icke.. som tur har en i klassen fått tag på en av våra lärare som springer runt och letar efter lärarna som är ansvariga för tentan.. Så vi får väl helt enkelt se när vi får sen här jävla tentan. jag som ville göra så mycket som möjligt idag. Som tur sitter jag och anton och livar upp sitationen med låttexter.
 
min frustration har tagit över mig,
om natten håller den mig vaken,
jag har min ambition men ingen plats för den.
nu vet jag varför jag blir galen
 
 

söndag

Hej jag kan berätta att jag lever. imorgon kommer hemtentan och jag har ingen aning om vad den handlar om. så ska försöka kolla på den direkt när vi får den och göra så mycket jag bara kan direkt. just nu ligger jag och kollar på game of thrones och när det är klart ska jag sova. godnatt på er

Det är dags nu..

Det börjar faktiskt kännas att det snart är dags nu.. jag har packat väskan och det är endast lite fåtal saker som ska läggas ner i väskan imorgon innan vi åker iväg mot mora.. Att jag på tredje försöktet faktiskt kommer stå där på startlinjen och åka känns gött! Känns ändå som att jag är i helt okej form även om jag gärna hade haft några mils åkning till i benen och framför allt armarna.. Men man kan inte få allt man vill ha här i livet.
 
Jag har dessutom pluggat och skrivit uppgiften, väntar dock på att mina kompanjoner ska läsa igenom och godkänna det vilket dom inte verkar ha tid med.. jag vill soooova. så när de väl har läst igenom det ska jag bara skriva ut det sen ska jag lägga mig i sängen och sova. Imorgon blir det ändå sovmorgon en stund innan jag måste upp till coop för att köpa frimärken innan jag ska till skolan för filmmys, volleyboll och planering inför idre. Sen är det bara snabbt som attan hem och åka till mora! Nä nu tänkte jag plugga lite i väntan på att de ska ha läst så att jag är lite förberedd på hemtentan på måndag med. puss
 

plugga hårt, festa hårdare

Tisdag igår och skridskor stod på schemat. Jag blev godkänd så jag slipper komma på examinationen på måndag, gött! Sen var det bara hem och tanken var att jag skulle plugga men istället började jag läsa en vanlig bok. Åh vad jag älskar att läsa bra böcker <3 Vid halv 5 gick jag till pappa för att åka lite skidor. 20,5km blev det med oerhört trötta armar och ben, men jag bestämde mig när vi hade kört 1 mil att jag fan skulle klara av 2!! Det var mycket kämpande mentalt, men har man bestämt sig så går det! Sen var det skönt att kolla hem, göra lite mat och sen lägga sig i badkaret med boken. 
 
Idag vaknade jag vid 9 av att pappa ringde mig, men det var bra att bli väckt. Sen gick jag upp vid 10 för att äta frukost och kolla på skidorna. Två medaljer till till sverige, fyfan vilket jävla os. Sen skulle jag plugga hade jag tänkt, men istället grejade jag i köket. Håller på att göra om stänkskyddet lite.. så nu är det bara en vägg kvar, sen ska det slipas och målas! Nu måste jag verkligen plugga för uppgiften ska in imorgon vid 15, men vi har skola mellan 10-17 och den ska lämnas in i postfacket så jag måste ju ha med den vid 10... puss på er
 
 

Måndag..

Åh så var den där jävla måndagen igen, fast jag börjar gilla måndagar för då är det skola och då får man leka av sig lite. Idag hade vi först 3 timmar anpassad fysisk aktivitet, vilket gick ut på att testa på att vara blind, döv, rullstolsbunden och andra typer av synfel och hur man kan anpassa idrottslektionerna efter en funktionsnedsättning. Sjukt lärorikt och jag känner verkligen att vi behöver lära oss mer om sånt för att kunna ta hand om elever som har funktionsnedsättningar när vi väl kommer ut som lärare. Sen var det lunch och då satte sig jag, kevin och henok och planerade lite inför fredagens examination. 
 
