December 2013

 
Sista månaden på året.. Den började med tentaplugg och så mycket annat julmys man kunde få. Bakade lite pepparkakskola och vi köpte juldukar och julljus. Jag åkte hem till värmland med hundra väskor (kändes det som) och firade jul där innan systeryster och jag åkte tillbaka till örebro den 25:e för att fira jul här med pappa. Sen var det hem tillbaka till värmland för att sedan åka hit igen för att fira nyår för att den 1:a igen åka hem till kil för att stanna där några dagar innan skola börjande. Var mycket åkande fram och tillbaka! Men en riktig mysig jul och det var skönt att jag kunde slappa största delen av julen och inte behöva tänka på skolan. Även om jag trodde att jag skulle ha omtenta och jag hade en hemtenta i början av januari. Jag var värd ett jullov!

Jag hatar värmlandstrafik

Efter att stått ute och väntat på en buss i 50 min är jag lagom glad. Har garanterat förfrusit fötterna, så nu sitter jag med vantarna på fötterna och har dom dessutom på elementet. Nu ska jag sova den sista timmen och vara bitter ;) 


November 2013

 
Firade nya månaden med att gå på en ny restaurang i stan, vi borde verkligen bli bättre på att testa nya ställen! Vi storhandlade när vi var bakis, fina saker! vi hade nollereunion där jag bevisade för hela vida världen att jag inte kan göra någon armhävning. (jag kan faktiskt göra det i verkligheten!!) Och jag åkte hem till värmland för att få stipendium på ol-galan. 
 

 
 
 

Oktober 2013

 
Äntligen!!! Vi fick vår lägenhet till slut. jag flyttade in reda den 1:a och bodde här själv några dagar innan sandrapandra flyttade in. Detta firade jag med att äta med engångsbestik och tallrikar. Det var fint för då slapp man att diska. Jag gjorde min första beställning på online pizza (har fortfarande bara gjort 2 st), sandra och jag klädde ut oss till clowner, var tanken iaf, på halloween. 

Imorgon ska jag äta pannkakor till frukost

Det är en trött tjej som i stort sett bara har legat i sängen sen klockan 16 idag. Det tar på krafterna att läsa idrott och röra på sig mycket! Måndagen bestod av handboll + styrka (3timmar) och idag var det skridskor + skolövningar (runt 3 timmar). Imorgon har vi en ledig dag men då har jag och några till i klassen bestämt oss för att åka skidor + att jag har träningstävling på kvällen, så det är bli några timmar imorgon med. Och på torsdag är det handboll igen. På fredag ska jag ta och slappa. Tänkte nog åka hem till värmland i helgen om det inte dyker upp något annat, vilket man aldrig kan veta!
 
Idag har jag faktiskt varit riktigt glad! Det är helt sjukt roligt att åka skridskor och jag har lärt mig både hockeystopp (nej jag har aldrig kunnat stanna innan) och överstegsåkning. Så sjukt stolt över mig själv! Nu ska det bli ännu roligare att åka igen om två veckor :D 
 
Nu tänkte jag sätta på ett sista avsnitt av the carrie diaries och göra dagens planka (det får man inte glömma) innan jag ska sova! Ska bli så skönt att slippa ha klockan på 6.30 imorgon. puss på er
 

September 2013

'
September bestod av mycket nollning, sandra fyllde 20, dagarna gick sjukt långsamt för att vi längtade tills vi fick vår lägenhet. Jag bakade lite här och där, passade på att baka på ställen folk äter upp vad man bakar. Passade på att träffa min älskade julia när hon var och hälsade på i Karlstad. Saknar den tjejen!

Smartast i lägenheten, yeeah

Efter bara 3 timmars sömn i natt och en lång dag som började 9 med föreläsning i 2 timmar, fortsatte sen med 2 timmar med mysig lunch och snack med klassen innan vi hade handboll 13 till 15. Sen var det bara att inse att det bara var 3 timmar kvar tills nästa träning, bara hem och ladda om. Men först gick jag till pappa för att skotta deras uppfart, så lite skottning på 30 min la vi till på det med. Hem och äta innan det var dags att byta om och ta bussen till träningen. Så där blev det 1,5 timmes träning innan bussen gick hem tillbaka till lägenheten. 
 
