GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTT

Fick nyss svar av blodcentralen och jag får komma dit på studiebesök nästa vecka!!! så jävla gött att de svarade för jag har haft lite panik över den uppgiften.. den ska nämligen in senast den 11maj och jag har inte varit på något studiebesök än.. Undra bara vilken dag jag ska åka dit.. och vilken lektion jag ska missa (a) Nu kan jag ju göra alla uppgifter i naturkunskapen :D ÄNTLIGEN!

HAHAHAHAH

Kan inte låta bli att skratta. Så jävla dåliga förlorare :D

Are you brave enough to let me see your peacock?

Åh hittade en sida med massa roliga lekar som måste göras någon helg/i sommar. Massa lekar som gör festen lite roligare. Så därför har jag bestämt att vi (den som vill vara med) måste ha grillkväll någon kväll och så ska det även lekas en massa lekar. Jag har fått massa tips på lekar, så det är bara att köra igång :D Hur låter det?

Tillbaka till verkligheten nu. Dags att börja packa inför 10mila som är imorgon.. eller så kanske jag springer utan kläder. det borde väl fungera det med? Ångrar lite nu att vi ska åka hem, men det är lite sent att ändra på nu. Så dags att börja packa och sen ska jag läsa ett kapitel till i boken innan jag ska stänga ögonen för ikväll. Blir upp ganska tidigt imorgon och det gäller att vara pigg. Ha det fint, skulle gissa på att bloggning blir svårt imorgon men på söndag blir det garanterat! Men ni får kika in så kanske det har kommit upp nåt

Men herregud

Sitter som vanligt vid datorn med massa skolarbete. Börjar tröttna på det vid det här laget. Dagens skolarbete består av idrott och svenska. Har läst lite i boken (lyssnat) så nu är jag på sidan 80, bara 346sidor kvar! 

Även börjat på MVG-uppgiften i idrotten. Den går ut på att ha ett mål för sin fysiska hälsa. Sen ska man lägga upp en plan på hur man ska förverkliga målet. När man sen har gjort det ska man föra dagbok under två veckor och skriva hur man gör för att uppnå målet. Sen ska man utvärdera det och sist ska man lägga upp en långsiktig plan över det hela. Än så länge har jag skrivit allt förutom att föra dagbok, utvärdering och långsiktig plan. Alltså allt jag kan göra innan jag har börjat träna... Dagboken börjas med tävlingen imorgon. 

Nu ska jag sätta på ljudboken igen, kanske hinner två sidor till idag? känns som det tar 1timme per sida när man lyssnar på den här ***** boken.. men den är ännu tråkigare att läsa. Så bara att sätta igång..

It's complicated

Aldrig sett den här filmen, jag vet. Den verkade lite mysig och rolig, något jag behöver just nu. Så jag tog tillfället i akt och började kolla på den. Tänkte fixa lite popcorn och fanta. sen ska jag nog kunna ha det riktigt mysigt här för mig själv.

jag vet att det kommer bli en stor utmaning

Vilken bra kväll igår! Massa dans, skratt och trevligt folk :) Dagen idag har spenderats i sängen med film och bra tvprogram. Men nu håller min mage på att dö av hunger (bara ätit en smörgås) så nu tänkte jag gå ut i köket och laga till lite mat :) Kvällen kommer nog spenderas hemma och läsa svenskabok! (blir nog film om jag känner mig själv). Men nu mat, låter bacon och broccoli sås bra?

Like I'm the only one that you'll ever love

Att gå upp fivilligt klockan 9 på ett lov är inte likt mig. Men nu har jag gjort det! Tänkte knalla ut och äta frukost snart med, så att jag inte blir sen. Sen åker jag och caysa in och tränar och sen blir det träffa sandra. Det gör inte så mycket att det inte är fint väder, jag vet redan att det kommer bli asbra ändå :) Men nu frukost :*

Med tanke på att Sandra kommer imorgon, så borde jag KANSKE städa mitt rum (och om jag vill kunna sova någonstans)


Nobelpriset 2010 - provrörsbefruktning

Nu har jag även skrivit ihop två sidor till med naturkunskap. Denna gång blev det om Nobelpriset 2010 och provrörsbefruktning. Skönt att ha yttligare en grej på listan klar. Nu är det bara 3 uppgifter kvar i naturkunskapen (innan 11maj) sen är jag klar med B kursen och därmet ingen mer naturkunskap i mitt liv. Lite tråkigt då det har varit en väldigt intressant och rolig kurs, men det blir säkert roligt med de jag ska läsa nästa år med :)

Nu tänkte jag plocka ihop alla de här böckerna jag har använt mig av idag och lägga mig i sängen och läsa lite i svenska boken. Har som sagt 426sidor jag ska läsa innan den 13maj. Lungt den sista månaden i tvåan? Skulle inte tro det va?

