♥ Dag 15 - Det här hade jag på mig

Var ju en slappdag idag, så då blir kläderna inte heller så märkvärdiga :)

Cardigan - Clara
Linne - BikBok
Jeansleggnings - Vila


Här krossar vi fördommar om IT-killar

'

Har det helt okej i min säng med ostbollar ♥ det enda minuset är att jag har engelska att göra. Ska skriva en argumenterade artikel, vilket jag inte är så bra på precis.. vi får hoppas att jag får ihop något tillslut. det ska vara minst 1 sida och jag kanske får ihop högst en halv om jag har tur. Så önska mig lycka till!


sitter och sörjer mitt hår lite grann

Sitter och sörjer mitt hår lite grann, två månader sen det åkte av nu.. undra om det har växt något? :)

 


äntingen är jag påväg hem från skolan. var...

äntingen är jag påväg hem från skolan. varit en tung dag. idrott och fysik när jag har sovit typ 3-4timmar. fysiken halvsov jag mig igenom, orkade inte konsentrera mig alls. hemma runt 17, då blir det en powernap. det är en sak som är säker (:


There's always something to cry about

Kan inte sova, känner att jag har för mycket i huvudet just nu. Varför kan man inte ta ledigt från skolan och allt ett tag? Tror jag ska sätta på en film och försöka bli trött till den (: Får se vad det blir för film. Hoppas ni sover bra!

♥ Dag 14 - Mina intressen

Mina intressen är helt klart orientering, filmer, serier, musik och böcker. Orienteringen är mitt största intresse, vilket jag verkligen älskar. Det är egentligen inte själva orienteringen som är det superroliga utan allt folk och alla äventyr man får åka iväg på. Man kan få så härliga kickar av att göra ett bra lopp så jag kan inte beskriva det. Man måste uppleva det själv för att förstå. 

Även om jag ser dum ut så finns det inge bättre än det här.
Även i inviduella sporter så behövs det "lagkamrater"


blir nu


myelinet, multipel skleros, huntingtons, narkolpsi, parkinsons.

Som ni kanske förstår på rubriken så är jag mitt upp i mitt fina arbete om nervsjukdomar. Ja, alltså naturkunskap. Kommit på att jag har ett studiebesök, tre uppsatser, två fördjupningsarbeten, tre laborationer och ett prov att göra innan maj.. Ja, men dit är det ju långt kvar tänker säkert ni. Ja det är det men jag har bara 7 lektioner i skolan kvar innan allt ska vara inlämnat. Så det kommer behövas mycket pluggtid hemma.

N
u ska jag skriva klart det sista om Huntingtons sjukdom och sen ska jag bara försöka välja vilken av alla nervsjukdomar jag ska fördjupa mig om.. funderar på Cerebral Pares. För den drabbar bara foster och barn upp till 2år.. så den är lite läskig. Vad tror ni om det?



I'm not the boy I used to be

Godmorgon. och för en gångs skull kan jag verkligen säga morgon. Annars brukar min morgon vara runt 12-13 där någonstans. Men vaknade faktiskt 10 idag, eller mamma väckte mig. Men jag är uppe i alla fall. Nyss duschat, så nu ska jag klä på mig, sminka mig och äta frukost. Sen när jag är klar med allt det där så ska jag åka upp till stugan och vara med och hjälpa till på vår tävling. Så nu ska jag skynda mig, puss



-



Asså tänkt dig så här, att du har liksom som en cirkel. Så här runt. Och här längst uppe, allra längst upp. Så är du som allra ledsnast. Och sen blir du lite mindre ledsen, nästan helt okej, du mår bra, du känner dig glad, peppad, lycklig, nästan euforisk… och sen helt jäva cp-lycklig när du har kommit upp liksom, till toppen där. Fast på andra sidan ledsen. Då är det liksom som att du har det bästa i hela välden och du kan inte få det bättre. Men det är bara det att det är så himla lätt att man bara trillar över på den andra sidan. Och så blir man sådär otroligt ledsen igen.




♥ Dag 13 - min tro

Glömde helt att uppdatera listan igår.. så jag ligger en dag efter nu :) kanske gör båda idag?

M
in tro iaf, jag har ingen "tro". Jag är varken kristen, muslin, buddist eller någon annan. Jag skulle säga att jag tror på vetenskapen. Jag tror att världen kom till genom big bang och att det alltid finns en förklaring på saker och ting. Även om man inte kan förstå varför saker och ting händer så tror jag att någon gång kommer man förstå det. Kanske är vi inte tillräckligt smarta än, men i framtiden kommer vi kunna lösa några av sakerna vi inte kan lösa nu. Men det kommer ta LÅNGT tid innan vi kan lösa allt. Så min tro är vetenskapen. 



Love and other drugs

Efter en timmes bråkande med icefilms så kan jag äntligen se den här filmen. Har velat se den sen jag såg trailen typ i november. Så det blir att se den nu. Hoppas den är så bra som jag vill att den ska vara.. dock säger många att den inte är bra.. men det märks snart!

vill tillbaka till Paris

G
odmorgon bloggen, vart åker vi idag? Sov länge i morse, vilket var hur underbart som helst. När jag väl hade klivit upp ur sängen (låg och drog mig en timme) så gick jag och åt lunch. Sen fick mamma för sig att vi skulle till tippen, sen till stugan för att hämta lite saker innan vi kunde handla saker för imorgon. Ja så det blev bara göra som hon ville :)

M
en nu har jag gjort allt hon ville så nu kan jag ta det lugnt. Har nyss fikat med mamma, mormor, morfar, syster elin och hennes pojkvän Wille. Så jag har det ganska bra ändå. Ska försöka skriva klart naturkunskapsuppgiften nu tänkte jag. Efter den kanske jag kan unna mig att se en film? (a)

K
ollade precis på massa gamla bilder med mamma. Vill tillbaka till Paris, vilken fin stad!

Step up 2

Blev att kolla på Step up 2 såg ju ettan i onsdags. Så hoppas den här också är bra. Så nu ligger jag här tillsammans med filmen, en liten godispåse och min underbara huvudvärk. Om inte huvudvärken blir bättre snart så väntar nog sängen ganska snabbt. Men vi får se om jag ser klart filmen idag eller imorgon. Men ni får sova så gott iaf, pussss

Och nu slutade jag kolla på skidskytte

Fyfan hur kan de göra något sånt här. Jag tänker inte kolla på skidskytte om det går på fyran. Även fast jag ÄLSKAR att kolla skidskytte så vill jag ha kvar vinterstudion. Jag vill ha folk som kan skidor och skidskytte och som inte lägger in reklam mitt i ett lopp. Kommer säkert lägga in reklam mitt i när det är jättefighter och när svenskarna går i mål eller något liknande. Någon som håller med mig?

Läs hela artikeln HÄR


I rymden finns inga känslor

Vilken bra film! Jag vet, jag som är lite filmnörd av mig (dock har jag bara kollat 27 filmer i januari, fy mig) så har jag inte det den här innan! Väldigt dåligt gjort. Har hört så sjukt mycket bra om det och alla verkligen pratar om allt mysigt som händer i den. Och det som var bra med den var att alla mina förväntningar blev sanna. Den var till och med bättre än vad jag trodde. Så tummen upp för I rymden finns inga känslor. Och har du inte sett den (precis som jag). Ta första bästa tillfälle att kolla på den. Ladda ner den/hyr den/låna den eller hur du nu gör. Du kommer inte ångra dig :)

M
en nu blir det nog en annan film, funderar på The notebook eller step up 2. Vad tycker ni?

sitter framför tvn och kollar på i rymden ...

sitter framför tvn och kollar på i rymden finns inga känslor. nyss ätit tacos så har det riktigt mys!