Väl hemma hade jag sett fram emot mat, en dusch och sen sova. Men icke! Med min sambo kan man aldrig planera ;) När jag står i duschen ringer nämligen telefonen och jag är säker på att hon har glömt nyckeln så att hon inte kommer in. Men hon har lyckats låsa in nyckeln till tvättstugan, i tvättstugan!!! Så jävla klumpig brud ;) Så nu är det officiellt att jag är smartast i lägenheten. 
 
Sen när vi ändå var vakna så fortsatte jag och hålla på med allt annat istället för att gå och lägga mig. Jag provade på att åka skridskor runt i vår lägenhet och packade allt jag ska ha med mig imorgon (skridskor + träning) genom att gå runt i skridskor i lägenheten.. 
 
 
Så vi kanske kan fråga oss vem som egentligen är smartast i lägenheten.. fast jag tränar ju bara på skridskorna så att jag blir grym på dom imorgon när vi väl kommer på isen! 
 
Nä nu ska jag sova, 3 timmars sömn och 3 timmar träning har satt sina spår. Är sjukt taggad på att ta bussen 7.30 imorgon för att åka till Behrn där vi ska åka skridskor vid 8. Puss och godnatt!
 
 
 

Augusti 2013

 
Augusti fortsatte med jobb, jobb, jobb. ja ni börjar förstå att jag inte gjorde så mycket mer än att jobba sommaren 2013. Direkt när jobbet var slut hade jag endast 2-3 dagar att packa ihop allt för att flytta till örebro. Men innan jag flyttade hann vi städa allt som skulle städas och ha en trevlig personalfest! Jag och sandra fick äntligen reda på hur planlösningen på vår lägenhet såg ut! Vi fick lägenheten i juli men tillträde till den i oktober. Så jag flyttade till örebro för att bo med pappa och helena i drygt 1 månad, men det var fint det med! Var många fina kvällar på nollningen och jag fick träffa mathilda för första gången! :D 
 

The plank challenge

Vad gör man inte när man har tråkigt och inte kan sova. Jo man tränar. Bestämde mig precis för att ge the plank challenge en till chans. Försökte med den i nov/dec men la ner någon gång vid dag 14 eller nåt. Därför bestämde jag mig för att jag ska klara den nu! Så gjorde precis 2 min, hoppsan skulle visst bara klara 20 sek idag. De första 2 veckorna borde ju alltså inte vara några problem för mig, men jag har bestämt att köra från början, fast köra så länge jag orkar oavsett om jag skulle kunna hoppa direkt till dag 14. Jag fattar inte men jag börjar skaka direkt, fast sen efter 45 sekunder slutar jag och så är det okej tills 1.5 min innan jag börjar skaka igen, fast då bränner det i armarna med. Så jävla goo känsla! Nä nu ska jag försöka sova igen med min dumma hals.. men lite plankan skadar väl inte halsen? ;) godnatt
 

dumma hals

Buhu vaknade med ont i halsen så det blev inga skidor idag. Var helt okej under dagen men nu har det kommit tillbaka igen. Så just nu gör jag te med honung. Kollar på ett avsnitt av the carrie diaries som jag började kolla på idag. Är just nu inne på 6:e avsnittet.. jag ni förstår vad jag har gjort idag. Fast jag har tvättat 3 maskiner med tvätt och varit och handlat. Sen har jag plockat i ordning på mitt rum, så jag hann med allt förutom att åka skidor på min att-göra-lista. 
 