Efter att jag har läst lite i boken tänkte jag packa en väska och sen lägga mig och se på film eller oc. Imorgon blir det åka in till stan och träna med Caysa och sen ska jag träffa Sandra på stan. Sen följer Sandra med mig hem och så blir det träffa massa folk på kvällen. Hoppas det blir en bra kväll!

Girls sometimes wish that they were boys


Nu var den här förbaskade naturkunskapen klar. Efter att ha letat massa i naturkunskapsboken, fysikboken, biologibok och massa internetsidor så tror jag att jag har fått med mig det mesta. Jag har i alla fall gett upp bättre resultat på den här laborationen. Sen har jag väldigt mycket mer som behövs göras så att lägga ner mer tid på den här jag har inte tid med helt enkelt. Det är väl bara att fortsätta på alla andra uppgifter, kul lov det här

Sjukt sugen på att klicka hem dom hääär



Arkimedes hit och radioaktivitet dit


Såna här roliga saker sitter jag och skriver om just nu. Arkimedes princip, vad som hände i Tjernobly, vad strålning är, vad radioaktivitet är och hur det påverkar kroppen. Jag kan inte säga att det är tråkigt, för det är faktiskt väldigt intressant. 

Ska forsätta svara på alla frågor nu, sen ska jag göra en laboration på Arkimedes princip med en pingisboll. Ska bli intressant. Skriver sen när jag har gjort klart uppgiften. För den måste bli klar nuuu (:

Godnatt (:

Trött och glad, men nu är jag hemma. Ska lägga mig ner och sova när som helst. Blev inte mycket sömn i natt, så det ska bli gött. Imorgon ska jag ha en riktig att göra grejer dag. Därför hoppas jag lite på att det inte ska bli så fint väder, så att jag verkligen gör sakerna. Detta ska jag göra:
  • Städa rummet
  • Plugga (naturkunskap först och främst)

åhyes, nu är det snart sommar

Nu är jag klar och redo inför grillkväll! Hoppas det blir fint, som tur är så är det fortfarande sjukt fint väder ute så det kommer nog vara varmt länge till :) Skriver något sen om jag orkar, annars så skriver jag imorgon :) Hejdååå

Dagens tumme går till...

...Jonas Gardell! Den går till honom för han mod att gå ut och berätta allt för världen om han tragiska barndom med alkoliserade föräldrar, våldtäckt och misshandel. Kollar på dokumentären "Det blir bättre" som går på TV3 just nu. Om ni inte kollade på den nu när den gick på tv så tycker jag att ni ska gå in och se den på TV3play.

Han berättar om hans barndom och hur han blev misshandlad av klasskramrater och våldtagen av en gammal gubbe. Han berättar även att han satte upp ett mål när han var 16år att om det inte hade blivit bättre inom 5år så fick han ta livet av sig. Tur att det blev bättre! Jag tycker att han är stark som vågar gå ut med det här och vågar visa att han är bög. Tummen upp till honom!


Grillkväll med klassen imorgon :)

Vad roligt att vi ska hitta på något med klassen imorgon. Vi ska nämligen ha grillkväll hos Anna imorgon. Hoppas många kan komma så att det blir extra roligt. Vet att det kommer bli roligt oavsett men det kommer bli ännu roligare ju fler som kommer :)

Ska bara ordna skjuts dit och hem först. Dit finns det buss om jag skulle vilka åka det men hem finns det ingen :) Men det finns ju föräldrar så någon av caysa eller jag kör dit och någon hem (inte vi utan våra föräldrar). Blir bra det!

Remember me

Den här filmen är så söt så jag vet inte vad. Därför sätte jag på den nu så nu har jag nästan 2timmar att mysa till den. Lite godis till det gör saken lite bättre :*

Den som saknar mål kan inte veta när han är framme

Tänkte lägga mig i sängen och vänta på att mitt sällskap för natten ska komma. Undertiden tänkte jag sätta på ett OC avsnitt och mysa ner mig till det. Låter det som en fin idé tycker ni? Det tycker jag!

Imorgon blir det tävling igen, men den här gången är det i Karlstad så det är inte så jättelångt att åka dit :) Dock är det långdistans och jag har 7km lång bana. Bara att kämpa på. Godnatt på er :)

Ett litet steg närmare...

...har blivit kallad till rekryteringshelg på Sunnevattenland den 7-8maj :D Hoppas verkligen jag får jobb där (a)

Cogito ergo sum

Dagen igår var stressad kan man säga. Började redan kl.11 med att vi skulle bygga upp allt inför tävlingarna.. det tog tid! Sen var den hem en timme och äta och sen direkt tillbaka till sprinten (första tävlingen vi arrangerade igår) och sen när den var klar så var det snabbt in med kontrollerna så att de kunde sättas ut på natten (den tävlingen jag har lagt banorna åt). Snabbt ut med dom så att barnen kunde starta och sen kunde man slappna av lite mer. Åkte hem någon gång efter 12 så att blogga fanns liksom inte på kartan :)

Något som var skönt igår var att jag kunde gå runt i shorts hela dagen, bytte om till jeans någon gång efter 20! Hur gött är inte det? Tummen upp för shortsdagar i april. 