Ibland är Jeff skön

Vi satt i klassrummet och hade genomgång på den nya kursen. Så Jeff hade en powerpoint på historia över försäljning typ. Så frågar han det här:

Jeff:
Vad hände där i det området under den tiden?
Johan: Flodkulturerna?
Jeff: Jag vet inte, jag är ingen historialärare.
Bra där Jeff att fråga om saker du inte ens kan svaret själv på ;)

Bransch och produktkunskap

Skolan yeaah. Började precis med en ny kurs (?). Vi visste inte ens att vi skulle läsa den här kursen i år, men tydligen så ;) Bransch och produktkunskap heter kursen, vi får väl se om det när rolig eller inte. Vi ska iaf läsa nästan hela kursen under praktiken :S Vilket kommer göra att vi har en hel del att göra då. Just nu ska vi ta olika företag och produkter och jämföra dem med den här trappan som finns där uppe ;) Vi får väl se hur mycket jag orkar göra idag. Men nu ska jag försöka fokusera en stund

♥ Dag 12 - 10 saker jag vill göra innan jag dör

Det här är de 10 sakerna jag vill göra innan jag dör (som jag kommer på just nu och utan inbördes ordning)
  • Få barn
  • Ta mig från Treriksröset till Smygehuk
  • Åka på en resa utan bestämt mål
  • Åka på en resa som man först kastar en pil och sen åker dit
  • Vara på alla kontinenter
  • Tatuera mig
  • Bestämma mig för vad jag vill bli och genomföra det med
  • Besöka Kinesiska muren
  • Fira nyår på någon strand i något varmt land
  • Dumpa en kille, hälla en drink i hans ansikte och sen nonchalant gå därifrån
Haha, här har ni min lista. Vi får väl se hur många som kommer uppfyllas ;)

Livet är kort jämfört med hur länge man är död

Sitter i sängen och kollar på not another teenage movie. Har sett den några miljoner gånger innan, men den är rolig ändå ;) Sitter och äter mango samtidgit, hur gott som helst. Tänkte läsa svenska boken i reklamerna ;) Så att jag blir klar någon gång. Ska ju faktiskt vara klar med den imorgon bitti.

Träning nästa!

Nu blir det träning, tror det bara blir styrka idag :) Min hälsena mår inte bäst om man säger så.. så skiter i löpningen :)

mina fingrar

Godeftermiddag! Blogg orken finns inte riktigt där som den brukar göra, men jag ska försöka få tillbaka den! Idag sov jag länge. Kändes skönt att få sova ut för en gångs skull. Hela dagen har iaf gått åt till att laga mat och hjälpa marcus med matten. Han har nämligen nationellt prov i matte B imorgon och snäll som jag är så leker jag lärare (a) Får hoppas att han får g bara.. annars kommer han nog bli lite sur. Tänkte även räkna lite matte själv sen.. men här får ni listan på vad jag har tänkt att göra idag:
  • Hjälpa marcus med matten
  • Räkna lite matte själv
  • Läsa svenskaboken
  • Träna om caysa är på?
  • Göra naturkunskap (om jag får tid över)
Ja, jag kan nog hålla mig sysselsatt idag med :) Kanske blir någon film där emellan med (a) Kollade iaf på step up igår. lite inne på dans filmer känner jag. Så kanske blir tvåa idag? :D Nej back to matten

♥ Dag 11 – I min handväska


I
min handväska alltså.. skulle mer säga datorväska eller bara väska. Det här är iaf det jag har i den:
  • Dator + laddare
  • Plånbok
  • Böcker (beroende på vilka ämnen jag har den dagen)
  • Pennor och sudd
  • Nycklar
  • Värktabletter + bra och ha saker
  • Hörlurar
  • Mp3 och ipod (ja, jag har båda två i väskan)
  • Usb minnen
Det är nog allt jag har, men det kan variera väldigt mycket oxå (:

hoppsan, råkade viss klicka hem det här..


Home is whenever I'm with you


Det finns en jättehärlig låt. Klicka här för att lyssna på den.
Den livar upp mig nu när jag har naturkunskap, men nu back to mina nervsjukdomar.

♥ Dag 10 – Mina rädslor


D
et är svårt att säga vad mina rädslor är. Det enda jag kommer på att jag är rädd för är mörker, även fast jag springer natt-orientering när det är superdupermörkt. Är sjukt rädd när jag springer runt där i skogen och letar kontroller, men kanske är det det som gör mig bra på natt-orientering? Tror att jag är så rätt så att jag springer fortare för att snabbare komma i mål? Det tror jag på i alla fall..
Tror inte att jag är rädd för så mycket mer. Eller det är klart jag är rädd för att misslyckas, göra bort mig och liknande. Men vem är inte det?

Vi sitter 20cm ifrån varandra. varför prata i verkligheten?


jag är fortfarande den sorten, som inte gör allting rätt

Hemma från skolan nu. Ganska gött att vi inte läser så länge nu på tisdagar. Slutar redan 14 vilket betyder att jag är hemma 15 istället för 17. Känns helt okej! Idag i skolan tillbringade jag en timme nere hos it-supporten för att lämna in min datorn för att skicka iväg den på lagning.. skriva i massa papper och även fixa lånedator som jag är administratör på. Sen lämnade mona in sin dator samtidigt och hennes lånedator krånglade jättemycket, för hon kunde inte vara administratör.. Men det fixade sig tillslut.

Så bara för att det krånglade så hos it-supporten så hade vi missat hela första lektionen. Så nu har vi en ergonomiuppgift att göra klart. Efter första lektionen hade vi engelska. Skulle skriva våra argumenterade artiklar. Jag skriver om att man borde förbjuda facebook i skolan (tycker dock inte det). Vi skulle ha blivit klara idag, är vi det? nej. Så det måste jag skriva oxå.. ska kolla klart filmen Mamma pappa barn och sen ska jag laga mat. Sen blir det nog plugg hela kvällen.


bildbeskrivning på förra inlägget...


kuul att min dator är paj. haft problem me...

kuul att min dator är paj. haft problem med bildskärmen så lämnade in det förra veckan men de gjorde ingenting åt det.. men nu fungerar inte skärmen alls..


♥ Dag 9 - Kärlek för mig

Kärlek kan vara mycket. Något som är viktigt när det gäller kärlek är omtanke och respekt. Det kan vara alltifrån att man respekterar en annan personsbeslut eller finns där om någon behöver en oavsett vad som än händer och sker. Det jag mest tänker på när jag hör ordet kärlek är när man verkligen älskar någon så mycket så att man inte vet vad man ska ta sig till. Något som jag gillar med kärlek är att hålla kärleken lite hemlig innan den verkligen har blommat ut och blivit något stort, något som jag börjar bli bra på nu.. Kärlek är att ha någon nära sig som man kan känna att den gillar en för den man är och gillar en tillbaka. (och såklart finns det alltid någon man kan känna så för, oavsett om det är på ett "kärleksätt" eller bara på ett kompissätt.)



Mamma, pappa, barn

S
itter i sängen och myser framför en film: Mamma, Pappa, Barn. Den är sådär pinsam som alla svenska filmer brukar vara. Den ena blir kär i den andra som är kär i den och usch. Men det är kul att kolla på såna filmer ibland med! Ska nog försöka att inte kolla allt för länge på den och sen installera ocad på datorn för att sen börja lägga banor...

hej du grabben

Nu har jag lagt ut dagens (gårdagens) lista och tänderna är borstade och det är bara att gå och lägga sig. Hade som mål att lägga mig vid 10.. det sprack ju ganska direkt. Måste åka buss imorgon oxå, för mamma är sjuk och ska inte till jobbet. Så upp tidigt blir det. Tur att vi bara ska prata på idrotten imorgon, skulle inte orka med mer. 

Ja imorgon börjar en ny kurs - Idrott och Hälsa B. Ska bli roligt att få idrott igen på schemat. Något jag har saknat nu på hösten. Det är gött att få röra sig lite då och då ;) Måste verkligen komma igång med träningen... men jag och caysa får börja gå rundan som vi diskuterade om på träningen i torsdags. Det är ju bättre än inget, right?

♥ Dag 8 - Mina syskon

Mina syskon och mina syskon. Har bara en riktig syster och två som har kommit in i mitt liv på senare tid. Men tänkte bara berätta om min riktiga syster idag :)

Namn:
Elin Lundkvist
Född: 1 April 1990
Bor: I Kil med mig, mamma och hennes pojkvän Wille (ja, han bor hemma hos oss sen 2år tillbaka)
Studerar: Statsvetenskap på Karlstads Universitet (börjar på tisdag)

Min syster Elin är en person som älskar filmer och serier. Det är av henne jag har lärt mig det jag kan och sett de filmerna som jag annars aldrig skulle få för mig att se. Hon älskar även böcker, iaf fantasy. Hon är en Harry Potternörd ut i fingertopparna. Harry Potter är som tur ingenting hon har lärt mig (hatar det). 

Jag tror vi stod varandra närmare förut, men det är svårt att jämföra.. Vi står varandra närmare vissa perioder och vissa inte. Men jag gillar henne för det! Vi brukar tycka ganska lika om folk, är det någon hon ogillar - ogillar ofta jag den personen oxå.. utan att bara göra som hon gör. Det är svårt att förklara en person på det här sättet, men jag hoppas att det här duger.

Herr Mattebok ♥ Anna Lundkvist


Lika för alla, eller lika för rika

Dunkar musik och försöker komma på vad jag ska roa mig med såhär på eftermiddagen. Haft en mysig morgon efter att fått sällskap i natt (: Sånt gillar vi! Funderar på att tvingar mig räkna lite matte och sen kolla på lite film och bara ha det gött.