Imorgon hoppas jag inte att halsen gör ont, för jag har skola 9-15 och dessutom kommer dagen bestå av minst 3 timmar träning = jag måste vara frisk. Annars får jag väl glömma bort att halsen gör ont och köra på ändå. För det här är en vecka som jag kommer träna ganska mycket (runt 10 timmar iaf) = jag måååste vara frisk! Nä nu ska jag kolla avsnittet, duscha och sen ska jag nog gå och lägga mig.. puss 

Forget your ex

Rubriken säger allt, skorna heter nämligen så. Råkade visst beställa hem dom bara för de är galet snygga. Kommer nog stå på hyllan mest men det är ju alltid snyggt att ha snygga skor där. puss
 

Måste lära mig..

..att inte shoppa. Jag är nog alla affärers drömkund. Jag går verkligen på alla reklamer och oh nu fick jag mail om att blablabla. Anna måste såklart in och kolla då! Det började med att jag hade lite tråkigt igår och började kolla igenom nellys rea. Det slutade med att jag hade hittat några saker jag ville ha men valde att inte beställa. Men så såg jag på fb nu att de hade 70 % på nly trend. Ja vad gör jag då? Jo jag går ju såklart in och hittar massa annat jag vill ha. Så nu är 11 saker beställda hem till mig.. dessutom har jag ett paket med lite kläder som kommer imorgon och ett paket med ett par tights som kommer om någon dag. Men anna läääär dig att hålla i pengarna! På något vänster tar ju pengarna inte slut så jag vetefan hur jag lyckas med allt. 
 
 

Juli 2013

 
'Juli bestod för det mesta jobb, jobb och åter jobb. Som tur hade jag tagit ledigt 1,5 vecka för att åka på oringen, annars var jag ledig 1 dag i juli. Fick iaf vara glad att lönen blev stor, även fast lönen suger.. Jag fyllde 20 och det firade jag med att baka fjärilstårta som jag alltid ville ha när jag var liten. Fast själva födelsedagen firade jag genom att jobba till kl.20.. men att jobba till klockan 20 på sin 20:e födelsedag är väl ganska perfekt?
jag paniktränade inför oringen genom att åka till sunne runt 7 varje morgon för att hinnan med ett pass innan jobbet, vilket resulterade i att jag var i sunne minst 12 timmar varje dag.. Annars åkte vi upp till boden för att springa orientering och leta efter likdelar.. inte lika mysigt. 
 

Lördag

Började dagen med att ta en sovmorgon fram till 10 och ligga i sängen till lite innan 11 innan jag gick upp och gjorde frukost. Det är så himla skönt att bara ligga i sängen och veta att jag inte behöver gå upp och göra något vettigt.När jag hade ätit frukost gick jag tillbaka till sängen och kollade något avsnitt suits innan jag somnade igen, bra där anna. Sen vaknade jag av ett meddelande på fb där anton skriv och undrade vad jag gjorde. Lilla killen behövde hjälp med att laga mat, så jag åkte över till honom och lagade mat till honom. Och fick mig lite lunch jag med ;) 
 
Sen försvann dagen väldigt fort. Vi bakade kladdkaka och jag har för första gången i mitt liv misslyckas med att baka kladdkaka. Jag skyller på att jag var inne i mitt mobilspel och jag hade sagt åt anton att hålla koll på klockan. Aldrig kan man lita på killar! Men den blev allt god med hallon och vaniljvisp till! Åkte hem någon gång runt 19 och efter det har jag mest legat i soffan. Förutom en stund när jag fick supertråkigt så jag började att köra plankan några minuter och några andra styrkeövningar. Vad gör man inte för att underhålla sig själv? När matilda kom hem  gick jag till min säng och la mig och kollade på suits här. Så nu ligger jag här framfört suits och har bara 1 avsnitt kvar av säsongen och jag vill inte att det ska ta slut. Vad ska jag nu kolla på?
 