Nu ska jag packa väskan för att sedan åka upp till Filipstad och springa orientering där. Idag får äntligen jag tävla (a)



500 days of summer


Att göra innan betygen sätts

Så här roligt ska jag ha under mitt lov, massa av de här sakerna måste bli gjorda nu under lovet och en del innan den 27maj. Då betygen sätts... Det är inte så himla lång tid kvar.. Kommer säker på något mer allt eftersom :)
  • Naturkunskaps Fysik-labroation
  • Naturkunskap Nobelpriset 2010
  • Naturkunskap Fördjupningsuppgit
  • Naturkunskap MVG-laboration
  • Naturkunskap Studiebesök på Blodcentralen
  • Ergonomirapport
  • Engelska uppgift
  • Läsa en svenska bok

We just wanna make the world dance,

Satt fint med träning förut. Nu ligger jag i sängen och kollar på OC och äter äpple (a) när det här avsnittet är klart tänkte jag sätta på någon film och mysa ner till. Låter väl som en bra idé? Ska försöka att inte sova allt för länge imorgon, ska ju till tandläkarn 11.40. Ni får min lista på saker jag ska göra imorgon :)
  • Åka till tandläkarn
  • Steka om det är soligt
  • Göra klart minst en naturkunskapsgrej (nästan klart i alla fall)
  • Skriva på ergonomin
  • Kolla på film

Nu är det inte långt kvar


Boy, (boy), you're an alien

Hej hej hej (: Nu är naturkunskapen snart slut. då ska jag och caysa dra till friskis och pumpa lite (a) blir springa + gym. Men ha det fint.

Nu taggar vi naturkunskaps prov. Sista provet i B kursen.. men sen har jag massa inlämningar kvar...


DU gör mig glad, ungefär som kolasås när man pluggar


Nu var matteprovet gjort och jag sitter på...

Nu var matteprovet gjort och jag sitter på bussen påväg hem. När jag kommer hem ska jag nog sätta mig i solen och plugga. Eller hoppas på att solen håller sig uppe tills dess iaf. Hej så länge


Tagga matteprov


Dagens skrattanfall på engelskan

Vad är att vara styv i korken?


Amor vincit omnia

Sitter i skolan och taggar nationella provet i svenska. Jag vet inte hur jag ska lägga upp det här och hur det kommer gå. Men ska bli skönt att få det gjort. 

Idag ska jag göra nationella provet i svenska och sen har jag engelska. Efter engelskan taggar jag nästa prov som är matteprov på talföljder och summor. Ska bli gött att få matten klar nu. 

När jag kommer hem ska jag plugga på naturkunskapen som jag har prov på imorgon. Instuderingsfrågor till genetik och genteknik. Det som är gött med det provet är att det bara är ett G prov så det är inte så svårt. Det mesta kan jag sen högstadiet oxå.

When we go up to bed you're just no good


H
ihi, sitter i mitt rum och dunkar så hög musik att väggarna utanför vibrerar. Men vad gör man inte för att de andra ska slippa höra mig när jag tränar på mitt muntliga framförande om och om igen. För övrigt går det inte så bra, kommer upp i högst 3min och jag har ingen bra avslutning eller sammankopplning mellan verken. Måste fixa det där nu, för huvudvärken börjar komma och jag är trött.

Tiiiidtagning :)

Nu var PM:et inskickat till Johanna. bättre sent än aldrig, right? Hon sa ju senast måndag, så detta måste ju räknas som om det är inom tidsramen. Nu ska jag sätta mig ner och skriva ner lite seriöst vad jag ska säga imorgon och sen träna på att prata prata och prata. Samtidigt sitter jag och tar tid på det hela, då man ska prata runt 5min. Har tagit tid på mig en gång, det tog 2min. Kanske borde prata lite mera? Detta ska jag roa mig med en stund, puss

Veckan (:

Det här är min vecka, ska försöka klämma in en hel del plugg så att jag får sakerna gjorda nu innan påsklovet. Nu ska jag sätta igång och skriva PMet som ska vara inskickat senast idag.. Sen ska jag fortsätta skriva ergonomi. PUSSS

Måndag
Pluggdag
Tisdag
Svenskaprov - nationella muntligt Matteprov
Onsdag
Naturkunskapsprov
Torsdag
Loooov
Fredag
Tävlingar i Kil
Lördag
Tävling i Filipstad
Söndag
Tävling i Karlstad

Sprint-SM

Ja, sprinten gick skit. Ont i foten och kunde inte andas. En helt vanlig sprint för mig helt enkelt. Vi behöver inte prata om att jag har ungefär noll ork i benen och konditionen är asdålig. Sen att jag springer fel och bommar har inte med saken att göra. Sammanfattningsvis kan vi förstå att jag inte gick vidare till A final, inte B final eller utan C final. Hade haft högre förhoppningar än det faktiskt.

