Jag vill bara ta din hand och kyssa dina röda läppar

Boda borg stod det på schemat idag. Kamp mellan ettorna och tvåorna och mitt lag var helt klart grymma! ;) Fick tillslut ihop 12 stämplar tror jag det var och det är ju helt okej om man säger så ;)

När vi hade varit på boda borg var det tillbaka till stan, då gick vi till donken och åt mat, muuums! Sen gick vi runt och letade lite rea varor. Blev tillslut ett par trosor (rea) och en bikini som inte var på rea, men jag hade ju fått tillsägelse att köpa den så (a) Här får ni bilder på det hela, mer bilder på hur bikinin ser ut på mig får ni inte, det kanske ni får i sommar ;)

Klicka på bilderna för att få dem större

Nu blir det gräsklippning


Nu blir det biomys! Baksmällan 2 blir det,...

Nu blir det biomys! Baksmällan 2 blir det, fiiint


Riskettan nu fram till 12, ska nog överlev...

Riskettan nu fram till 12, ska nog överleva det med :-) malin från klassen är ju med oxå så jag slipper vara ensam


du gör mig glad

Hemma från Bollnäs nu. Det var fint och mysigt, det är en fin sammanfattning på det hela kan man säga :* många filmer, mycket prat och lite springande. Inga kort för mamma sa att hon skulle låna min kamera på bröllopet som var i helgen (två stycken i klubben), så inga bilder kommer om jag inte hittar någon av de andra som tog :) Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen ta lite mat kanske? Hur har er helg varit?

Skinny love

Detta är min nya drog i musikväg, njut!

Där hjälper inga tåg eller rulltrappor till

Nu blir det sängen så att jag orkar upp imorgon (: Ska nämligen upp vid halv 7 så att jag hinner duscha, packa klart och äta frukost + att mamma ska vara på jobbet kl.8 . Sen går tåget vid 10.20 ifrån karlstad, måste hänga med mamma till jobbet annars kommer jag inte till tåget :( Men jag ska nog orka upp. 

Får se om det finns internet där så att jag kan blogga i helgen eller om det blir något sms-inlägg. Håll er uppdaterade! Godnatt på er (:


Dagen shopping

Gick och la mig 4 inatt, vilken dryg dator mamma hade! Tog hela 6 timmar för den att föra över 2,5GB musik till ett usb-minne, grymt snabbt. Så imorse var jag sjukt trött men tvingade mig upp vid 11 och då ringde stina och frågade om jag skulle med in till stan, så det var bara att klä på sig och åka in. Där inne träffade vi mamma och bestämde bröllopspresent till magnus och maria och sen lunchade vi. 

Efter lunchen och så, så skulle mamma tillbaka och jobba och då fortsatte jag och stina våran dag på stan. Kollade på en hel del men fick tillslut med mig ett par chinos och en bh hem, för 199kr tillsammans! Bhn skulle ha kostat 179kr själv egentligen men alla bhar på kappahl kostar 99kr just nu och chinosen var nersatta från 299kr till 199kr men jag hade dessutom 50% på all rea, så det blev bara 100kr för dem, gilla! Även om jag inte passar alls i chinos så dög de här för 100kr! skulle dock ha viljat haft en storlek mindre, men vad gör man när det inte finns? jo, man nöjer sig med det som finns, inte ofta 32 finns nu längre :( Nu ska jag packa!


Du får en kram, jag säger att jag gläds så för din skull

För över musik från mammas dator till ett usb för att sen föra över det till min dator. Jag har hållt på i snart 2 timmar och jag kanske har kommit hälften. Vilken rolig natt jag ska ha! Sen kommer det väl ta typ 1 timme att föra över till min dator, mammas dator är verkligen superdupersnabb. Men imorgon får hon en ny som förhoppningsvis är lite snabbare :)

Kvällen har spenderats hos Ulf och Stina med mamma (Mammas bror och hans fru). Massa snack om ingenting och fika! Sånt behöver man ibland tycker jag :) Nu ska jag försöka göra mammas dator snabb, hur det nu ska gå till och sen tänkte jag försöka gå och lägga mig så fort som möjligt så att jag kommer upp imorgon. Godnatt på er

Att göra imorgon

Dagen imorgon kommer bli ganska stressig ändå, även fast jag är ledig. Detta är vad jag måste göra..
  • Packa allt till i helgen
  • Välja ut två gosedjur att ta med (är ett krav av ledarna)
  • Fixa tre tomma kartor
  • Lägga in musik på ipoden (framför allt hitta den och ladda den)
  • Ladda datorn med massa bra filmer
  • Åka in till stan och gå där med mamma och stina
  • Hämta tillbaka min dator på skolan (?)