Mina planer inför imorgon är ungefär som dom var inför idag. Ska försöka att köra ett skidpass men vi får se hur kroppen mår. Ska tvätta med, för det blir många träningskläder som behövs tvättas när man läser idrott kan jag berätta för er. Ska även försöka plocka lite i mitt rum som ser ut som katastrof. pusss
 

Onsdag

Onsdagen kan vi sammanfatta med ett ord: kass. Den sög riktigt hårt! Jag var på dåligt humör och allt var bara dumt. Förutom när jag fick åka till min sköna hönapöna maria och träffa henne! Då var det bra igen :D Blev att åka dit och handla mat, laga mat och kolla på bio. Men sen när jag skulle därifrån missade jag bussen precis bara för att den gick förtidigt (buhuu) så jag fick gå till andra sidan centrum för att ta nästa buss och den var såklart sen istället. Höll på att frysa ihjäl så det var bara hem, dra på sig massa kläder och sova.
 
Torsdagen (idag) har varit bättre! Började med bollbas idag igen, med lite olika övningar. Flaggan, akta svansen, innebandy och lite annat smått och gott. Vi tog även foton idag, hur fint är det att ta enskilda foton bara några miunter efter träningen? Äh, som tur ska ingen behöva se dom här bilderna... Sen var det bara hem, äta mat och in till stan för att lämna en bok som en har köpt av mig. Passade även på att handla inne i stan så ikväll ska jag laga chili con carne tänkte jag, gött!
 
Nu ska jag försöka läsa det vi ska kunna till seminariumet imorgon.. hej anna börjar alltid i sista stund. Bättre sent än aldrig, right? puss

du får aldrig vad du vill ha

En dag som har varit lite upp och ner. Började med en rolig lektion i bollbas, eller bollkaos. Vi körde olika moment för att testa på hur elever som inte har bollkontroll känner sig i bollspel (ja, det är bara att läsa anna rakt igenom). Så det var lite kaos ja, men jag kan verkligen säga att det känns ganska lika när man kör fotboll om man inte har någon kontroll alls på vad man ska göra! ;) 
 
Efter träningen var det lunch med massa snack med klassen, roligt att lära känna massa nya! Sen föreläsning om kursplanerna i idrott. Lite intressant att idrotten i skolan består av 80% bollsporter, men det står ingenstans i kursplanerna/ämnesplanerna att det ska ingå. Sen hade vi möte om idré (gud så roligt!!!) och jag blev utsedd till klassens ekonomiansvarige ;) det ska nog gå bra. jag är ju ändå utbildad till sånt där.. 
 
Efter skolan var det tänkt att vi skulle träna igen, men det var så jävla mycket folk på gymmet så vi tränade kanske 10-15 min innan jag och maria gick till omklädningsrummet och pratade istället. resten av eftermiddagen kvällen har jag spenderat i sängen och kollat på film/serier och sovit. Även det jag håller på att göra just nu. inne på säsong 3 av suits nu, det jobbiga är att säsong 4 inte börjar sändas förrän 6 mars.. Nej nu ska jag nog försöka att bara se ett avsitt till innan jag ska sova och ta en skön sovmorgon imorgon! godnatt
 
 
 

en död, men förhoppningsvis vältränad, tjej

Första skoldagen på fjärde terminen var det idag alltså. Började förmiddagen med att ha introduktion och info om gih och kursen. Sen hade vi föreläsning om idrottens historia på eftermiddagen. Var en ganska lagom dag med massor utav skratt. skön lunch iaf! ;) Imorgon börjar kursen på riktigt med bollbas på morgonen och föreläsning om idrottens kursplaner på eftermiddagen. Efter skolan blir det pang på nästa träning som jag inte vet vad den kommer bestå av, men adam beskrev den såhär "har ni inte tillräckligt starka nerver kommer ni spy". Ja jag förväntar mig att vara död imorgon. Två pass på bara några timmars mellanrum blir intressant!
 