Men tror jag ska hoppa in i duschen och sen tillbringa några timmar med min kära vän herr mattebok. Var längesen jag hade dejt med herr mattebok nu. Vi har mycket att ta igen. Så måste nog duscha så att han inte vänder innan vi kommer någonvart.

ignore them tonight and you'll be alright

Nyss kollat klart på filmen. Kollat på Material Girls, en helt okej film. En tjejfilm som man inte behöver tänka så mycket när man kollar på den. Men det som var bra med den var att den inte var lika förutsägbar som alla andra tjejfilmer är. Lagom bra film en lördagskväll! Nu blir det sängen och pågrund av blogg.se så blev det ingen lista idag. Så det får väl bli två imorgon eller så blir listan försenat en dag.. godnatt (:

men jag är ju smal som en sticka..

Sitter i sängen och kollar på fångarna på fortet. Ett bra program det där! Vore riktigt roligt att få testa på något liknande! Får ta och bli känd och få åka dit (a) Ikväll blir det mys med familjen framför tvn med god mat som systeryster håller på att laga just nu :) Blir nog någon film med om jag känner mig själv.

S
ka skriva dag 8 idag oxå :) Tänk vad fort det går, var ju nyss jag började men har redan gått 8dagar! Kommer ta slut på nolltid det där. Så ni får hoppas att jag publicerar det snart ;)

Johan Palm som är med i fångarna på fortet idag.. han är ju snygg, not.

hur kan man inte välja JB när du går där? :):)

Hemma nu. eller det har jag varit i en timme typ :) Var ganska slappt, inte alls mycket folk som kom men vi fick goda smörgåsar! :) Trevligt var det i alla fall tycker jag! Nu ligger jag och kollar klart filmen jag började på igår, Letters To Juliet. Lagom söt och händelserik.

H
ittade även ett roligt klipp på svtplay -> Klicka här
Det är ett avnitt av nya serien "mitt liv som hellner". Sjukt rolig idé tycker jag, så kolla på det ni.

att shoppa innan halv 11 en lördag är inte...

att shoppa innan halv 11 en lördag är inte bra!


skola en lördag..?

Hej-hopp-lingon-knopp. Nu ska jag bara äta frukost och sen beger jag mig mot staden för en stund fönster shopping innan jag går till skolan :) Blir nog fint det. Ha en bra dag på er!

About a girl

Åh, jag blir lite sur. Serien får inte sluta sådär. Nu blev jag lite besviken, men gud vilken söt serie. Sängen väntar

jag skulle kunna döda för dina kramar

Mums nudlar. Kände att det var dags att äta något.. för har inte ätit sen klockan 12 då vi åt lunch i skolan. Inte konstigt att magen var hungrig! Ligger dessutom i sängen och myser framför about a girl. Dock har ett avsnitt stannat mitt i en väldigt intensiv scen. Så jag vill att det ska ladda så att jag kan se det nuuu (a) Blir nog sängen ganska snart för ska upp tidigt för att åka till skolan och lära 95orna att välja JB. Puss på dig

♥ Dag 7 - 5 bra filmer

Det är svårt att utse de 5 bästa filmerna.. därför tänker jag välja 5 bra filmer som ploppar upp i mitt huvud just nu :) Som ni kanske märker så älskar jag kärleksfilmer, det är bra att drömma sig bort i när den riktiga världen är lite huller om buller. 

A Walk to Remember
Åh, man kan inget annat än älska den här filmen. Den tar verkligen fram alla känslor och man kan bara svämma över när man ser den. Ja, det är svårt att se den här filmen utan att få en tår i ögat (även fast jag nästan aldrig gråter till filmer). 

♥ Pearl Harbor
Helt underbar film men samtidigt kan man lära sig saker. Det mesta jag kan om attacken mot Pearl Harbor har jag lärt mig genom den här filmen. Jag har älskat den här filmen från första gången jag såg den. Nästa 10år sen jag såg den första gången. Men jag kan kolla de 3 långa timmarna om och om igen. Helt kär i en av killarna.

Notting Hill
Måste hålla med Sandra. Hur skön är inte den här filmen? Även fast jag har sett den 100gånger så kan jag inte sluta skratta åt den. En film som funkar vid alla tillfällen!

Dirty Dancing
Hoppas nu att alla mina läsare har sett den här nu! Om inte ladda ner den direkt och dröm bort dig i deras vackra värld. När jag ser på den vill jag också vara där. Jag vill kunna dansa som dom, kunna uttrycka mina känslor som dom. Åh den är bara för vacker. 

The Illusionist
Den här filmen är lite knepig när man ser den första gången.. men man lär sig uppskatta den mer och mer. Och för mig har det även en annan betydelse; för första gången jag såg den var ett viktigt tillfälle i mitt liv :) Mer säger jag inte, men ååh så fint!

Här får ni min lilla kärlek från Pearl Harbor 


Alla sätt är bra, utom de dåliga.

Äntligen hemma från skolan :) Som tur är så har det varit en grymt slapp dag. Började med svenskan, först diskuterade vi boken vi håller på att läsa och sen så läste vi om dialekter och försökte få ut kännetecknen för dem. Ganska slappt för vi slapp redovisa (a) Sen efter lunch hade vi UF och oskar var ju inte där så jag hade ingenting att göra.. men som tur var fick vi sluta en timme tidigare :D Nu ska jag fortsätta kolla lite på About a girl (en serie) och sen sova lite kanske (:

♥ Dag 6 - Vad jag åt idag

Började med att äta lunch vid 14 någon gång. Blev Köttgryta med ris som systeryster hade gjort. Sen efter träningen och efter att jag hade badat så var jag ganska hungrig så det blev att göra Kyckling wok med massa grönsaker. Så nu vet ni vad jag har ätit idag :)

han ville säga nått om alla sina goda teorier

Nu var jag hemma från träningen :) Blev 1timme styrka +20min löpning. Fint det. Ska bara se hur mycket träningsverk jag kommer ha imorgon... Måste börja komma igång nu för det är inte jättelång tid kvar tills alla tävlingar börjar. Nu tänkte jag hoppa i badkaret och ligga där och kolla på film (a) Var hur längesen som helst jag badade, så det blir det nu :)  Sen ska jag laga mat och sen sova :) ha det fint.

Träning nu


Jag HATAR spotifyreklam!

Ja då var rummet nästan färdigt städat! Största fokus har ju legat på garderoben (inte den på bilderna). Men har även städat i garderoben jag inte använder till vanliga kläder... Lite skillnad är det ju ändå. Tog inga bilder på rummet annars så finns inget mer att visa. Men det är mer ordning nu! :) Ser dock fortfarande förfärligt ut på bilderna, men vafan
Före och efter

- check

Listan som ska göras idag
  • Göra klart alla anmälningsavgifter för klubben - check
  • Städa klart rummet
  • Träna
  • Plugga matte
  • Läsa klart svenskaboken - check
  • Göra klart naturkunskapsuppgiften
  • Hitta på något?
Träna ska jag göra ikväll hade jag tänkt mig och naturkunskapen och matten får bli sen :) Nu ska jag städa klart rummet!

Nobody puts Baby in the corner

Dags att börja med min lilla lista kanske om jag ska bli klar någon gång.. tror jag börjar med svenska boken :) men just ju sitter jag och kollar på serien som jag började kolla på igår.. About a girl. Ganska rolig ;) Kollade även på dirty dancing i natt, sjukt bra film! Hur underbar som helst verkligen. Om ni inte har sett den -> se den nu. Har ni sett den -> se den igen!


det bästa med bio, det är bioreklamen


Hemma efter en kväll i biomörkret nu. Kollade på Winter's bone med Sandra. Den var bra, men lite äcklig ibland. Eller det visades inga äckliga scener utan man fick liksom föreställa sig dem själva.. Den var en bra film iaf, kanske inte biobra. men bra!

I
nnan bion träffade jag upp Sandra gick runt och kollade på massa skor och var med och köpte ett par till henne(lämnade även tillbaka mina). Sen gick vi och åt mumsig mat inne på mitticity. Starkt var det, kanske därför såsen hette "sås on fire". Efter att vi hade ätit länge så åkte vi bort till busstation för att fylla på mitt busskort. Sen tog vi trean bort till Sundsta och sen tog vi en mysig promenad tillbaka till stan. Sen köpte vi mys till bion och sen försvann vi in i biomörkret.

N
u funderar jag på att kolla på någon film, eller kanske gå och lägga mig direkt.. har ju en helt del att göra imorgon.. Det här är vad jag vet att jag måste göra! Sen får vi ju se hur mycket vi hinner med..
  • Göra klart alla anmälningsavgifter för klubben
  • Städa klart rummet
  • Träna
  • Plugga matte
  • Läsa klart svenskaboken
  • Göra klart naturkunskapsuppgiften
  • Hitta på något?