Efter lunch och planering var det pang på nästa aktivitet som den här gången var volleyboll i 2 timmar. Sjukt mycket roligare än vad jag hade förväntat mig, då jag kanske har spelat volleyboll 2 gånger innan i mitt liv. Så jag suger verkligen på det, men pelle är sån jävla grym lärare så han anpassar det alltid så att alla tycker det är roligt och att alla lär sig med. Sen gick jag hem och la mig i sängen och kollade klart på säsong 2 av williams lista, så jävla skön människa ;) Sen var tanken att jag skulle ha åkt iväg och tränat, men jag var så trött och jag hade ju redan tränat massa timmar idag så jag somnade istället.. 
 
Annars har jag lagat mat, käkat massor och lärt mig att man inte ska ha fingret mellan saxen när man ska klippa, för då klipper man även i fingret (fint finger just nu..). Nu tänkte jag ladda inför skridskorna imorgon vid 8, genom att gå och lägga mig! Skridskor är det enda vi har imorgon men jag ska komma ihåg att maila läraren om fredagen och skriva det vi ska ha skrivit inför dess. puss på er
 
 
 
 

Söndag

 
Söndag.. somnade inte förrens vid halv 4 någon gång, men det var det värt! Gick upp lite innan 11 för att se herrarna åka stafett i os och även denna gång gick det grymt!! Efter skidorna gick jag tillbaka till sängen för att sova lite till, gud så skönt! Sen har jag legat här i sängen sen dess ungefär, förutom när jag tog tag i disken och allt annat från igår. Har sett hundra avsnitt av glee känns det som, men det är fint! Nu tänkte jag ta tag i och kolla över vad jag ska ha läst till hemtentan nästa veckan och kanske till och med ta och läsa lite av det jag ska ha läst som jag inte har läst än.. puss på er

Lördag

Fin lördag som började redan vid halv 7 för att gå upp och åka skidor innan det skulle börja snöa.. Vi hann köra knappt 1 mil innan det började snöa och när man har kört med klister och det börjar snöa sen så tar det stopp! Så det blev bara 1,5 mil innan vi åkte hemåt igen. Men det var roligt! Nu är det bara 5 dagar kvar så står jag där på startlinjen! Gud låt det bara bli isiga spår och ingen nysnö!
 
Sen efter skidorna var det bara hem och kolla på damerna som skulle åka stafett på os. Och vilket jävla lopp det blev! :D Där kan vi snacka om att ingen kunde sitta still. Sen blev det mat hos pappa och helena innan jag gick hem för att bada (och sjunga håkanlåtar i badkaret, stackars grannar) och göra i ordning inför kvällen då några fina tjejer skulle komma hit! Sen när allt var klar och jag bara väntade ut tiden = ta lite egobilder så hände det som inte ska hända. Jag råkade tappa mobilen och visste direkt att skärmen var trasig och så var det med. 2,5 år har vi klarat oss bra jag och min älskling men nu ville den inte längre. Men med lite tejp så är den snygg igen ;) 
 
Sen kom tillslut tjejerna och vi gjorde tacos, spelade spel och snackade om både det ena och det andra ;) Innan vi drog till kåren för att dansa av oss lite. Mathilda fick även agera livvakt/kramare x antal gånger, bra den där tjejen! Sen var det skönt att kolla hem till min säng och krypa ner under täcket! 
 
Jag och mathilda sammanfattade kvällen på ett bra sätt: ta aldrig egobilder och jag ska färga mitt hår brunt/snagga det. 
 

Fredag

Den härliga dagen alla hjärtansdag. Ja jag har aldrig gillat dagen så nej jag gjorde inte så mycket. Hade lite olika planer från början men gjorde ingen av dom. Istället gjorde jag hemgjord pizza till mig, sandra och patrik med massa fyllning. Sandra fattade inte grejen med att ha så mycket fyllning, men på en hemmagjord pizza ska det vara massa saker! Dessutom tyckte hon att jag var konstig som efter att ha lagt på oliver på pizzan + ätit några själv hade gjort av med en halv olivburk. Ja jag älskar oliver. Så om någon vill vara snäll mot mig någon gång kom gärna med lite goda oliver! ;) 
 
Bakade även två kladdkakor och kollade lite på tv innan jag faktiskt gick och la mig i min säng <3 kollade något avsnitt glee för att somna runt 23.. skulle faktiskt upp innan 7 på lördagen! 
 