Nu ska jag kolla ett avsnitt suits och sen ska jag sova. godnatt på er!
 

upp och ner, ner och upp

Världens bästa maria och jag från festen igår. Kommer sakna den där bruden nu när vi inte kommer läsa tillsammans! Men vi får se till att träffas ändå! :) 
 
Kvällen igår var grymt rolig på vissa delar och vissa inte. Men allt är genompratat och förhoppningsvis lugnt. Vi började förfesta här hemma hos mig innan vi drog ut på kåren. Idag däremot har det inte hänt lika mycket, varit hos pappa och bytt däck på min cykel och snackat hundra gånger gånger med sandrapandra. Det är så roligt med massa drama runtomkring oss ;) 
 
Imorgon börjar idrottskursen och en ny klass. Lite pirrigt faktiskt. Jag hoppas att det kommer bli en grym tid, jag får iaf med mig martina och adam ifrån klassen vi har gått i nu :) och så är det ju bella som jag hade vfu tillsammans med :) Åh, nä nu ska jag kolla suits och tagga morgondagen som består av skola 10-15. puss
 

YEEEEEEEEEEEEEAH

Nu är uppgiften inlämnad, fint att vara först ut! Skönt att ha hemtentan klar på tisdagen när det är deadline på söndag!!! 1184 ord och precis 3 sidor! Kan det bli mer perfekt när vi ska skriva ca. 1200 ord? :D Nu ska jag bara få lite synpunkter på fredag och ändra vad de tycker innan jag skickar in den på riktigt! 
 
Imorgon ska jag och sandra till ikea och köpa saker till lägenheten. Sen ska jag bara ligga och njuta resten av dagen. På torsdag blir det jobb och på fredag synpunktsseminarium och sen kanske sushi med sötaste maria!! :D Nä nu ska jag kolla på suits och sova!! puss

Juni 2013

Juni bestod av jobb, jobb, jobb.. efter att jag hade gjort tentan den 7 juni började jag jobba alla dagar utom två. Dessutom jobbade jag några dagar innan tentan med. Så det var inte mycket vila och ro där inte. Mitt upp i detta skaffade jag mig ett cola-beroende som tvingade mig att köpa minst 1 cola varje dag.. 

Du ligger lite efter..

Ibland kan man undra vad min syster och hennes kompisar gör när de pluggar.. Hon ringde nämligen mig nyss och vår samtal gick ungefär såhär:
 
Elin: Hej, stör jag?
Anna: Nej då.
Elin: Du vet dom där gula tuggummina i papper som du har haft några gånger. Vad heter dom?
Anna: Vet inte..
Jag söker på google på "gula tuggummin i papper"
Elin: Dom heter något på J tror vi..
Anna: Juicy fruit.
Elin: Ja så kan de heta.
Anna: jag sökte på gula tuggummin i papper på google..
Elin: Jag sökte bara på gula tuggummin..
 
Ja kära syster du får ta och bli lite bättre på din googlingsförmåga om du ska komma ikapp mig!
 
 

Det går framåt!!!

1000 ord av 1200 ord är nu skrivna på hemtentan. Så imorgon borde jag vara klar med texten och bara behöva finslipa den. Sen kommer jag skriva sjukt mycket mer än 1200ord, men jag tänker att det är bättre att jag skriver allt jag vill ha med och sedan utifrån det kortar ner den till vad jag får skriva. Bättre med förmycket än förlite! 

Nu ska jag kolla på paradise hotel som jag missade förut och sedan ska jag sova för att vakna upp pigg och pluggsugen imorgon. puss

jag försöker att vara snäll

Jag vet att jag inte skriver så intressanta saker just nu eller lägger upp några bilder på mitt liv. Men just nu är det bara hemtenta som finns i mitt huvud. Jag kommer ingenvart alls.. 300ord har jag skrivit och har alltså 900ord kvar. Men det ska gå om jag bara kunde hålla mig ifrån weheartit eller att beställa kläder. Min tanke är att jag ska vara klar på onsdag för att kunna jobba torsdag och bara finslipa den i helgen :) Ska bli intressant om jag och sandra får några inneboende här med, vi har nämligen lämnat in att vi kan ta emot nya studenter på akutboendet. Så det märks väl om det kommer några folk eller inte! Nu blir det plugg!!
 