Natten som var igår då? Natt-SM är det sm jag har störs chans om man nu kan säga så. Började helt okej, sen råkade jag glömma bort att läsa kartan på några kontroller men resulterade bara i några onödiga svängar. Sen efter kartbytet så hade en annan tjej kommit ikapp mig 8 min (därför tänkte jag att hon var bra). Så jag hängde på henne, det var nog det dummaste jag har gjort på länge. 15min till den kontrollen som jag borde ha haft 2min till. Där förstörde jag chansen för bra placering. Slutade på en väldigt dålig placering, vilken behöver vi inte diskutera.  

Imorgon är det sprint-final. Kommer ta det som ett träningspass tänkte jag. Jogga runt och kolla på visby. Tror det blir bättre än att kötta järnet. Nu börjar filmer som jag kollar på igen, puss

Nu taggar vi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Råkade köpa två par skor idag

Ligger i sängen på hotellrummet och äter lite just nu. Nu är det inte många timmar kvar tills jag startar. kl. 21.53 startar jag. Då får ni hålla tummarna för mig. Ska äta klart och sen packa lite :) Åker någon gång efter åtta.

Här får ni några bilder på det jag har köpt. Skorna köpte jag idag och t-shirten och shortsen i onsdags. Får ta kort på resten när jag kommer hem eller får ork. Pusss (den lila skon är sjukt mycket snyggare i verkligheten)

Destination Gotland

Även fast jag bryr mig ungefär 0,000001 om hockey så tycker jag att det är riktigt roligt att Färgestad nyss vann SM guld. Jag är ju värmläning, så det hör liksom till. 

Slutpratat om hockeyn nu. Idag har vi haft det mysigt igen, ätit lång och god frukost på hotellet i morse innan vi tog bilen vidare till Nynäshamn och färgan till Gotland därifrån. Nu ligger jag på det nya hotellet och myser famför tvn. Spenderade någon timme runt om i Visby och shoppning förutom, men köpte ingenting då jag inte riktigt har så mycket pengar kvar.. Måste ha pengar till att betala HM packetet med.. fast det kanske mamma få betala tills jag får pengar (a)

You just waiting on the traffic jam to finish girl

Ligger i sängen på hotellet nu. Ligger och kollar på tv och myser med lite majschips och annat gott. Dagen har bestått av att jag räknade matte på Telia kontorer i Farsta samtidigt som mamma hade möte där. Började med sista kapitelt i boken och blev även klar. Var ju bara 45 uppgifter..

Sen vid lunch var mammas möte klart så då åkte vi in till Farsta centrum och åt mat där och sen gick vi och shoppade. Fick med mig en hel del med mig hem, bland annat ett par skor som det var halva priset på så de kostade bara 450kr (a) gött för de var 35 på så jag slipper gå i förstora skor. Sånt gillar vi. 

Imorgon ska vi upp runt halv åtta för att gå ner och käka underbar hotellfrukost och sen ska vi åka till Nynäshamn för att ta färgan vidare till Gotland. Så jag ska nog försöka sova snart, då jag sov ungefär 3-4timmar i natt. Godnatt

Nu har jag och mamma slagit ihjäl några ti...

Nu har jag och mamma slagit ihjäl några timmar med shopping (: blev en del, lägger ut bilder när jag har internet :-)


Hej jag har tråkigt. Mamma är på möte och ...

Hej jag har tråkigt. Mamma är på möte och jag räknar matte. Snart klar med sista kapitlet, det känns gött. Kom även på att jag har 3prov nästa vecka. Matte sista, naturkunskap och svenska muntligt nationella.. men det blir nog fint det med. Nu back to matten


Lägger mig ner ner för att sova 3timmar, yeah

Lägger mig ner ner för att sova 3timmar, yeah


Mina fingrar smakar vitlök

Väntar på att mina vitlöksbaguetter ska bli klara. Fick för mig idag att göra egna för en gång skull. och det är ju så sjukt gott. träningen gick fint, behövde inte göra så mycket (a) 

Nu ska jag äta upp baguetterna och sen ska jag börja packa! För vi åker redan kl.04.30 imorgon. Jag vet någon som kommer vara trött. Tur att jag kan sova i bilen. Skriver nog lite senare, puss

regn :(

Då var jag klar med idrotten. Blev inte precis långt, men jag fick med det mesta och jag har förklarat allt man skulle förklara. Gött att ha det klart iaf, nu behöver jag bara komma på något mål att ha som MVG-uppgift i idrotten..  Nu ska jag iväg och träna småbarn. Inte sugen ett dugg, det regnar och jag är ensam idag.