♥ Dag 5 - Min skolgång

Jag vet inte riktigt vart man ska börja säga att man gick i skola.. Men vanligt är nog att säga att den började på förskolan. Det betyder att när jag var 6 år började jag förskolan på ett Lövängen men redan efter en vecka bytte jag till en annan klass på Vikstaskolan för där hade jag alla mina kompisar jag hade haft på dagis. Hade ett toppen år där med världens gulligaste och snällaste lärare. Träffar henne ibland uppe på kil, alltid lika trevligt!

När vi började ettan bytte vi lärare men vi behöll fortfarande samma klass men då kom även klassen som hade gått på Lövängen till Viksta. Trivdes bra och började lära mig mer och mer. När vi sen började fyran så bytte vi ännu en gång lärare. Gick väldigt bra fram till femman-sexan någon gång. Då började jag och min kompis vara "coola" och var lite anti att jobba på bland annat engelskan, svenskan och idrotten. Det var nog de värsta ämnena jag hade då. Men även vi växte till oss och förstod att det fanns bra saker i även de ämnena.

Efter att ha lärt oss ganska mycket i låg- och mellanstadiet gick vi vidare till högstadiet, Sannerudskolan. Detta betydde nya klasser för första gången. Det var lite pirrigt innan vi började. Jag som mina flesta kompisar hade sökt in till Bildklass och kom även in på det. Så hela högstadiet genomled vi massa fler bildpass än vad alla andra elever har behövt utstå. Ja vi tröttnade ganska fort på att rita och måla. Vi genomled 3år på Sannerud.  I högstadiet fick jag även mitt första IG på ett prov (även sista). Detta var när jag och min kompis Caysa fuskade på ett so prov (liten och dum).

Gick ut med ganska höga betyg, även fast jag inte hade lagt ner mig så mycket egentligen. Så när det väl var dags att söka till gymnasiet hade jag inga problem att komma in på det jag ville. Men även fast jag hade betygen så var det svårt att göra själva valet. Hade varit inne på NVES (naturestet) väldigt länge och teknik hur länge som helst. Men när det var en vecka kvar kom jag helt plötsligt på att jag skulle gå entreprenör. Och där hamnade jag.

H
ur känner jag nu att entreprenör är? Jag känner helt klart att jag har valt fel linje, men jag får göra det bästa av situationen. Det vi läser är intressant, men jag är mer intresserad av natur/teknik grejer än lagar. Men nu har jag gått mer än halva gymnasiet, så det är bara att stå ut! Nu är det bara framtiden som kan bestämma hur resten av min skoltid kommer bli.

mamma mamma mamma

Sitter nu på naturkunskapen och skriver en massa. Håller på om nervsjukdomar :) väldigt intressant att kunna tycker jag :) Sen sitter jag och anton och mobbar christoffer lite :D för han sover. Men nu slutar jag och nu blir det mys på stan med sandra innan det blir biiiooo! :)

Using up your oxygen, you know i'm shallow



N
u är min dator inlämnad för lagning.. hoppas de kommer på hur man gör! Nämligen lite problem med ljuset/kontrasten. Men det ska de nog lösa. Förhoppningsvis så får jag tillbaka den redan idag.. Nu är jag i skolan med världens största lånedator. Den är verkligen som en tegelsten! Har uf vilket betyder att vi gör noll och ingenting. Och ingen musik har jag heller. Är inte admistratör på den här datorn och då kan jag ju inte heller ladda ner spotify. har naturkunskap i eftermiddag då har jag iaf någoting att göra.


♥ Dag 4 – Mina vänner

Sandra Boman
Sandra är den personen som jag har känt längst inom orienteringen. Detta för att vi båda två hade pappor som tvingade oss att gå och duscha tillsammans varje tävling. Duktig som hon var och dålig som jag var tyckte jag det var lite pinsamt. Men det slutade ju bra iaf! Nu är hon den personen som vet mest om mig och jag vet nog ganska mycket om henne med. Vi vet att vi kan berätta allt för varandra och vi pratar om ganska mycket också, vilket jag tycket är bra. 

Det finns en jobbig sak med att det är vinter just nu. För när jag och sandra bor ca.2mil ifrån varandra så blir det att man inte träffas så ofta som man kanske skulle vilja. Och vi träffas ännu mer sällan nu när det är vinter och inga tävlingar. Men sandra är ändå en person som det är lika roligt att träffa varje gång man träffar henne! Och hon betyder väldigt mycket för mig. Tummen upp för Sandra

Caysa Tollesby
Caysa är nog den personen som jag har känt längst i mitt liv och fortfarande är vän med. Vi blev ihop parade redan som små små barn. Skulle gissa runt 2-3år kanske? Jag var nämligen dagbarn hos hennes mamma. Detta ledde till att vi snabbt blev vänner och började våra hyss. Att vi sen har gått i samma klass hela livet har ju inte förändrat det hela heller. Dock höll vi på att glida isär lite där någon gång 5-6? Men det är bra nu!

Caysa är en person som man vet att man kan lita på, man vet att hon finns där. Och jag hoppas att hon vet att jag finns där för henne. Även om ingen av oss är bra på att prata om känslor eller prata om saker som gör oss lite ledsna överhuvudtaget med någon så vet vi att vi har varandra. Men det händer såklart att vi delar med oss av våra känslor till varandra, vilket jag tycker är väldigt bra. Det är lättare att trivas med en person om man känner till mer om den och lättare kan förstå sig på den. Vi tänker ganska ofta lika om personer också, vilket kan bli lite roligt ibland ;) Tummen upp för Caysa

Mona Darle
Mona är den personen jag har lärt känna bäst nu på gymnasiet. Hon kommer från Ekshärad (en liten håla i norra värmland). Jag minns i början så var jag jätteglad att hon var kortare än jag - inte så ofta någon är kortare än mig när jag inte är ens 1.60... Men det är Mona (dock typ 1-2cm). Men jag lärde mig ganska snabbt att Mona är så mycket mer än min nästan lika långa vän. 

Hon är verkligen en person som vågar berätta om sig själv, hon vågar säga om hon inte gillar något och hon vågar stå för vem hon är. Okej i vissa sammanhang vågar hon väl inte stå emot en viss person, men den personen ogillar ganska många på grund av hennes sätt att "vara bäst". Jag gillar Mona för även jag våga släppa lite på mina "känslospärrar" när jag är med henne. Även jag vågar dela med mig för jag vet att hon kommer lyssna. Tummen upp för Mona

Alla andra
Såklart kan jag inte säga att bara Sandra, Caysa och Mona är mina vänner. Det finns sjukt många jag skulle vilja skriva om där ute. Men man kan inte skriva om alla. Skulle jag göra det skulle ingen läsa inlägget för det skulle bli för långt. Det finns sjukt många inom orienteringen som jag är väldigt bra vän med och även utanför. Så istället för att ni tror att jag har glömt er, så vill jag säga till er att jag har inte det. Du känner nog av själv om jag kallar dig min vän eller inte. Puss på alla er där ute!

Kläder ♥

På tal om kläder så tänkte jag klicka hem den här så fort jag får pengar :) Har ju ingen kavaj och det måste jag ju ha (a) Vad tycker ni?

We all fall down like toy soldiers

D
å var jag hemma igen. Blev en liten mysig stund på stan med oskar och sandra :) Efter att sandra hade kommit så träffade vi även tobias. Trevligt typ det där ;) Sen drog vi till subway så att sandra fick mat i magen innan hennes speciallidrottspass som hon har ikväll :) Nu är även biobiljetterna bokade, blev winter's bone. Verkade helt okej, den är ju ändå gratis så vafan! :D

F
underar på att rensa ur garderoben nu :) Har en hel del att rensa ur känner jag. Finns så sjukt mycket jag inte använder. kanske borde göra en lista på allt jag har? Vore ju lite roligt att veta känner jag, statistiknörd som jag är :D Så det tror jag fan att jag ska göra. Så vill ni veta hur många linnen och t-shirtar jag har så får ni titta in lite senare :) hej så länge

fjortisgänget här bredvid

Sitter på donken med en här pöjken, trevligt trevligt. Vi väntar på att Sandra ska sluta skolan så att vi får någonting att göra. Ska nämligen lämna biobiljetten till Sandra så att hon kan köpa biljetter till oss (a) För imorgon blir det bio med henne. Gud vad mysigt. Vad hur längesen som helst jag gick på bio nu.. 


Give me wings so I can fly away to my dream place

Back to solsidan eller var det skolan jag skulle till? Som vanligt har vi ingenting att göra i skolan, men som tur är så får vi börja engelskan vid 11 så att vi slutar 14 i eftermiddag istället för 15.30. Dock behöver ju jag vänta på sandra i stan tills då... det märks hur det blir!