 

Maj 2013

Maj var helt klar en av de bästa månaderna på året. Jag hade VFU och direkt efter att den var klar började jag jobba några dagar för att sedan dra till tyskland med ett sjukt skönt gäng. I tyskland hände det massa fina saker och jag fick träffa så sjukt många sköna människor som jag aldrig skulle ha fått träffa annars. Jag fick pussa och kramas med snygga danskar (en snygg dansk) och jag fick lära mig att uppskatta varm lagad mat så sjukt mycket. Fick även lära mig att allt går bara man vill (sandra förstår även den andra tolkningen av detta). När jag kom tillbaka från tyskland var det bara att plugga på som fan, jag hade 1,5 vecka på mig att läsa en mattekurs som ingenjörerna läser på 5. Dessutom var jag bara 1 poäng ifrån VG!
 

April 2013

April började med att vi var i england och tävlade. Systeryster fyllde år och det firades i englad och påväg hemåt. När jag kom hem var det bara att tolkplugga tills tentan som jag hade två dagar senare, fick väl inte världens bästa uppladdning precis som blev ett underkänt resultat, men jag har goda ursäkter och man får skylla på andra ibland! Passade på att dra ut med fint folk från klassen på bowling och vindrickning! Annars kollade jag mest på gossip girl och drömde om chuck <3

My life

Beskriver mitt liv väldigt bra just nu. Bara att sätta igång med att skriva nästa tenta. Vill vara klar med den på onsdag iaf så jag inte behöver sitta nästa helg och panikskriva. Så efter att mitt avsnitt med suits är slut ska jag bara diska bort det jag använde till lunch och sedan sätta igång med skrivandet. 
 

Mars 2013

 
Mars började med tenta och slutade med resa till england för att springa orientering. Mellan början och slutet spenderade jag tid med min sköna hönapöna julia i skolan och var snygga i headset. Insåg att det är sjukt pinsamt att sitta och prata med en dator, dock satt 20 andra och lyssnade på mig vid någon annan dator någonstans i sverige. Jag och sandra fick även mail om att åka till tyskland på Eurocamp som vi hade sjukt svårt att bestämma oss för att göra eller inte, men tillslut tog vi till vårt nya motto "Living on the edge". 
 

KLARADE TENTAN!!

VET NI VAD?!?!
JAG KLARADE TENTAN!!!!!!!! nu fick jag 9 poäng och godkänt var 9, men jag hade ju trott att jag skulle bli underkänd så det var en fin överraskning! Nu gäller det bara att köra stenhårt med hemtentan tills på onsdag så är den här terminen klar den med! nu ska jag sova om jag kan sova när cpgrannarna spelar musik - bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää.

 

 

Februari 2013

 
Precis som januari var februari en sjukt stressig period i pluggning. Jag hade en tenta och en vecka efter den (runt 2 mars) hade jag en omtenta. Så det kan gå när man skiter i att plugga första gången! Så för det mesta spenderade jag dagarna i skolan med ett fint gäng och pluggade. Räknade matte från 8 på morgonen till 8 på kvällen var helt normala dagar. Mellan pluggandet åkte jag skidor och bakade, firade skriven tenta med utgång med sandra. Kollade på stiftelsen med alla andra 40+ (snarare 60+)
 

Januari 2013

 
Januari 2013 bestod mest av plugg, plugg och återigen plugg. Det var sista veckorna på höstterminen och jag hade en stor tenta i sannolikhet och statistik som var lite klurig. Det var inte alls den matematiken som man var van att räkna när det gällde dessa ämnen utan många nya moment att lära in. När jag inte pluggade spenderade jag tid med sandra eller så drog jag själv till örebro. Firade som alla tentor (när jag läste på kau) med att träna efteråt, denna gång blev det skidor i forshaga med systeryster. 
 

i need a hug form you

Snälla Chuck Bass kan du inte komma och pussas lite med mig istället? Jag vill inte plugga. Jag har tröttnat på att läsa hundramiljoner texter om ingenting. Annars har vi våra två sista föreläsningar för den här kursen imorgon, så jag har gjort chokladbollar som vi kan sitta och mumsa på under föreläsningarna. 
 
