Vasastafetten 2014


I fredags var det äntligen dags att åka upp till Dalarna för att göra sig redo inför vasastafetten 2014! Vi hade ett riktigt bra startnummer måste jag säga. 

Våra sjukt snygga tröjor!

Laget innan start!

Laget efter att vi hade gått i mål :) måste säga att vi var sjukt grymma så 70% av laget är skadat. Vi sprang 40min snabbare än vad vi hade uppskattat :D 

Efter tävlingen var det tillbaka till Maria för att avsluta med en fest hos David. Jag och Maria gick sen hem vid 5 och sedan upp vid 9. Så jag var något trött på tåget hem igår ;) men roligt var det! 

Senaste veckan

Efter min roadtrip var det bara att åka tillbaka och jobba sista arbetsveckan. Sjukt ledsamt men skönt på samma gång. Kommer sakna mina gamlingar och kollegor, särskilt underbara Carro! 

Men det fanns ingen mer underbar känsla än att sova ut i måndags! Hur underbart som helst att inte behöva en klocka ställd. Sov ändå inte så längre, drog till gymmet och plågade vaderna i 1,5h. Helt sjukt hur jag kan/ska fylla min vardag med minst 3 dagar med det träningspasset. Dvs jag ska träna enbart vader 4,5h i veckan. Det är fint de ;) efter det fixade jag lite kurslitteratur på campusbokhandeln och biblioteket. 

Igår åkte jag till mamma i Värmland och fördrev lite tid på att shoppa höstskor (äntligen!!). Har velat ha en typ av sko i 2-3 år men alltid kommit på när dom redan har sålt slut, så i år är jag ute i god tid! Införskaffade mig även en egen balansplatta så jag ska kunna plåga vaderna varje dag ;) Avslutade sen kvällen med bilbingo med mamma och Stina, men det vill dom inte att jag berättar för någon ;) vann dock inget :( 
 

Idag har jag fixat massa här hemma, fixat i ordning mitt rum (äntligen här med). Målat klart sängen, gjort i ordning den och massa annat små pyssel. Även beställt en mini-pc att ha i skolan. blev en rosa fin sak! 

Imorgon får vi se vad dagen bjuder på. Mamma är ledig så vi ska väl pyssla här hemma innan jag åker tillbaka till Örebro igen på eftermiddagen. För att äntligen får träffa min efterlängtade Maria igen!! 

Roadtrip


Efter min helg i Värmland drog jag vidare på roadtrip med bästa Martina. Tog oss en tur till Varberg där vi lagade mat, badade i havet och myste. Dagen efter drog vi till Ullared och blev av med lite väl mycket pengar! Men det var så värt det! För nu har vi massa bra att ha saker och massa snyggt att ha på oss och att ha hemma. Så himla mysig resa med en fin vän! vi kommer ha en grym höst tillsammans med :) 



En helg i Värmland

Den jag skrev senast har jag jobbat, jobbat och åter igen jobbar. Drog till Värmland över den andra helgen i augusti och nöjt av livet hemma i Värmland. Åt glass, tog det lugnt och myste med familjen. Roade mig även med att ta lite bilder med bästa systeryster. 






Bristning i hälsenan

Ibland är livet inte på topp. Var hos sjukgymnasten idag och fick domen att jag troligtvis har en bristning i hälsenan. Skönt att den inte har gått av iaf :D fast tyvärr kommer det bli några månader rehab nu :( denna vecka får jag knipa med tårna, börja foten fram och tillbaka och stå på ett ben. Ska även öka och göra böjningen med gummiband sen ;) Sen ska jag tillbaka till sjukgymnasten på torsdag så får vi se hur vi ska fortsätta rehaben :) ska införskaffa en balansplatta med, roligt utgifter just nu.. Det är dyrt att vara skadad! Dessutom har min gpsklocka gått sönder, så måste köpa en ny :( 

Annars är livet fint! Jobbet är roligt och jag ska åka hem till Värmland i helgen innan jag åker vidare på roadtrip med Martina på måndag :D 

Nu ska jag kolla klart sista avsnittet av Suits innan sängen väntar. Imorgon väntas städning och jobb mellan 13-21.30 :) godnatt 

Mysig dag :)

Haft en mysig dag med mamma som kom hit över dagen bara. Jag var ledig (äntligen) och hon har semester. Vi började dagen med att mysa på ett café i Wadköping. Så himla mysiga ställen det finns där, sånt man inte tänker på när man bor här. Sen åkte vi vidare in till centrum och gick runt i alla möjliga butiker och åt god mat. Köpte dock endast en skjorta utan ärmar/blus/vad man nu kallar det.... Har verkligen fastnat för det! Denna gång blev det en i vitt med blåa blommor typ! lär nog ha den någon dag så att ni får se ;)
 
Annars ville jag inte handla så mycket, för jag och Martina åker på roadtrip ner till Ullared på måndag :D men först gör vi en övernattning i Varberg. Vi kommer garanterat få en rolig resa! Saknat den där bruden under sommaren, så det blir roligt att prata ikapp om allting innan skolan börjar igen. 
 
Var som sagt ledig idag, efter en jobbig och lång arbetsvecka. Hade arbetshelg och dessutom blev jag inringd på fredagen.. så det slutade med i 6 arbetsdagar och 49 timmar senare. Fint när heltid ligger på 37 timmar inom vården. Den här veckan jobbar jag bara 3 dagar och 24 timmar, så det ska bli skönt! Åker troligtvis även hem till kära värmland i helgen och njuter. Längesen jag var i värmland, det räknas inte med den halva dagen jag var hemma efter oringen och halva dagen innan ;) 
 
Nu ska jag dejta sängen en stund tills det är dags att gå upp vid 5 för att dra på sig träningskläderna och cykla till jobbet. Godnatt :)
 

22 dagar kvar!!

Nu är det bara 22 dagar kvar tills vi står där på startlinjen för vasastafetten! Jag ska springa 4e sträckan som är en kuperad sträcka på 12,4 km. Det blir fint för mig det! 

Dock kände jag att det var dags att börjapanikträna inför detta. Låg i soffan och hade allmänt tråkigt och bestämde mig för att det är helt okej att sticka ut i spåret efter kl. 20 en fredagskväll. Sagt och gjort stack jag ut och träffade faktiskt på ett 10-tal människor i spåret!

Så nu har jag planerat lite träning fram tills dagen D. Dessutom har jag tid hos sjukgymnasten nästa vecka för att kolla upp min fot. Så med lite tur kan han lista ut varför jag har haft ont i igen snart 10 månader! 

Nu är det dags för mig att sova och klockan är ställd på 5.15 imorgon... 6.00 tar jag cykeln och cyklar iväg! Sov så gott :) 




RSS 2.0