din skönhet inspirerar till en lögn

Nej, det är nog dags att ta tag i dagens lista och göra den med. Först tänkte jag ta tag i idrotten och skriva klart den. Den skulle ha varit inne för en vecka sen, så man kanske borde göra klart den? Sen ska jag nog ta mig en cykeltur upp på kil för att låna en bok :) Ringa doktorn ska jag göra oxå (mamma göra), måste ha papper på att jag får använda astmamedicin utan att jag dopar mig.. Det är ju nämligen dopingklassat och jag ska springa SM i helgen, så kan vara bra att ha papper på det. Annars kan jag bli avstängd upp till 4år, yeeeah. Nu tillbaka till idrotten!


don't you wish your girlfriend was hot like me

Huvudvärk och trött. Ja ska nog sova nu, så att jag inte sover bort hela dagen imorgon :) Imorgon har vi studiedag, välbehövligt kan man säga. Så imorgon ska jag få massa gjort. Men nu sängen, godnatt
  • Apoteket - gör det någon annan dag
  • Ringa doktorn
  • Åka till doktorn och hämta dopingdispenssakimojpapper och journaler
  • Packa
  • Räkna matte
  • Åka till biblioteket och låna en bok
  • Skriva klart idrotten
  • Skriva på ergonomin
  • Träna småbarnen
  • Hänga ut kontroller till provspringningen

vet du...

Okej, jag sög på att uppdatera igår. Men helgen var fin, solig och härligt. Gött att vara igång igen och känna att jag inte har glömt bort att för mycket ;) Tävlingarna gick väl lite sisådär, fredagen gick bäst och sen gick det bara utför. Benen var inte precis pigga på lördagen och söndagen.. Tar nya tag på SM på fredag, då ska det gå grymt! 

Nu har jag kommit hem från träningen iaf. Blev ett spinningpass med mona. Inte alls lika jobbigt som förra gången, men jobbigt ändå. Kört 11pass på 8dagar nu, imorgon blir det ett till. Men på onsdag ska jag äntligen viiila :) Men nu tänkte jag fixa lite mat och hoppa in i duschen. Ha det fint

Veckan :)


I reckon it's again my turn to win some or learn some


N
u är jag hemma igen :) Tänkte sätta på OC en liten stund innan jag ska skriva om helgen. Måste samla lite ork innan jag skriver. Så OC och lite chipsätande blir det nu, mums

Snart hemma igen :-D

Snart hemma igen :-D


Vilken daaaag

Nämen hej! Vilken dag det blev igår. Började ju med att jag skulle åka tåget till Hallsberg. När vi hade åkt 10min ungefär till väse så stannar tåget, efter en stund ropar de ut att de inte har någon ström och kan därför inte åka. Där sitter vi en stund innan de ropar ut att teknikerna är på plats i Hallberg och ska felsöka där... ännu mer tid går och nu finns det inte ens ström för dem att ropa ut i högtalarna. Så nu fick de gå runt och säga att teknikerna var påväg till kil men kunde tidigast vara där 16.45 alltså 45min efter att vi hade stannat.. Tillslut lite efter 17 åker vi iväg. Alltså har vi stått stilla en timme. Kom till Hallsberg en timme senare så då var det bara att skynda ner till tibro för att hinna till tävlingen :)

Sen tävlingen gick ju bra med tanke på att jag har sprungit kanske 5gånger på hela vintern? Lite idiotbommar och lite trötta ben. Men slutade 6a, två minuter efter malin så jag var nöjd :) (orienterarna vet vem malin är). Sen var det bara hem äta och sova.

Nu har jag nyss ätit frukost och ska någon gång åka iväg till tävlingen. Startar 15.18 idag, så sent och gött. Idag är det medeldistans som står på för dagen. Det är nice, särskilt i sån här fin terräng. Men nu ska jag gå, hejdå :)

Bra, tåget har ingen ström så vi står stil...

Bra, tåget har ingen ström så vi står still emellan kristinehamn och karlstad :-) undra hur länge vi ska stå här


Hoppsan, jag råkade beställa hem det här förut (a)


Det är som att ge japaner mat


du är tanig, jag är tjock. Du kan reglerna

Jag som lovade mig själv att lägga mig tidigt ikväll. Här sitter jag tjugo i ett och sover inte än. Smarta anna packar ju såklart i sista stund som vanligt.. Och vad ska man ha med sig egentligen? Jag kommer ha glömt massa med saker, förra året på årets första tävling glömde jag tävlingströjan.. Fick springa med en hagaby tröja. HAHAHA. Undra vad jag glömmer i år..