Somna aldrig osams med dig själv

Idag är det ingen bra dag eller den var helt okej. Gick upp vid 10 för att gå till skolan vid 11 för att göra grupparbete, vilket gick ut på att läsa en dansk bok. Det gick ju sisådär.. Sen hade vi basket i 2 timmar vilket var ganska roligt iaf! Sen var det hem, duscha, prata lite med sandra innan jag åkte iväg för att handla. Sen hem laga mat och sen har jag legat i sängen och kollat igenom folks instagram. hahah roligt liv jag vet! 
 
Nu ligger jag däremot i sängen med sjukt huvudvärk, min hälsena vill inte fungera igen och jag vill inte ha två månader till jag inte kan böja på foten utan att den gör asont! Så bäst för den att den vill fungera snart, annars blir det fina 3 mil stakning på fredag.. En bra ska till är att det var okej för min lärare att jag missar examinationen på fredag om jag bara är med och planerar till den! GÖTT!! 
 
Nä nu ska jag kolla på ett avsnitt game of thrones så kanske jag blir på bättre humör, sen ska jag sova. Skiter i att jag inte har förberett mig inför seminariumet imorgon, orkar inte läsa danska nu. puss
 

Onsdag - städdagen

Åh vilken effektiv dag! Hade klockan på 9, men det var så skönt att sova så somnade om till halv 10. För vid 10 skulle jag ha jobbintervju på telefonen, så det var viktigt att vara uppe innan dess! Så vid 10 hade jag telefonintervju i en halvtimme, vilket jag tror gick bra.. Sen vad det dags att äta frukost. Hur kan tjejen som alltid har hatat att äta frukost och mat för den delen med, ändra sig och älska mat nu? Åh mat <3 
 
Efter frukosten började jag plocka lite mer i mitt rum så att jag kunde dammsuga, sen började jag städa köket och badrummet och toan och vardagsrummet och klädkammaren. Mitt i att jag städade badrummet så kom jag på att våra avlopp borde göras rent.. så idag har jag sysslat med den underbara sysslan att rensa och göra rent avloppen. Fyfan vad äckligt ska ni veta! Kan säga att det inte hade gjorts innan vi flyttade in här.. men nu är det rena avlopp i badrummet, från badkaret och på toan.. bläää. Men nu är heeela lägenheten (förutom sandras rum) storstädat! 
 
Sen var det dags för mat igen <3 men då kom jag på att man kan ju storstäda lådor och sånt i köket med.. och laga dörren till städskåpet. Men nu sitter jag och äter! När jag har ätit upp ska jag fortsätta städa lite innan jag ska upp till coop för att lämna in två nellyreturer och handla lite. Sen ska jag hitta på något annat att fördriva tiden med innan det blir orientering ikväll! Hade tänkt att tvätta men alla 3 tvättstugor var bokade, inte ofta det händer!! Finns väl tider ikväll men jag vill göra det nu, men jag har bokat på fredag. Så är man foreveralone får man tvätta på alla-hjärtans-dag och sen ska jag baka kärlekscupcakes (eller nåt) till det kära paret i den här lägenheten som kommer pussas framför mig. Så söta är dom! nä äta upp maten nu, puss
 
 

Vad gör man inte för kärleken

Och så ligger jag i sängen igen, men världens huvudvärk och snorig näsa. När hade min kropp tänkt att bli frisk?!? Jag tänker inte ställa in yttligare ett kortvasan! Den här gången kör jag oavsett hur sjuk jag är, jag har examination och ja lär väl bli något mer på resans gång. 

