Äntligen

Äntligen kan jag slappna av lite. Tentan i fysiologi är skriven och det kändes bra. Så det ska mycket till att jag inte får godkänt, men jag kan ju ha fått hjärnsläpp och skrivit helt fel oxå. Den risken finns ju. Men det blir ett framtida problem i så fall :) Nu får vi vänta de tre veckorna läraren har på sig att rätta innan vi vet hur det slutar :)
 
Efter tentan åkte jag, martina, sara och lizette ner till stan och shoppade och åt mat. Blev en klänning, ett par jeans och massa ljus. Så nu har jag pysslat lite här i lägenheten för att få lite julstämning. Strykt juldukarna, tagit fram advensljusstakarna (inte ställt dom i fönstrena än faktiskt), bytt till röda ljus i köket, fixat med en ljusslinga kring fönstret i vardagsrummet och haft allmänt mysigt. Även fixat med våra utemöbler som har blivit bortglömda, så nu är det mesta fixat även där.
 
Imorgon ska jag fortsätta pyssla runt innan det blir klassfest för att fira tentan på kvällen. Ska bli roligt att hitta på något roligt med klassen även utanför g-husets väggar! Så imorgon ska vi ta fram våra dansmoves som våra danslärare Kia och Karin har lärt oss och visa örebrofolket hur man egentligen ska dansa ;) Men nu är det hög tid för mig att sova, godnatt :)
 
En fin bild med delar av klassen från Idre i våras!
 

Helg

Livet fortsätter. Annas förkylning fortsätter och tentaplugget fortsätter. Så mitt liv ser ut just nu. På fredag efter lunch ska det bli så skönt!! 

Annars har jag åkt hem till Värmland över helgen. Första gången sen augusti så det var dags nu kände jag.. Träffade Caysa igår och hade en mysig kväll med henne. Idag ska jag hänga med orienterare. Imorgon blir det tentaplugg delux (kommer det garanterat inte bli). 

Lär slänga in något inlägg imorgon när jag får tråkigt med plugget. Men har tyvärr inte mycket att berätta i dagsläget så jag ska bli bättre när det händer några roliga saker igen :))




Yeah positiv brud

Några dagar av tystnad. Förkyld, feber och dåliga värden. Nej det blir tyvärr inte bättre än så i mitt liv just nu. Käkar piller, dricker te och hostar. Love life. Dessutom börjar tentaångesten komma närmare och jag har börjat inse att det kanske är dags att lägga i en högre växel. 
 
Annars har veckan varit fin. Onsdag - föreläsning. Torsdag - simning och gymnastik. Fredag - simning, plugg och GIH-fest. Lördag - spendera dagen i sängen/soffan med feber (yeeeeeaaaaah). Söndag - spendera i sängen/soffan med dunkande huvud och plugg (ännu mera yeeeeah). 
 
Nu ska jag samla ork för att göra lite mat och plugga lite till för idag innan det blir filmmys innan läggdags tror jag.. får lägga in en ännu högre växel imorgon när jag förhoppningsvis mår lite bättre! pusss
 
 
 

Tisdag

Konstant trött tjej med dåliga hemoglobinvärden. Japp det är jag det! Vi hade nämligen lite tester i skolan igår och det visade sig att mina hemoglobinvärden är under gränserna för var kvinnor ska ha - bra där. Så får väl hoppas på att dom blir lite bättre. Det är iaf sjukt roligt att sticka folk (och mig själv) i fingrarna! 

Idag har vi simmat, vilket är sjukt jobbigt. Hängt på äventyrsbadet, sjukt roligt. Och spelar bordtennis. Ganska skön dag helt enkelt. Dock borde jag ha börjat plugga för 2 veckor sen och inte kommer jag någonstans när jag försöker heller :( så om du kan fysiologi får du gärna komma och hjälpa mig! 



Trött tjej

En tredjedel av november har redan gått. Jag hänger inte med. Dagarna skulle behöva vara många fler och längre för att jag skulle hinna med allt jag vill. Sen i torsdags har det varit fullt upp. Skola på fredagen och på kvällen var det bio i 3 timmar som gällde. Väldigt bra film - interstellar. Kom hem väldigt sent så det var bara att somna direkt och länge sov jag. 

Slappade i soffan innan det var dags för kvällsjobb. Lugn och skön kväll på jobbet faktiskt. När jag kom hem halv elva satte jag på en film innan jag somnade så skönt. 

Idag var det lite segt att gå upp, det tar på krafterna mer än vad man tror att jobba. Tvingade tillslut upp mig för att åka och pärla fuck cancer armband med Martina och Lizette. Snacka massa och pärla, lagom ansträngande! Sen var det snabbt hem, slänga i sig mat och springa till bussen. På den sitter jag nu, påväg till jobbet. 

När jag kommer hem ikväll kommer klockan nästan vara elva och jag lär vara riktigt trött. Dessutom börjar jag skolan med fystester vid 8 imorgon. Jag vet någon som kommer sova riktigt gott imorgon natt! Men nu ska jag försöka att inte somna på jobbet. Puss 

Dagen i lite bilder och text

Hej! Vilken lång dag det har varit idag även fast klockan inte är så mycket. Började dagen kl.5 genom att gå upp.. Något trött kan man säga att jag var! 

Jag jobbade alltså idag, annars går jag inte upp vid 5 frivilligt! Men det var roligt att vara tillbaka på jobbet med mina gamlingar. Ska jobba även i helgen så det blir trevligt!  

Efter jobbet var det direkt till skolan för föreläsning. Ingen vila igen ro! 

Efter skolan bestämde jag och Martina oss för att åka till Marieberg. Införskaffade mig en baddräkt inför simträningarna som börjar på tisdag. Ska man simma och hoppa simhopp och massa konstigt så är baddräkt verkligen att föredra! Fast känner mig inte speciellt snygg i en baddräkt, haha.

Efter Marieberg åkte jag hem och landade i sängen. Riktigt trött efter en heldag och lite bitter vilket Martina får stå ut med just nu, hahaha. Ska bara skaffa lite katter först ;) 



Vart försvinner tiden?!?


Dagarna försvinner och jag vet inte vad jag fyller dom med om jag ska vara ärlig. Igår gick jag upp runt 9 och drog till gymmet. Efter gymmet hamnade jag i soffan med frukost. Fast jag kom aldrig därifrån :( 

När jag började inse att jag borde ha pluggat på eftermiddagen så läste jag lite i böckerna, men tyvärr utan framgång. Gjorde våfflor och kollade ikapp serier istället. 

Idag var det skola och jag hade väl inte riktigt koll på allt på gruppträffen men det gick helt okej ändå. Sen på eftermiddagen hade vi dans. Jag klarade av att vara med 5 min sen högg det till i hälsen. Kunde inte ens belasta foten sen, fuck. Så jag fick halta hem genom att hänga mig på cykeln, som tur var hade jag Max som sällskap. Sen ikväll har jag städat lite, postat lite brev och kollar massa serier :) 

nu ska jag sova och ladda inför en dag med plugg och jag ska till sjukgymnasten (detta var som tur bokat sen innan). Godnatt :) 

Halloween

Ojoj vilken helg! Sjukt rolig men nu är jag lite trött efter att ha vaken väldigt för många timmar. Vet inte hur det blev så men vi kom inte hem så himla tidigt någon av kvällarna men ;) får sammanfatta helgen med lite bilder! 

Fredag






Lördag




RSS 2.0