Nu tror jag att jag har packat det mesta, har knött ner allt i en väska + en extra väska i väskan. Så slipper jag ha två väskor med mig till skolan. För går därifrån till tåget som tar mig till hallsberg. I hallsberg hämtar pappa mig och helena (hon kommer samtidigt ifrån stockholm) och sen beger vi oss neråt :) Så ni får gärna smsa under helgen, så att jag har sällskap. Men nu ska jag sova, får packa imorgon om jag kommer på att jag har glömt något. Godnatt

I'd rather be with you

Sitter och smörjer in benen nu i sängen. Nyrakade och luktar gott, vilket härligt känsla. Tänk om de skulle vara bruna som på bilden, då hade allt varit bra! Har duschat nu och ätit mat, efter dagens andra pass. Blev 7,5km vid lunchtid och sen 7,5km nu på kvällen med. Så idag har jag sprungit 15km! Aslångt ju. Hoppas benen är pigga imorgon bara.. för då är det tävling. Men nu ska jag packa, så att jag har kläder i helgen.

ååh, springa

Nu ska jag sticka ut i skogen. 20kontroller ska jag sätta ut den här gången och sen blir det 20 till ikväll. Perfekt uppladdning inför tävlingen imorgon? Skulle ha behövt vila en dag den här veckan.. men nu får benen jobba på även med träningsvärk. Åh, det ska bli så roligt att springa. Fint väder är med med, så jag kommer verkligen njuta nu. Ha det så bra :)


Expect the unexpectable

Idag stod spinning på schemat. Vad jobbigt det var! Svetten bara rann och att ha världens träningsvärk innan hjälpte inte precis. Men åh så roligt det var, tycker jag iaf :) Blir att gå på fler gånger. I skolan gjorde in inte alls mycket, rolig eftermiddag iaf. Fick lite nytt sällskap på lärcentra, piggade upp det hela kan man säga. 

Tänkte kolla på OC nu, det sista avsnittet av säsong 2. Sen ska jag sova, för imorgon ska jag upp ganska tidigt för ett pass i skogen. Blir nog två pass i skogen imorgon skulle jag gissa på. Måste ut med alla lappar, hann inte jättemånga i tisdags då det blev mörkt snabbt. En dålig sak med dåligt väder. Godnatt på er :)

Tour de Värmland - Intervju med banläggaren

Nu publiceras det här snart på TDVs hemsida :)

Namn: Anna Lundqvist
Ålder: 17år, 18år i sommar.

Vad var den största utmaningen med ditt banläggaruppdrag i Tour de Värmland?
– Jag tycker att det svåraste har varit att göra bra långsträckor med vägval. Då området är ganska smalt på ett ställe så har det varit svårt att göra flera vägval, men jag hoppas att jag har lyckats.

Hann du fixa det mesta innan snön eller har du fullt upp de sista veckorna?
– Jag har gjort det mesta de senaste veckorna. Men nu har jag lärt mig till nästa gång att börja tidigare.

Beskriv ditt tävlingsområde
– Området är lättsprunget samtidigt som det är svårsprunget. Terrängtypen varierar ifrån grönområden till stigrikt och flackt. Varierande är ett väldigt bra ord för området.

Vad blir det viktigaste för löparna att vara noga med på dina banor?
– Viktigt är att tänka till en extra gång, det första vägvalet man ser behöver inte vara det bästa. Det gäller även att kunna tempoväxla då terrängtyperna varierar.


Ut i skogen och springer

Ska ut i skogen och sätta ut lappar nu. Underbart väder det är, not. Hade ju inte skadat om det hade varit liiite finare, men varma kläder är på så det ska nog gå bra :) Saknar verkligen att springa runt i skogen och leta kontroller, men på fredag så är det årets första tävling för mig del. Äntligen!


Gjort matten nu, ett VG skulle jag gissa p...

Gjort matten nu, ett VG skulle jag gissa på :-) inte mer, inte mindre. Får vänta en vecka så vet jag nog sen :-) nu regnar det och jag måste ut i skogen sen.. hade varit gött med sol!


Tagga matteprov

Tagga matteprov!!!!! eller provet är inte förrens kl.14 men det är ju dags att börja tagga nu innan. Vi får hoppas på att jag klarar det.. eller klarar det kommer jag göra men mer än G vore ju gött (a) Snart har vi engelska oxå, hoppas vi gör något roligt. Fast tror vi ska fortsätta göra det vi började med förra lektionen. 

Har lagom ont i armarna och benen idag med, fiiint det. Hoppas det är värre imorgon, det kommer verkligen vara förvärligt på torsdag. För på onsdag ska jag och caysa gå på spinning. Men nu ska jag tillbaka till mattensvärld.

Matteprov imorgon, yeaaah

Det blev en sen kväll idag med, även fast jag hade hoppats på att lägga mig mycket tidigare. Men gud så skönt jag kommer sova nu när jag ska lägga mig (a) Började dagen med fotboll. Det var tråkigt, inte för att jag hatar fotboll utanför att de som hade lektionen sög på att leda och gjorde det på ett dåligt sätt. Fotboll är kul om man får bollen och om killarna inte bara har den... 