Har iaf försökt vara lite effektiv idag genom att åka skidskor mellan 8-10 innan jag cyklade hem, duschade och kollade på skidorna. Vilken jävla final det blev!! Efter skidorna satte jag upp en hylla i klädkammaren för att ha skor på och sen plockade jag lite i mitt rum och kollade på glee. Den åkte jag och pappa till biltema för att köpa skruvar, pluggar och massa bra att ha saker. Sen satte vi upp hatthyllan och sen fortsatte jag att plocka och gör i ordning i mitt rum. Har även mailat min VFU-skola så att det är klart. 

Imorgon ska jag städa vidare! Dammsuga ska jag göra och kanske tvätta.. Ska även springa orientering på kvällen och kolla game of thrones som jag har några avsnitt att kolla ikapp ;) ska ringa Patrik och tacka nej till ett jobb och söka lite andra jobb istället 
Nä nu ska jag sova innan mitt huvud sprängs. Puss

Ni får en bild på min fina havregrynsgröt med apelsin som jag åt förut, mums!!



Skidskor


Gick upp innan tuppen idag, dvs 6.40. Var faktiskt helt okej och nu sitter jag här i sängen och väntar på att tiden ska gå. Hade inte trott att jag skulle orka upp när klockan ringde så jag hade 40min att slå ihjäl när jag var klar med allt! 

Att slå ihjäl tid gör man med glee, men om 15 min ska jag cykla iväg! Åh vad roligt det ska bli med skidskor! Puss

Alla åker bort ju!

Idag har jag åkt skidor lika snabbt som den här snyggingen, dvs inte lika snabbt som igår när jag körde lika snabbt som Hellner. Men Northug slår ju Hellner i snygghet hundra gånger om! (ja, jag hejar på norge i smyg). Och fyfan vad tungt det var att åka idag.. Sjukt träningvärk i triceps så plågade mig bara runt 10km, då jag även har skavsår på en fot :(
 
Förutom att åka skidor tog jag sovmorgon (underbart!!) innan jag försökte fördriva tiden med att äta och kolla på serier innan jag började vid 13 med basker. Sjukt roligt var det att spela och grymt jobbigt! Ska bli roligt att spela det på torsdag igen :D Efter basketen var det bara hem och äta igen, jävlar vad jag äter hela tiden! Sen kollade jag på skidskyttet innan jag byte om för att åka iväg och åka skidor :D
 
När jag kom hem roade jag mig med att prata med sandra och patrik ett tag innan jag tog ett bad (underbart det med!!). Sen har jag plockat lite och packat skidskor och hjälm för några timmar på isen imorgon. Åh vad roligt det ska bli att åka skidskor igen!! Nu tänkte jag sova för att orka upp vid 7 för att åka till isen och ringa vårdcentralen... blä för dåliga telefontider! puss på er
 

Söndag

 
En riktigt skön dag idag. Började med att sova länge, för kunde inte somna i natt. Vid 11 gick jag upp och gjorde frukost och satte mig vid tvn för att kolla på herrarnas längdskidor. Hellner är grym, de andra svenskarna med för den delen! ska bli roligt att se hur det går för dom i de andra loppen!
 
Efter skidorna var det tänkt att jag och pappa skulle ut och åka skidor, men icke. Det regnade här och var inte så himla inbjudande.. Så istället gick jag till dom för att äta lunch och sedan flyttade vi äntligen hit en garderob, så jag slipper ha alla mina träningskläder, tjocktröjor och sånt i flyttkartonger..
 
Sen när vi var klara med det bestämde vi oss ändå för att vi kanske skulle ta och åka lite skidor ändå. Så det blev att åka upp till Ånnaboda för att köra 15km i sjukt sugande spår (eller det var knappt några spår..). Man fick inte mycket gratis där inte, men det var en tungt och bra pass! Jag vet någon som kommer ha ont i triceps imorgon.. 
 
