She's getting tired of her high class toys

Sitter här hemma och lyssnar på musik och försöker planera den närmaste tiden. Rättare sagt försöker jag planera hur i helvete jag ska klara min tenta nästa tisdag. Någon som har svar på den frågan?!?! Det är nog första gången i mitt liv jag verkligen kan vara ärligt och säga att jag inte kan någoting. Troligtvis kommer jag få göra min första omtenta (2 mars..) och även för första gången i mitt liv göra omprov (räknas inte när jag och caysa fuskade i åttan). Wish me luck, i'll need it.
 
För att liva upp resten av livet kan ni få se lite bilder på den senaste tiden i mitt liv :) OL-gala, film, sex and the city, träning, örebro och ja det är bara lite vad jag har gjort istället för att plugga de senaste veckorna :)
 

men det växte sig försiktigt i hennes huvudvärk ändå

Det har allt hänt en del sen jag senast skrev.. jag har klarat mig första tenta (HUR JÄVLA GÖTT SOM HELST). Vi behöver ju inte disskutera resultatet i poäng utan det viktiga är att jag blev godkänd! Det har varit halloween och det firade vi genom att dra ut på nöjes. För att ni ska slippa läsa massa tråkig text kan jag visa er den senaste tiden i bilder istället. Puss
 

RSS 2.0