Efter idrotten var det till skolan och ha fysik. Började med elektricitet och atomen idag, det är iaf roligt. Sista kapitlet vi ska ha prov på i fysiken med. Det är bra! Sen efter fysiken drog jag, caysa och mona till stan och shoppade lite. Blev en tröja, en ring, ett par solglasögon, några hårsnoddar och två par tights :) Bra och ha saker helt enkelt.

Sen gick jag och caysa till friskis och skaffade kort och tränade ett pass. Så idag har det blivit två pass, gött det. Hoppas jag har träningsvärk imorgon (a) Imorgon blir det lååångdistanstränig (springa i skogen och sätta ut lappar inför tävlingen). Det kommer bli långt, det kommer ta tid och det kommer inte gå megafort. Det ska nog min fot klara av! Blir nog 1,5-2timmar imorgon skulle jag gissa, minst. Men min kropp behöver träningen, första tävligen för i år på fredag. Hoppas hälsenan håller.. Men nu måste jag verkligen sova, godnatt

Tänkte bara berätta det. Nu ska jag se på OC och sen sova. Godnatt

dagar kvar tills vi får sommarlov!
(den här kommer räkna ner, så det kommer inte stå 68dagar imorgon)

Att göra lista v.14

Det här är min att göra lista vecka 14. Och jag ska ha gjort ALLA punkter, sådet så.
  • Räkna klart kapitel 3 i matteboken + gjort prov på det
  • Göra klart fysiklabortationen i naturkunskapen
  • Skriva ergonomin - påbörjat
  • Skriva idrottsuppgiften - påbörjat
  • Sätta ut alla kontrollappar inför tävlingen
  • Skaffa friskis och svettiskort och träna!
  • Köpa födelsedagspresent till mamma
  • Rensa hårddisken, göra ordning bland alla mappar
  • Räkna 4.1 i matteboken
Vi får se hur det går, det kanske kommer in någon mer punkt allt eftersom jag kommer på det. Men listan ska vara klart, det enda jag kan skippa är hårddisken.

Hihihi, ibland är lärarna roliga. Vem lägger in paus i en uppgift?


Nyss bakat muffins, så att vi har något att äta på när mormor och morfar kommer sen (:


Dejt med herr mattebok

Tänkte spendera lite tid med herr mattebok nu. Måste bli klar med matte C nu. Lite sur på john bauer just nu om man säger så. 



Hej, jag har tråkigt

100 Frågor
1. Fullständigt namn? - Anna Linnéa Victoria Lundkvist
2. Ålder? - 17
3. Vart bor du? - Kil
4. Färg på ditt hus? - Rött
5. Hus eller lägenhet? - Hus
6. Klass? - Pyret (a)
7. Vilket år tar du studenten? - 2012
8. När gick du upp i morse? - runt halv 10
9. När ska du sova? - snart tänkte jag
10. Vad har du ätit idag? - nästan en halv potion pannbiff (a) lite tungt när man blir mätt och man inte har ätit en hel pannbiff. Men snart är jag tillbaka även i matväg!
11. Dagens klädsel? - början - träningskläder och sen tights och mjukiströja
12. Dagens smink? - inget
13. Dagens roligaste? - det var något förut.. men jag minns det inte

Socialt:
14. Har du många vänner? - finns endel
15. Har du ovänner? - yes
16. Vem chattade du med senast? - Sandra
17. Har du pojk-/flickvän? - yes
18. Vem pratade du med sist? - Mamma
19. Vem fick du senast sms ifrån? - Pappa
'
Favorit:
20. Film? - Gillar pearl harbor och dirty dancing :)
21. Låt? - Hmm.. den måste jag fundera på
22. Mat? - har inte precis någon favoritmat
23. Dryck? - Fanta!
24. Färg? - rosa (a)
25. Stad? - Paris är mysigt
26. Land? - Spanien
27. Ämne i skolan? - Naturkunskap eller matte
28. Människa - det beror på situation 

Senaste:
29. Gången du shoppade? - var ett tagsen nu, känns det som iaf
30. Gången du bakade? - Usch vad längesen, jag som alltid bakade förut
31. Gången du stulit något? - lääänge sen det 
32. Gången du rökte? - aldrig gjort (:
33. Gången du drack? - det ska vi inte ens räkna på, sjukt dåligt på den sidan
34. Personen du kramade? - idag
35. Gången du pussade någon? - för längesen
36. Personen du dampade på? - ska inte skriva dens namn här
37. Personen du bråkade med? - samma som ovan
38. Personen du blev ovän med? - jaedu
39. Gången du fick skrattattack? - idag?
40. Personen du snackade i tele med? - magnus tror jag, haha
41. Gången du grät ? - igår?
42. Gången du var kåt? - HAHAHA
43. Personen du sa snygg till - hmm...