När jag kom hem igen la jag mig i badkaret innan jag gjorde havregrynsgröt med äpple och apelsin! Mums! Medans jag åt kollade jag på Glee och plockade in alla kläder i garderoben. Så nu är allt i ordning! Nu är mitt nästa uppdrag att sätta upp hyllorna så jag kan ställa upp alla skor, så de slipper ligga i flyttkartonger de med ;) 
 
Imorgon har jag skola mellan 13-15, då ska vi spela basket. Annars ska jag åka skidor på kvällen, vi får se hur långt det bli denna gång och förhoppningsvis finns det spår. Men tänkte försöka komma upp runt 9 iaf, för att hinna greja lite mer och plugga. Nu ska jag sova, puss
 
 

Fredag och lördag

Gårddagen bestod av skola mellan 10-15.30 sen var det bara hem och lägga sig i badkaret med serier och popcorn innan det var dags att göra sig i ordning för middag på Efesos med ett gäng trevliga tjejer! Efter sjukt god mat drog 3 av oss vidare till Mathilda för lite förfest innan vi drog ut på kåren. Både jag och Mathilda insåg dock att vi var lite sent ute och börja dricka ikapp vid 12 är inte världens bästa idé. Till och med jag och mathilda som älskar att dansa insåg att det inte var roligt om man är nykter. Så vi gick runt bland folk och runt halv 2 gick vi hemåt. Träffade sandra och patrik påväg hem så följdes hem med dom. Var så himla skönt att komma hem och sova.
 
Idag vaknade jag runt halv 10 och var pigg, men låg kvar i sägen tills halv 11, innan jag gick upp och gjorde frukost och kollade på längskidorna i OS. Grymt Kalla att skaffa sveriges första medalj! :D Resten av dagen har spenderats just i soffan med massor utan cv- och personligt brev-skrivande och jobbsökande. Har skönt en hel del jobb nu iaf, men lär inte få något då jag inte är utbildad till omvårdare.. och jag vill jobba med äldre/funktionshindrade. 
 
Nu ska jag kolla på melodifestivalen i min ensamhet då min sambo har dissat mig och dragit ut på fest. Men det är heeelt okej att ligga i soffan och bara ta det lugnt :D imorgon ska jag iaf upp i bergen och åka skidor! puss på er
 
 
 

Torsdag

Började dagen med att ha seminarium i drygt en timme för att vi alltid slutar förtidigt. Sen satt jag, max och Adam kvar i skolan och pratade en stund och är mat. Sen åkte jag och Adam till maria för att sen åka till Ikea och köpa en tv-bänk till Adam. Köpte en kruka, ett ljus och lite sygrejer. Sen bjöd Adam oss på glass och kaffe.

Efter Ikea åkte vi tillbaka in till stan och jag fick skynda mig hem för att vända i dörren för att åka på timebeer och träffa söta Mathilda. Där körde vi musikquiz och hade skoj! Jag lärde mig dricka öl och tyckte faktiskt att det var ganska gott. Jag och Matilda borde dock lära oss hålla oss ifrån snapchat i samband med alkohol ;) 




Sen blev det en rolig kväll med smygätande och annat skoj innan det var dags att gå hem och tagga för en 
lång dag med massa träning! 



Du kan aldrig lita på en badboy


Ligger i soffan och kollar på finalen i paradise hotel. Nu är det inte lång tid kvar innan jag får veta vem som vinner! Efter många veckors tittande ska vi äntligen få veta! 

Annars gick jag och handlade förut och sen lagade jag fläskfilé, kantarellsås och potatisgratäng. Det satt fint i magen! Jag har även satt upp våra #yolo-tavlor, så himla bra motton vi har i vår lägenhet. #yolo och "no dancing - except on tables". 