Vi har väl samma smak?

Kommer vara svårt att hålla sig vaken i skolan imorgon (idag) för jag kan verkligen inte sova. Har till och med börjat kolla på solsidan för att jag inte kan sova. Jag har läst boken vi ska läsa i svenskan, eller nästan dit vi ska ha läst till på fredag. Jag har spelat solitaire. Finns inte så mycket kvar att göra nu. Har kommit på en lösning på hur vi ska ta oss till andra träffen på ledarutbildningen med. Tänk vad mycket man kan göra när man inte sover, men nu är jag trött på det. Så snälla john blund kom hit och ta med mig in i drömmarnas värld!



♥ Dag 3 - Min dag


Okej vad har jag egentligen gjort idag? Vaknade någon gång runt 11.00-11.30 men gick inte upp förrens vid 12. Sket i frukosten och gick direkt på lunchen som jag brukar göra när jag sover lite för länge på morgonen. Sen satte jag mig och kollade klart på filmen som jag började på igår. För att vara ärlig, jag är sjukt besviken på den. Alla som säger att den är jättebra måste ha fel på både hörseln, synen och hjärnan. Som tur var blev den bättre på slutet :) Dock ingen jag rekommenderar er kolla på, den är liksom nästan 2 och en halv timme.


Efter att filmen var klar och magen var mätt satte jag mig ner vid köksbordet någon gång runt 14 och fram till17 satt jag där och jobbade med saker åt klubben. Känns gött att jag har fått bort massa av det nu. Vid 17.30 åkte jag iväg till Kils arena och lyssnade på en föreläsning och mentalträning. Sjukt mycket bättre än den jag lyssnade på i Lördags ;) Där fick vi supergoda smörgårsar (a)

När jag sen kom hem runt 21 igen så satte jag mig åter igen vid köksbordet med jobb framför mig. I bakgrunden stod tvn på med Idrottsgalan. Sprang då och då in och kollade på det. Sen vid 23.00 bestämde jag att det får räcka med jobb för idag. Får göra det sista imorgon, för nu är det inte mycket kvar! Men nu säger jag godnatt för den här dagen.


nu blir det föreläsning, hoppas den är bra...

nu blir det föreläsning, hoppas den är bra :-)


Do you remember when you were about five or six and you said you hated gravity? And you wanted to jump off the roof and fly?

Godmorgon. Gick faktiskt upp ganska tidigt idag (för att ha studiedag). Dock har tiden sedan dess inte spenderats så bra.. jag har mest legat i sängen och kollat på filmen som jag började på igår. Ska nog försöka göra lite mat innan min mage börjar bli ännu surare ;) Dagen kommer nog spenderas i sängen med film och mys. Ska även försöka jobba lite, dags att göra det nu.


Brokeback mountain

Jotack, jag vet att jag är dryg. För jag har nämligen aldrig sett den här filmen, även om min syster har tjatat hur mycket som helst. Men nu ska jag se den äntligen, hoppas att den är bra bara. Sen skadar det ju inte att det är en sjukt snygg kille med ;) dock lite sorgligt med det som hände honom för snart exakt 2år sen..


Shrek den tredje

Nyss kollat klart på Shrek 3, den var söt och rolig! Helt klart värd att se på. tänkte faktiskt precis innan jag skulle sätta på den "den kommer vara jättetråkig" men det var den inte! Så har ni inte sett den, kolla på den :)

♥ Dag 2 - Mina föräldrar

Mamma
Namn: Britt-Marie Lundqvist
Född: 10 april 1967
Bor: Kil
Jobbar som: Gruppchef över mobilasidan för företag på Telia.

M
amma är en bra person som jag nu står ganska nära. Även om jag aldrig har stått någon person jättenära så är det nog henne jag står närmast. Vi är inte som jättenära-vi-pratar-om-allt utan mer vi vet att vi finns där om vi behöver varandra. Även om jag nästan aldrig utnyttjar det. 

Jag vet liksom inte vad jag ska skriva mer om henne. Hon är den personen jag träffar mest, det är ju inte så konstigt när pappa bor i Örebro. Man skulle kunna säga att jag och mamma är väldigt lika till personligheten: Vi är envisa och har sjukt dålig humor. Vi kan skratta åt ingenting om vi bara har tillräckligt tråkigt.

Pappa
Namn: Pär Lundqvist
Född: 30 Augusti 1960
Bor: Örebro
Jobbar som: Det är svårt att förklara men han är typ datortekniker på Lindé (trukföretag). Han har nu i höst jobbat i Tyskland för att utvecka ett nytt system de ska använda över alla Lindé kontor.

Pappa är en person som jag stod ganska nära, men sen så flyttade han till Örebro. Jag var alltid pappas lilla flicka när jag var liten, men sen kom det andra människor in i bilden... Han flyttade till Örebro och jag flyttade till mamma på heltid. Nu förtiden träffar jag han inte ens en gång i månaden, vilket känns lite tungt. Men det är inte lätt att släppa allt man har här hemma och åka iväg - jag kan inte vara borta hela tiden.

Det finns inte så mycket mer och säga om honom heller förutom att han är grymt smart - kunde han inte ge lite smarthet till mig?

Felt like no one could hear me

H
ar varit en ganska slapp dag. Har inte alls orkat tänka på att blogga och hålla på. Men jag måste ju hålla vad jag lovar: lägga ut dag två på 30dagars listan! Så den kommer ut när jag väl har skrivit klart den ;) Funderar på att gå ut och göra morots och gurkstavar och göra dipp och sitta och kolla på film och mysa med det. Det duger nog? Dock vore ju sällskap något att föredra, men man kan ju inte få allt?


Är lite trött på en person kan man säga nu, vilket gör att jag blir trött på allt och alla. Så förlåt om du uppfattar mig lite sur just nu :) jag ska bli bättre!

Har man tråkigt så har man!

HAR DU PUSSAT NUMMER 2? Aksel Davidsson - nej
VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20? Emelie Karlsson - Vi går i samma klass :)
NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30? -Hanna Johansson - träffas nog på något tävling någongång, ingen jag pratar med så ofta
ÄR NUMMER 18 SÖT? Elin Sandahl - jodå 
VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NUMMER 33? Henke - Hahaha, ingen aning 
HUR TRÄFFADE DU NUMMER 50? Löpex - genom orienteringen
HAR NUMMER 29 NÅN GÅNG FÅTT DIG ATT SKRATTA? GB - Många gånger
HAR NUMMER 40 SKICKAT ETT FLERA SIDOR LÅNGT SMS TILL DIG? Johan Eriksson - Jag tror inte det (:
HAR DU BRÅKAT MED NUMMER 55? Malin - nej
NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 25 NÄSTA GÅNG? Farmor - Det vet jag inte just nu
ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 23? Emmeli Axmaln - nej inte nära vän
HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 56 ? Mamma - jaaaa
SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 5?
Amanda Jacobsson - inte som dejt kanske ;)
PRATAR DU MED NR 45 OFTA?
Johan Snäll Weber - nej inte längre
SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 27 EN KRAM? Frida Karlsson - Klart!
VAD HAR DU OCH NUMMER 1 FÖR RELATION? Adam Wass - vi gick i samma klass
HAR DU HAFT SEX MED NUMMER 15? Dårhuset (Hem) - Lite svårt att ha sex med sitt egna hem
KAN DU TÄNKA DIG ATT VARA BÄSTAVÄN MED NUMMER 5 NEDIFRÅN? Tobias Bäcksak (Beckius) - Klart :)
HATAR DU NUMMER 34 NEDIFRÅN?
Melinda Jörmar - Nej det gör jag inte
ÄR NUMMER 46 DIN FAVORIT? Jonas Uller - Nej
TROR DU ATT NUMMER 10 GILLAR DIG SOM MER ÄN VÄN?
Anton Nilsson - nej
HAR DU STRULAT MED NUMMER 13?
BOB-Hallonsaft (Eva Gustavsson) - hihi, neej

Kan man älska utan hat?

Blir mycket film nu känner jag. Men är man inte på det bästa humöret så är det bra att dränka sina tankar och känslor med filmer! Det får en liksom att glömma det hela eller förstå att det blir bra till slut. Det slutar alltid lyckligt i sagor. Därför ska jag bädda ner mig under täcket och mysa med ursöta Shane West och filmen A walk to remember. 


,






fuck you






Film


B
lev kolla på filmen Definitely Maybe, väldigt söt men lite komplicerad. Precis som en bra kärleksfilm ska vara, det kan inte vara bara att de träffas och får varandra. Det måste ju vara lite problem inblandat oxå :D Handlar om ett par som ska skilja sig, men de har ett barn ihop. En dag i skolan så har de sexualkunskap, det leder till att barnet vill att pappan ska berätta historien om när han och mamman träffades. Hela filmen går liksom ut på den knepiga historien, men det är en söt historia. Helt klart värd att se på!