Nä ska man ta och läsa de tråkiga texterna så att man slipper dom någon gång kanske.. måste ju bli klar så jag kan se på tv vid 8 med! Tänkt att ha två bra program efter varandra!! (nej jag kollar nästan aldrig på tv så jag får aldrig uppleva detta annars) puss. 
 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DET ÄR OFFICIELLT- JAG HATAR MINA GRANNAR! 
Klockan är snart 1 på natten och killen över mig spelar musik precis som vanligt.. jag kan säga att snart kommer jag bryta några studentregler, dvs ringa störningsjouren. Som på nyår när de hade efterfest till klockan 8 på morgonen!!!! 

Nä nu ska jag försöka sova och försöka att inte bli väckt hundra miljoner gånger. 
 
 

Sleep tight

Klockan står på 6.45 imorgon för skolan börjar igen. För första gången på flera veckor ligger jag i sängen innan klockan tre på kvällen och faktiskt är trött! Kan nog bero på mina 4,5 timmes sömn som jag fick i natt och träningspasset jag gjorde förut. Så jag har bara två ord att säga till er: god natt 


-

Hej kära barn! 
Istället för att plugga, som jag borde göra, sitter jag och kollar igenom massa bilder på både mobilen och datorn från 2013. Funderar på att slänga in något inlägg för att sammanfatta 2013 i några inlägg med bilden. Vi får se vad som dyker upp här på bloggen! 

Igår åkte jag till caysa och myste på kvällen. Blev film, serier och chipsätande! Så där lagom kväll som är gött att ha! Vi somnade sent in på natten efter massa prat om sånt som kommer upp när man ligger i en säng i ett mörkt rum. Konstigt det där att det alltid är då många samtal uppkommer! Åkte hem därifrån runt 12 idag och åkte en sväng till XXL för att försöka hitta ett par skridskor, men icke! Blev bara en träningströja, vilket jag är i stort behov av just nu! 
 
Nu ska jag försöka plugga en liten stund, men sen lär det bli häng i soffan resten av kvällen. puss
 
 
 

I want you




Ja, 2014 lär väl bli ganska likt 2013. 2013 var en sjukt bra år stundvis och sjukt dåligt år stundvis. Den största grejen som hände var nog Tyskland och eurocamp som jag och sandra drog iväg på, där fick man lära sig så sjukt mycket om sig själv och att man kan så sjukt mycket mer än vad man tror. Kan nog ärligt säga att jag blev en starkare person efter det, jag vågar ju faktiskt prata engelska öppet nu! 

Annars har jag varit på Ikea idag, 2014 alltså. Köpte lite smått och gott. Och äntligen ska jag försöka få upp hyllor i klädkammaren så mina skor kan få komma upp ur flyttkartonger, även mina tjocktröjor och träningskläder kanske ska få komma upp ur flyttkartongerna de med.. Det ska jag ta tag i när jag kommer tillbaka till örebro! 

Nu ska jag sova! Puss

2014


Gott nytt år på er alla! Det blev att fira nyår i Örebro tillslut! Blev en fin kväll med lite ost och fikonmarmelad till förrätt, potatisgratäng med fläskfilé och rödvinssås till varmrätt och limepaj till efterrätt. Gött sa grisen! Annars spelade vi spel och kollade på fyrverkerier och sprang omkring ;) 

Nu är jag hemma i kil igen för några dagars mys innan jag åker tillbaka den 5:e eller 6:e. Nu ska jag och mamma till Ikea och bränna lite pengar! Puss


RSS 2.0