Imorgon är det seminarium som gäller, efter seminariet ska vi åka till Ikea och skaffa en tv-bänk till Adam som inte vågar ta med oss hem innan han skaffar en ;) sen på kvällen ska jag träffa mysmathilda och gå på timebeer. Nä nu ska jag kolla vidare och sen ska jag sova. Puss 




dina ögon kan krossa min värld som stenar mot glas

Ligger i sängen och kollar på hart of dixie. Idag har jag inte gjort mycket.. gick upp någon gång efter 9 och fördrev tiden fram till 12 genom att kolla på new girl och göra en sallad för att ha med som lunch till skolan. Vid 12 var det sektionsmöte som jag gick på med min sköna höna maria. Efter mötet och lite prat gick jag hem igen för att käka lite kakor och kolla new girl tills jag råkade somna.
 
Och nu ligger jag här och har inga planer för ikväll för att alla andra drog sig ur och jag vågar inte gå iväg själv. Mina sambos ska på fest och jag ska bara ligga i soffan och bli tjock. Tänkte laga någon god mat, så ska nog gå och handla och se om jag hittar något gott. Sjukt sugen på kantarellsås (så jävla gott) och sen är det finalen i ph ikväll och det får man ju inte missa! :D nä hoppas ni har det roligare än vad jag har, puss
 

Alla drömmer vi om lyckan, som om livet blivit fel

 
 
Ligger i sängen och kollar ett avsnitt på New Girl och väntar på att tiden ska gå så att jag kan gå till skolan. Roligt det där att ibland vill man till skolan och ibland vill man verkligen inte dit. Men idag ska vi ha innebandy i 3 timmar och innebandy är ju asroligt! :D Annars har jag skrivit vår lektionsplanering tills på fredag så nu har jag bara 40-50 sidor att läsa men det hinner jag med! Den här gången ska jag försöka vara lite förberedd inför seminatriet. Nu ska jag se klart avsnittet och sen ska jag gå till skolan. puss

Livet kan förändrats väldigt snabbt

Idag har man verkligen fått inse (och igår) att livet kan förändras väldigt snabbt. Så som man alltid säger - ta vara på livet! Förutom att inse att livet är lite för kort ibland så har jag handlat och bakat. Fick även för mig att göra paj för att fylla några matlådor, men det råkade visst bli två. Så nu har jag lite paj att äta ett tag! men det är fin mat att ha i frysen! Sen har jag ju såklart sett på PH och hatar jeppe ännu mera, hur dum får man vara? 
 
Imorgon står innebandy på schemat 13-16. Innan tänkte jag försöka plugga lite så jag slipper panikplugga på onsdag.. sen efter innebandyn blir det väl lite mer plugg och sen mys. Sen får vi alltid se vart livet tar en! nu ska jag se klart sista avsnittet av The Carrie Diaries (buuhuu) innan jag ska sova. puss
 


Måndag

Nu har en ny vecka börjat och jag är klar med allt jag behöver göra idag - skönt! Får se om jag ska träna ikväll eller bara slappa, lite seg.. Annars hade jag tänkt att baka nu, handla sen och kolla på paradise hotel ikväll! :D Sen har jag väl en hel del som jag borde göra den här veckan.. dock är det ju väldigt lätt att skjuta upp det och baka istället. Så jag får nog se till att börja baka nu så att jag börjar göra något vettigt sen ;) puss

It's the wrong kind place to be thinking of you

Sitter nu på tåget påväg hem till örebro. Just nu befinner vi oss i Degerfors.. Om drygt 1 timme är jag i Örebro, men missar såklart bussen med 1 min och kommer få vänta på nästa buss i 40 min. Ibland älskar jag verkligen bussar. 

Annars har det varit en trevlig helg hemma med massa god mat och onyttigheter. Så imorgon börjar allvaret igen ;) fast den här veckan kommer inte bestå av lika mycket träning som tur är :) planerat är: Måndag - styrka 1,5h. Tisdag - innebandy 3h. Onsdag - dans 1,5h. Fredag - workshop(blandat) 4h. Sen ska jag försöka klämma in något skidpass på det där med. Okej jag kommer nog träna en hel del.. 

Nu ska jag fortsätta läsa mina tråkiga böcker innan det är daga för byte i Hallsberg. Puss 


RSS 2.0