Definitely Maybe

Dagen har bestått av att kolla på när folk tävlade i skidor och att ha träff med junior teamet :) Är ganska trött nu efter att bara ha sovit 4timmar i natt.. så ska sätta på en film och kanske sova lite (a) Skriver sen!

♥ Dag 1 – Presentation om mig själv

Namn: Anna Linnéa Victoria Lundkvist
Född: 3 Juli 1993
Familj: Mamma, pappa och syster
Bor: I en villa i Kil, två mil norr om Karlstad i Värmland
Intressen: Filmer, serier, musik, vänner, orientering och lite hemlisar

Mitt namn är Anna Lundkvist som ni nog redan har förstått. Är 17år men fyller 18år i år, närmare bestämt om 168 dagar. Jag föddes kl.12.52 den 3 juli 1993 på Karlstads BB. Efter det har jag växt upp i Kil, en liten kommun 2 mil norr om Karlstad. Det är en liten håla full med massa raggare, men kanske det som gör små hålor? 

På dagarna spenderar jag min mesta vakna tid i skolan. Jag är nu inne på mitt andra år på entreprenörslinjen på John Bauergymnasiet. Just nu ligger mycket fokus på våra UF-förtag som vi startade upp i höstas. Det driver jag tillsammans med en annan kille från klassen, Oskar. Om jag ska vara ärlig så börjar jag bli ganska trött på det, mina ambitioner har tagit slut. Jag vet ändå att det inte är något superduperföretag. Som tur är så är jag inte ensam om i klassen att känna såhär! 

Om jag inte är i skolan så spenderar jag gärna massa tid i sängen med bra filmer och serier. Jag älskar att ligga upp sent på nätterna och ha seriemaraton. Just i år har jag blivit ännu mer nörd, så jag har bestämt mig för att skriva ner alla serier och filmer jag ser 2011. Undra hur många man kan komma upp i... Ettt annat intresse jag har är orientering. Något jag älskar över allt annat, nästa. Men jag tänker skriva mer om det senare under den här listan :) 

Vad vill jag bli när jag blir stor? Det är den stora frågan jag ställer till mig nästan varje dag. Vad vill jag göra med mitt liv? Ingen blekaste aning, har massa olika planer men vi får se vart jag hamnar! 

Som person kan jag vara väldigt olika, det beror helt på vilken person jag träffar. Skulle du fråga en i orienteringen så skulle de säga att jag alltid är glad och positiv och det är jag oftast. Fast när jag är i skolan så har jag tröttnat på en person i min klass, så det blir liksom att man blir lite lätt sur varje dag, då är det svårt att hålla humöret uppe! Men när jag är med vettigt folk i klassen är jag glad! :) Som sagt jag är lite olika beroende på vem jag är med. Vissa sammanhang är jag sjukt blyg, vissa är jag jätteframåt. Du får helt enkelt lära känna mig och se hur du uppfattar dig. Men kom ihåg: det kan vara du som gör mig negativ/positiv. Så det beror mycket på dig som person med :)

Annars är jag en person som gillar matte, tro det eller ej! En blondin som GILLAR matte finns det ens? Här finns det en. Dock har jag börjat tröttna lite p.g.a. en usel lärare. 

Hoppas att detta duger som förklaring på mig! Om det är något ni undrar över, så är det bara att fråga!

It was some time in early September

Nu är min presentation färdigskriven, den blir lååång. Kommer upp 8.00 imorgon bitti, så se till att läsa den då! Nu ska jag sova, för om 7timmar ska jag upp. Godnatt på er :)

30 dagars listan

Usch, nu känner jag mig dålig. Alla mina vänner (förutom mona då) har varit duktiga och följt det dom har skrivit, dvs att lägga ut första dagen idag (igår) så då kan ju inte jag vara något sämre... så ska försöka få upp den så fort som möjligt :) Fast skulle gissa på att jag ställer in den som en tidsinställtinlägg så att den kommer ut imorgon bitti istället. Hoppas ni nöjer er med det :*

men inga stjärnor, inga himlar över dom som inte lyckas

N
yss kommit hem från en mysig dag på stan med både caysa och mamma. Gick med caysa på morgonen, det resulterade i två linnen och en body (a) lägger ut bilder på det sen tänkte jag. Men nu ska jag laga mysmiddag till mig och min familj! Sen blir det fiiilm all night long


skolsyster är dryg

Sitter i skolan nu och har UF. Vi gör ingenting. Fast nu kom det lite folk från UF som ska babla på en massa, hoppas det är intressant! Även en politiker är här.. undra vad hon ska göra. Nu har vi berättat om vår idé oxå, de verkade gilla den (a) Men jag ska nog inte sitta och blogga på skoltid, så puss

somna inte osams med dig själv

Godmorgon. Sovmorgon idag som sagt, underbart! Ska snart gå upp till bussen för att åka till stan med caysa och ha lunchdejt innan skolan börjar (a) blir subway. Längesen jag åt där nu! Blir lite firande att matten är slut för dom, eller att marknadsföringskursen är slut! :D man får fira det man känner för helt enkelt. I skolan sen ska vi får besök av någon politiker och sen någon från UF som ska prata för oss. Får väl se om det är hiss eller diss.

Men nu börjar det bli stressigt, så jag måste sminka mig och sätta upp håret och klä på mig. Ha en bra dag!

Dagen

Började dagen med en underbar sovmorgon fram till 12.30. Dock tycker mamma inte att det kan räknas som sovmorgon när den är så länge. Men det var faktiskt vår sista sovmorgon på torsdagar! För från och nästa vecka är vi helt lediga varje torsdag, hur underbart är inte det? :D Har faktiskt sovmorgon imorgon med. För alla som var klar med matten (matte B) fick ledigt, iofs kan inte jag säga att jag är klar med matten för jag läser ju matte C men jag är ju klar med matte B. Vilket betyder att jag har sovmorgon imorgon (a)

Efter skolan så mötte jag upp Sandra på stan och myste med henne. Gick runt och testade lite olika och åt på donken och bara hade det mysigt! Lyckades även komma hem med två nya linnen, ett par skor och 4ringar. Här kommer det bilder på sakerna:
Ett av linnena, ett rosa i spets från Gina.
Gilla att det var på rea och bara kostade 49kr!

Det andra linnet, ett helt vanligt vitt att ha under det förra från HM. Var dock inte på rea, men vad gör det när det kostade 49kr?

Snygga kilklackar från skopunkten.
Har letat efter kilklackar hela hösten, men det har aldrig funnit i mindre än 37.. men nu hittade jag ett par som var sjukt sköna. Så det blev kärlek direkt!
4 ringar från Gina.
Det var 70% på dom så dom kostade bara 12kr! Kan ni tänka er?
Man kan snyggt matcha ihop dem och ha dem var för sig :)
Tror faktiskt de är gjorda för att ha ihop, de såldes ju iaf ihop ;)

30 dagars lista

Jag har tänkt att göra en sån här kallad 30 dagars lista. Så att ni kan få lära känna mig lite bättre. Låter det bra? Börjar någon dag när jag har ork och tid, kanske redan imorgon om ni har tur! Lite att tänka innan man kan skriva om det med :) Ska försöka lägga ut en punkt varje dag, men det kommer nog vara svårt vissa dagar.

♥ Dag 1 – Presentation om mig själv
♥ Dag 2 – Mina föräldrar
♥ Dag 3 – Min dag
♥ Dag 4 – Mina vänner
♥ Dag 5 – Min skolgång
♥ Dag 6 – Vad jag åt idag
♥ Dag 7 – 5 bra film
♥ Dag 8 – Mina syskon
♥ Dag 9 – Kärlek för mig
♥ Dag 10 – Mina rädslor
♥ Dag 11 – I min handväska
♥ Dag 12 – 10 saker jag vill göra innan jag dör
♥ Dag 13 – Min tro
♥ Dag 14 – Mina intressen
♥ Dag 15 – Det här hade jag på mig
♥ Dag 16 – 5 bra serier
♥ Dag 17 – Den här månaden
♥ Dag 18 – Bloggar jag följer
♥ Dag 19 – Det här saknar jag
♥ Dag 20 – En bild i timmen
♥ Dag 21 – Det här upprör mig
♥ Dag 22 – 5 bra låtar
♥ Dag 23 – Det mår jag bättre av
♥ Dag 24 – Min favoritplats
♥ Dag 25 – Om 10år
♥ Dag 26 – Platser jag har besökt
♥ Dag 27 – 10 onödiga saker om mig själv
♥ Dag 28 – Mina laster och (o)vanor
♥ Dag 29 – Något jag inte kan leva utan
♥ Dag 30 – Den här veckan



She said: I love you, do you love me?