antingen eller:
44. Svart eller vitt? - Vitt
45. Hund eller katt? - KATT <3
46. Ute eller hemma? - Hemma
47. Tvspel eller datorspel? - Tvspel
48. Singel eller upptagen? - upptagen
49. Hångla eller ha sex? - Myyyysa
50. Lunarstorm, msn eller playahead? - msn?
51. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad av rätt person
52. Blont eller svart hår? - beror på
53. Har du blåa ögon eller bruna? - blå
54. Choklad eller lakrits? -  Lakrits
55. Coca cola eller fanta? - fanta, eller beror på smak
56. Pizza eller kebab? - kebab
57. Randigt eller prickigt? - randigt
58. Blatte eller svenne? - svenne
59. Älska eller bli älskad? - både och
60. Leva eller dö? -  leva?
61. Vänner eller familj? - familj

Antal:
62. Personer du älskar? - 2 
63. Personer du hatar? - ?
64. Glassar du ätit på en dag? - mååånga
65. Gånger du haft minnesluckor? - 2ggr eller nåt?
66. Gånger du varit hög? - 0
67. Personer du saknar just nu? - 2
68. Gånger ditt hjärta brustit? - ingen aning

Vem:
69. Kommer du inte överens med? - en del
70. Vill du kyssa nu? - han vet vem han är
71. Ska du träffa imorgon? - matteboken
72. Sjöng du senast för? - mamma, hihi
73. Skickade du senast gb till i pea - jag har aldrig haft det..
74. Spelade du tvspel med senast? - marcus
75. Vill du ta med på resa nu? - massa mysigt folk
76. Vill du kasta en sten i huvudet på? - haha, det finns en speciell
77. Förtjänar att dö? - just nu ingen
78. Är söt? - massa (a)
79. Vill du sova jämsides med i natt? - hihihi

Vad:
80. Gör dig glad? - mycket :)
81. Gör dig ledsen? - när det blir fel
82. Vill du helst göra nu? - sooova
83. Önskar du att du slapp göra? - vänta
84. Vill du ha nu? - pengar och pussar
85. Önskar du dig i födelsedagspresent? - en biiil?
86. Längtar du till? - tills jag blir 18!
87. Tycker du om dina betyg? - de duger för mig
88. Ångrar du i ditt liv? - finns en del saker
89. Är det bästa som hänt dig? - svår fråga!

Vad tycker du om?
90. Rökare? - nejtack
91. Bråk? - nejtack
92. Killar? - jatack och som vänner :)
93. Tjejer? - bra vänner (:
94. Skola? - kan vara kul.. ibland
95. Framtid? - hej-vad-ska-jag-bli-ångest

Övrigt:
96. Är du kär? - det beror på hur man ser på det
97. Hur lång är du? - 1.59
98. Första tanken när du vaknade? - jag vill inte gå upp
99. Sista tanken när du somnade? - godnatt
100. Hur mycket är klockan nu? - 00.38

Can't help it if I wanna kiss you in the rain

Om det här hade varit en vanlig dag så hade jag gått upp vid den här tiden. Men nu är det inte det. Gick upp runt 9.30 efter väldigt få timmar sömn. Råkade stanna upp till 2.30 (film och msnsnack) men det var mysigt. 10.00 var jag på höjda och hade möte inför tävlingen - nu är det inte länge kvar. Sen tog jag och mamma oss en liten promenad, gick till elkedjan och kollade på nytt kylskåp och frys. Hihi, de fyller tydligen år nu så vi fick kakor och cola. Mumms.

Sen gick vi till apoteket för att hämta ut mina nya p-piller, men hade ungdomsmottagningen skickat något recept eller? NEJ! De ska vara glada att jag hade en karta kvar av de gamla, annars hade jag fått väntat ännu längre. Så nu får jag vänta en månad innan jag får byta, sur jag blir. Det var liksom 1,5 vecka sen jag var där och sa att de skulle skriva ett. Men det tar tydligen lång tid för dem att göra sånt... Nu ska jag hoppa i mer vettiga kläder (träningskläder funkar inte riktigt) och åka in till IKEA. Blir mys där med mamma, undra vad jag får med mig hem idag...

Vilken man, han blir det att ligga och kolla på en stund


Where did we go wrong

Hinna med att blogga en ledig dag som denna, nej det funkar inte. Sov till halv 2 då mamma ringde och väckte mig, undra hur länge jag skulle ha sovit om hon inte hade ringt... Sätte på en film, men hann bara 20min innan jag kom på att jag kunde kolla på OC.. var tvungen att städa rummet, fixa det och det och det. Sen har vi firat systeryster idag som fyllde 21år, gammal nu! Grattis till henne :)

Ja, nu väntar fortsättningen på filmen på mig. Tänkte att jag ska kolla den och försöka somna ganska tidigt. Ska upp på möte redan klockan 10 imorgon. Vem lägger ett möte klockan TIO på en lördag? Så det ska jag roa mig med imorgon, kuuul. Hoppas ni har haft en bra dag och kväll :)

RSS 2.0