Bilder från Sälen!

Här kommer de efterlängtade bilderna från Sälen! 

Dag 1
Dagen började med att vi skulle åka upp till Sälen, pappa skulle hämta oss runt 10. Klockan halv 10 ringde han och sa att han hade åkt precis. Alltså från örebro. Så han skulle tidigast komma klockan 11. Han kom någon gång runt halv 12. Sen åkte vi vidare iaf. Jag som i bilen, men blev väckt när vi hade åkt ca. 1 timme. Vi hade fått bensinstopp! 1km kvar till torsby och macken. Bra där!
Pappa vinkade till sig en bil som han sen liftade med till macken, även samma bil körde han tillbaka. Snäll gubbe det!
Även polisen kom och frågade om det var något fel när vi stod på vägkanten..
Men tillslut kom vi upp till sälen!

Dag 2
det var bestämt att jag och elin skulle åka skidor denna dag, så det var bara att klä på sig massa med kläder och ge sig ut. Det snöade hur mycket som helst, så efter ett åk gick vi och köpte oss ett par skidglasögon var. Brukar inte köra med det annas faktiskt..

Dag 3
Denna dag bestod oxå av skidor, slalom alltså. Så samma visa, fast denna dagen åkte vi bort till Hundfjället/Tandodalen istället för Lindvallen som vi var första dagen. Dock hade vi lite problem att låsa dörren innan vi skulle åka...



Dag 4
Idag bestämde jag och elin att vi skulle dra iväg till badhuset. Det har varit massa reklam om sälens badhus och deras omtalade vågmaskin. Om jag ska vara ärlig, så var inte badhuset bättre än något annat. Det fanns två olika rutschkanor. Men det dög, men Gustavsvik är helt klart mycket bättre!

En sak som var väldigt cool med det badhuset var att man hade som en klocka på armen. Med hjälp av den låste man skåpen (man slapp alltså nyckel runt foten och mynt till skåpet). Med den kunde man även "betala" i kiosken inne i badet, man liksom registrerare sina köp på klockan och så betalade man när man gick ut ur badet. ASBRA. Så slapp man ha med pengar in i badet :)

 

Dag 5
Dagen vi skulle åka hem, så det blev massa städande och packande. Sen hade även Beata kört fast med ena bilen, så vi var tvungna att bogsera upp den med hjälp av den andra bilen. Och sen när hon skulle starta den så hade batteriet dött, så vi var tvungna att starta den med andra bilen med.
Sen var vi påväg hem!
Varit en bra vecka, massa snö har det kommit iaf. Något jag kom på när vi var där, det var att hur skönt det var att bara kunna gå runt i en slarvig tofs, mjukisbyxor och utan smink utan att bry sig. Tänk om det vore så hemma?

Kommentarer
Postat av: Photographs by Natalia.

Ha en finfin dag :D

2011-01-12 @ 10:24:23
URL: http://nataliasoder.blogg.se/
Postat av: jonasfredrikronneke

spännande vecka ni hade på väg till Sälen, inte varje dag man får bensinstopp, polisen kommer, fastnat med bilen, inte kunna låsa dörren etc ;D

Postat av: Jonas

haha ja exakt, ta med en extra bensindunk.. försöka hitta en stuga där man kan låsa sin dörr ordentligt och skaffa ordentliga dubb däck så man itne fastnar ;) va gör du ikväll då? :)

Postat av: Jonas

hahaha jo man måste tänka lite å förväg ;D

jag gör inte alls mycke, chillar.. äter lite brö och söker nytt jobb! får nog sparken imorn =/ riktigt illa asså..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0