G
od morgon! Jag ska snart bege mig mot bussen för att åka in till skolan och göra ingenting som vanligt.. Hoppas vi får sluta tidigare idag iaf. Sen ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, det får ödet bestämma ;) Lite tråkigt är det nu att jag inte har någonting att kolla på, sex and the city är nu slut. Har sett klart alla säsonger + båda filmerna. Men nu ska jag sminka mig och sen gå

Mina nya kärlekar, i musikväg

Klicka på texten för att få den i spotify!
Lars Eriksson – Rejected Love
Jack Johnson – Do You Remember
Lars Winnerbäck – Blåöga
Neil Young – From Hank To Hendrix
Eliza Doolittle – Pack Up

 

 




 


Anna har tur?

Haha, ja den här dagen blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Skulle iaf iväg på tävling klockan 19. Så jag och mamma åkte iväg till den, vi var lite sena och stressade... Så när det var 10min kvar så sa mamma åt mig att sätta på mig skorna och pannlampan och göra mig i ordning. Då märker jag att jag inte har pannlampan med mig. HAHAHA liksom 40min bilresa i onödan, för det var ju bara att vända hem igen utan att springa :(
Så nu är jag hemma utan att ha någonting att göra, träning hade ju varit något faktiskt! Skulle behöva ha tränat! Får bli imorgon eller nåt istället :)

Yeeeeees

Då var skoldagen slut för den här gången. Idag har jag haft UF och naturkunskap B. På UFlektionen gjorde vi inte ett skit, fast vi fick reda på nationella proven :D MVG på det, så det blir även det i betyg på matte B. Gött, gööööööött. Nu slipper jag tänka på den kursen mera iaf, nu ska jag bara blicka framåt matte c nationella, inte jättelångt kvar ju?

M
en skriver mer sen när jag kommer hem.

Bilder från Sälen!

Här kommer de efterlängtade bilderna från Sälen! 

Dag 1
Dagen började med att vi skulle åka upp till Sälen, pappa skulle hämta oss runt 10. Klockan halv 10 ringde han och sa att han hade åkt precis. Alltså från örebro. Så han skulle tidigast komma klockan 11. Han kom någon gång runt halv 12. Sen åkte vi vidare iaf. Jag som i bilen, men blev väckt när vi hade åkt ca. 1 timme. Vi hade fått bensinstopp! 1km kvar till torsby och macken. Bra där!
Pappa vinkade till sig en bil som han sen liftade med till macken, även samma bil körde han tillbaka. Snäll gubbe det!
Även polisen kom och frågade om det var något fel när vi stod på vägkanten..
Men tillslut kom vi upp till sälen!

Dag 2
det var bestämt att jag och elin skulle åka skidor denna dag, så det var bara att klä på sig massa med kläder och ge sig ut. Det snöade hur mycket som helst, så efter ett åk gick vi och köpte oss ett par skidglasögon var. Brukar inte köra med det annas faktiskt..

Dag 3
Denna dag bestod oxå av skidor, slalom alltså. Så samma visa, fast denna dagen åkte vi bort till Hundfjället/Tandodalen istället för Lindvallen som vi var första dagen. Dock hade vi lite problem att låsa dörren innan vi skulle åka...



Dag 4
Idag bestämde jag och elin att vi skulle dra iväg till badhuset. Det har varit massa reklam om sälens badhus och deras omtalade vågmaskin. Om jag ska vara ärlig, så var inte badhuset bättre än något annat. Det fanns två olika rutschkanor. Men det dög, men Gustavsvik är helt klart mycket bättre!

En sak som var väldigt cool med det badhuset var att man hade som en klocka på armen. Med hjälp av den låste man skåpen (man slapp alltså nyckel runt foten och mynt till skåpet). Med den kunde man även "betala" i kiosken inne i badet, man liksom registrerare sina köp på klockan och så betalade man när man gick ut ur badet. ASBRA. Så slapp man ha med pengar in i badet :)

 

Dag 5
Dagen vi skulle åka hem, så det blev massa städande och packande. Sen hade även Beata kört fast med ena bilen, så vi var tvungna att bogsera upp den med hjälp av den andra bilen. Och sen när hon skulle starta den så hade batteriet dött, så vi var tvungna att starta den med andra bilen med.
Sen var vi påväg hem!
Varit en bra vecka, massa snö har det kommit iaf. Något jag kom på när vi var där, det var att hur skönt det var att bara kunna gå runt i en slarvig tofs, mjukisbyxor och utan smink utan att bry sig. Tänk om det vore så hemma?

musiken ekar i mina öron

Blir lite lätt sur, sitter och skrivet ihop ett inlägg om sälen, men jag sitter inte på min dator och den här datorn är cp! Musen är knäpp och tangentbordet är ju inte helt rätt om man säger så, så får skriva klart det i skolan imorgon på MIN DATOR!!

Slutade iaf tidigt idag, tummen upp! Så var hemma redan vid klockan 15, vilket kändes väldigt gött. Annars kommer jag hem runt 17 och då är ju dagen i storsett redan slut.. Men idag har jag hunnit kolla klart på sex and the city serien, gud vad tråkigt att inte ha något att kolla på nu. Helt klart en underbar serie. Som tur är har jag sista filmen kvar att kolla på, dock säger alla andra att den ska vara jättetråkig och dålig. Hoppas alla andra har fel (a)

Utbildade även massa småbarn idag, eller jag ska vara med och hålla i en kurs i klubben som lär ut folk som ska gå till en svårare nivå i orienteringen. Och hur de ska göra för att klara av den nya nivån. Gud vad dagens ungdomar kan lite om kompassen! Även vissa av dom har orienterat hur länge som helst, men de har ju inte ens koll på hur man passar kartan med hjälp av kompassen...

Funderar på att hoppa in i sängen nu och sen gå och lägga mig, klockan är redan mycket och jag måste upp tidigt imorgon som vanligt... Så det blir nog så. Vilket långt inlägg det blev... jaja sånt kan vara kul ibland det med!

För att kaka söker maka

Kul att vi är i skolan utan att ha någonting att göra i skolan. Så istället för att jobba med någonting så sitter jag och kollar på sex and the city. Har bara 3 avsnitt kvar nu! sen är hela säsong 6 slut, vilket betyder att hela sex and the city serien är slut. Hur ska jag klara mig efter det? Kommer ju inte ha något att göra längre.. Får helt enkelt hitta en annan serie att kolla på :) men nu ska jag hoppa in i deras underbara värld



står och väntar på bussen nu, fyfan vad ka...

står och väntar på bussen nu, fyfan vad kallt det är. eller det skulle inte vara kallt om det inte hade blåst så, mina händer säger jag bara. hoppas bussen kommer snart :-)


blåögon vill att allt blir bra

Jag fattar inte. Jag är så sjukt trött så jag vet inte vad, håller på att somna hela tiden. Och det är liksom inte trött för att man inte har sovit, utan det är trötthet utan att jag vet varför. Vill inte vara trött, så ska nog lägga mig väldigt tidigt idag! Undertiden jag väntar på att klocka ska bli några timmar mer så kollar jag på sex and the city. Ska nog kolla något avsnitt till, eller en eller två kanske. Sen blir det sängen!

 


jag vill tro på dig
jag vill lita på dig
därför ska jag göra det

Dagens tanke från Sex and the city

Vissa forskare påstår att när en kvinna har sex
producerar hennes kropp en substans som gör henne känslomässig.
Denna substans är också orsaken till de ändlösa frågor
som ofrivilligt dyker upp efter ett tillfälligt möte.
Frågor som "Gillar han mig?" "Ringer han igen?"
Och den klassiska "Vart leder det här?"

King Edward

Känner att jag inte kommer orka med skolan den här terminen, men som tur är så har vi ju 4 veckor praktik nu i vår, så lite avbrott kommer det vara :) Nu ligger jag i sängen och myser framför prinsen och jag 2. jag skulle se den igår, men det blev inte så, hihi.

Ä
ven fått lite information om utbildningen jag ska gå på nu i vår, så det känns mer som om det är påväg nu! Ska väl prata lite med de andra innan jag bestämmer mig för lite saker man skulle bestämma :) Nu fiiilm

Back to school

Sitter i skolan igen, känns tungt! Fast på engelskan fick vi kolla på världens sämsta film, så det var ganska soft. Nu sitter jag, oskar och tomas och väntar på att fysiken ska börja.. Den börjar nog sent som vanligt, men vad gör det? Jag är iaf sjukt trött på fysik, fattar inget längre så måste nog börja lägga ner mig lite grann... Matten borde jag börja räkna på oxå! Men det tar vi en annan dag ;)

K
olla in en rolig film på oskar, kan inget annat än skratta ihjäl mig: http://www.facebook.com/video/video.php?v=483820028067&subj=707993067

Sean banan ♥


Prinsen och jag 2

Tänkte lägga mig och kolla på en film nu, började kolla på den här filmen igår men såg inte klart den så det blir göra nu! Ingen 10 poängare precis, men rolig är den. Och sen måste jag ha något att göra, haha. Hade ju tänkt kolla klart sex and the city nu på jullovet, men jag har 10avsnitt kvar på sista säsongen + en film kvar. Så får väl ha som mål januari istället? :)

Home, sweet home

Äntligen var vi hemma igen, blev en lång dag idag! Massa bilåkande men mycket trevligt också :) Skriver mer om resan sen, nu ska packa upp. Så blir mamma glad med :)

nu är vi hos farmor och farfar :-) kollar...

nu är vi hos farmor och farfar :-) kollar på skidorna och snart blir det mat. farmors mat är alltid mumsig!


nu är vi påväg hem igen :-) blir stanna h...

nu är vi påväg hem igen :-) blir stanna hos farmor och farfar påvägen :-) men nu ska jag sova


ljög lite förut ;-) blev visst ett skidpas...

ljög lite förut ;-) blev visst ett skidpass idag. 7,5km blev det i väldigt kuperad terräng :-) nu mår kroppen finfint! träningsverk imorgon?


blev inga skidor idag eller det kanske det...

blev inga skidor idag eller det kanske det blir ikväll :-) men nu på dagen har jag och elin badat på äventyrsbadet. var inte värt pengarna, men ganska kul var det ändå :-) nu måste jag få något i min mage :-)


nu var det kväll igen och jag sitter framf...

nu var det kväll igen och jag sitter framför tvn :-) trött igen efter en dag i backen :-) imorgon blir det nog längd igen (: men nu film


ligger nu i sängen trött efter en dag i ba...

ligger nu i sängen trött efter en dag i backen :-) blev slalom i lindvallen idag:-) söade en massa och blåste lika mycket, så det var inte på topp, men fint ändå :-) nu ska jag läsa lite innan det blir natten för mig :-) godnatt


Nu ska jag snart sova :-) har blivit ett ...

Nu ska jag snart sova :-) har blivit ett skidpass idag och imorgon blir det slalom. godnatt på er :-)


haha, vi har bensinstopp och är 1km från t...

haha, vi har bensinstopp och är 1km från torsby/macken. bra där :-D


Sälen here we come!

Ja nu har jag varit vaken några timmar, eller två :D Men det är tidigt på morgonen för att vara mig. Pappa skulle vara här 10 och hämta oss egentligen men dryga som de alltid är (eller tar alltid längre tid på sig än vad de tror) så är han inte här än. Han åkte nämligen från Örebro 9.30 vilket betyder att vid normalt väglag borde han vara här nu.. fast han kommer nog snart :)

S
å jag kanske kommer iväg någon gång iaf, det ska bli bra det! Hoppas att det finns internet så att jag kan slänga in bättre inlägg än via sms.. men det är bra inlägg det med! :)
Inga inlägg = dåliga inlägg
inlägg = bra inlägg

S
å det ska bli inlägg! Men nu ska jag packa ner det allra sista och det med är datorn. Pusss

Min ipod och min slarvighet

Hahaha, jag har precis hittat min Ipod som har varit borta sen i Juli.. alltså ett halvår sen. Och förra året (oktober 2009) slarvade jag bort den och hittad den ett halvår senare.. alltså i våras. Jag är duktig på att slarva bort den ett halvår/år. Undra när det blir nästa gång... ;)

Packa, packa, packa

...alltid detta packande. Det tråkigaste med att åka någonstans är ju helt klart det förfärliga packandet. Det ska ju med så mycket saker. 

Har iaf packat klart det mesta! Så det är bra. Men nu sitter jag och försöker installera Garminklockan... men det funkar ju inte! JÄVLA CDSKIVA som inte går att läsa... blir ju sur om det inte fungerar på Windows 7.. för verionen av skivan ska vara gjort hösten 2009.. alltså när windows 7 kom. Så jag tycker att det är lite konstigt om den inte funkar då. Jaja, får väl gå och klaga annars. För hur värt är det att ha en gpsklocka utan att kunna ladda in träningen? Noll-komma-noll-värde

N
u ska jag packa klart det sista, försöka installera några gånger till och sen sova. Godnatt på er!

Ny kategori


N
u har jag gjort en ny kategori här på bloggen Sälen 2011, där allt som kommer handla om sälen kommer hamna. Vet inte om jag kommer ha internet där borta än... skulle inte tro det. Men ska skriva smsinlägg minst en gång per dag och sen kanske jag kan få låna pappas dator någon dag med :) han har iaf internet! Sen får vi ju se om det kommer något tidsinställt inlägg någon gång oxå ;) Man kan aldrig veta!
Så jag hoppas ni kommer läsa bloggen även fast jag kommer vara borta!

allihop är dom dina och ingen ska ta dom ifrån dig


N
ågot liknande det här känner jag mig just nu. Panik inför vad jag ska ha med mig till sälen och vad ska jag göra där nu när jag är sjuk? Jaja, blir väl åka sidor men inte så många gånger kanske.. blir nog inte så länge eller så hårt heller. inte så bra att ta ut sig när man är förkyld precis..

M
en jag har iaf laddat upp med en mysig kväll/natt med trevligt folk! Massa sims, spel och prat har det blivit. Somnade 7 i morse.. så mycket sömn har jag inte fått. Men varför ska man klaga på det när det är kul att göra så ibland? :) Mer sånthär! Kommer ju kunna göras fler gånger nu när vi är lediga varje torsdag nu på vårterminen :) Tummen upp!

S
om sagt, jag åker ju till sälen imorgon vilket betyder att man måste packa.. och jag har inte ens börjat än! Alla som känner mig vet att jag är usel på att packa och att det tar hundra år. Så om någon snäll liten människa ute i världen vill hjälpa till så får den gärna göra det!

nu släppte vi precis av oskar och mona vid...

nu släppte vi precis av oskar och mona vid bussen så nu har alla åkt hem :-) har varit en natt full av skatt och prat iaf, skriver mer sen :-)


Rummet före och efter

Såhär blev mitt rum efter att jag har möblerat om och köpt lite nytt ;) Inte så stor skillnad, men det känns som om det är det iaf! :)
Före:
Efter:

Före:

Efter:

Even though you've lost your mind

Oskar är grymt smart han. Vi har nämligen ingen sladd att koppla tv/dator med så vi sitter och funderar på hur vi ska göra.
Han "Har ni hdmi uttag i tvn?"
Jag "Ja det har vi, men vi har ju inte det i datorn"
Han "Justeja!"
Smart pöjk, för vi har nämligen exakt likadana datorer. Vi märker hur det blir sen.

S
itter iaf och roar mig med att göra ingenting just nu. Sitter och snorar framför datorn, uuusch vad mysigt! Men ikväll ska det bli myyys! :)

sängen

Nu blir det sängen

Är det du Börje?

Jag måste bli bättre på att ta kort. Tog inte ett enda kort på nyår, hur misslyckat är inte det? Men nu är det ett nytt år = nya saker att göra. Så jag ska försöka att bli bättre på att ta kort hade jag tänkt mig - vi får väl se hur det går..

S
itter iaf på golvet nu i mitt rum och har kollat lite på segemyhr. Hur bra är inte det programmet egentligen? Tänkte hoppa in i duschen nu sen mysa ner mig under täcket. kanske sätta på en film eller något? Imorgon blir det iaf film-/spel-/lankväll. Tror det kommer bli riktigt mysigt!


puss på munnen

Finns det något skönare än att vara förkyld? Hur underbart som helst är det ska ni veta. Så jag roar mig inte med allt för mycket just nu. Det är ju jobbigt att göra saker :D Satt iaf och kollade på skidorna förut, gud vad bra att Jönsson vann! Han är ganska cool han. Jag vet att jag inte har något intressant att skriva så jag tror jag ska sluta nu! Skriver nog ett inlägg lite senare skulle jag tro :)

Första dagen på det här året...

Ja, då var årets första dag kommen och ett helt nytt år. Nu sitter jag och gör ingenting, eller pratar gör jag. Sandra åkte hem för någon timme sen och sen dess händer det inte så mycket. Blir en skön slappkväll och det blir nog slapp dag imorgon med om jag känner mig själv. Men jag har lov, så då får jag slappa!

Börjar även på att bli förkyld, vilket jag inte tycker om för jag åker till sälen om 4 dagar... bra att vara genomförkyld då liksom.. nejtack! Hoppas ni får en bra kväll nu. pussss


Gott nytt år!

Gott nytt år på er alla där ute i världen! :D

RSS 2.0