Tävling - bloggsvar


Man måste tydligen ha en rubrik på sina inlägg..

Sjukt värd dag idag alltså. Började 9 och slutade runt 20 i 10? Superdupervärt att åka in till stan för det, den enda vi gjorde var betygsnack. Vid 10 gick jag till körskolan och fixade iordning det och bokade riskettan + två körlektioner :) Sen gick jag och oskar till det där stället som jag inte vet vad det heter men som gör egen glass och choklad och åt glass. 

Efter glassen tvingade jag med honom till lindex där jag provade en bikini, men jag passar inte i trekantsbikinis så det blev nej på den. Sen var jag snäll och följde med honom till skolan och åt mat för han hade lektion på eftermiddagen. Väl där hängde jag med mona till hennes formgivning och spikade upp tavlor och insåg att jag missade 1 bussen. Så tillslut åkte jag med 2 bussen hem när jag i kunde ha åkt med 10bussen hem. Men men, det var roligt iaf! :D








Booooriiing day

Vilket tråkigt väder. Soligt men blåser strom typ :( jag som hade tänkt sticka ut cykla idag, men icke. Skulle aldrig kunna stå upp ute ens nu, fuck. Får väl hjälpa mamma att fixa inför vof-mötet här hemma sen istället :) Får väl se vad det blir sen om jag hittar på något eller bara myser här hemma ;) vad har roar ni er med? :)

SOOOOOOOMMARJOBBBBBBBB!!!!

Tänkte bara berätta för ett att jag har fått sommarjobb på sunne vattenland i sommar :D Så nu får ni ta era tjocka rumpor och komma dit och leka med mig :*


Min nya kärlek

Ligger i sängen och kollar på skins, snart klar med första säsongen :D Bara att ladda ner andra helt enkelt. Förutom blev jag assugen på popcorn så jag gjorde det. Inte ätit det på flera månader så det smakade gudomligt! sen blev jag törstig så jag tog saft, så klart spillde jag ner hela min mage + sängen så det var inte lika mysigt sen :( Nu är jag däremot sugen på min nya kärlek, frosties och special k med mjölk. Kanske ska ta det som kvällsmat istället? :)



Tävling - bloggsvar

Skriv en kommentar om varför just du ska få en inbjudan, så drar jag två vinnare den 25/5 :)

Lycka till!

Skins

Ska lägga mig och kolla på skins med de här snyggingarna. Sjukt knepig serie men bra på något sätt. Deras humor är kanske inte den bästa men vafan! Sen ska jag hoppa in i duschen och skriva klart svenskan. Sen får jag sova hade jag tänkt mig. Så godnatt på er

Den här vore ju för 11kr

Råkade lägga ett bud på den här skinjackan på tradera. 11 kr är inte så farligt ;) Får väl se om jag får den eller inte, jag kan tänka mig att betala högst 40kr för den (alltså 100kr då frakten kostar 60kr).  Dock är den i 36 så den kanske blir lite stor, men då får man väl sy in den lite eller ge bort den. men nu ska vi först och främst hoppas på att få den!

Än så länge ser det ut såhär

För er som inte ser det tryck F5 några gånger tills det kommer upp :) Detta får duga tills vidare, måste fixa några bra bilder och sen ska jag försöka göra rundade hörn på headern, men måste ha photoshop till det och det har jag inte på den här datorn, jävla skola. Nu ska jag skriva klart det sista på svenskan och sen funderar jag på att hoppa i badkaret och lyxa till mig där!

Leker lite, det går lite sisådär..

Leker lite med bloggdesignen, så bli inte arga om det ser ut som helvete ibland ;) Det blir nog bra tillslut!

Äh, man kan aldrig vara för stor för en 20kg-30kg flytväst!

Bättre att leka med flytvästar än att skriva klart svenskan som är min sista uppgift för i år :D

du behöver inte alltid va stark, man får leva ändå


G
odkväll nu ska jag skriva lite mer om mitt meningslösa liv. Just nu ser jag inte på film, jag sover inte och jag ligger inte i sängen, wow! Jag kom precis in ifrån trädgården efter att först lekt lite manlig och huggit ved och sen försökte jag ta efter genen som gillar blommor som finns i alla i min släkts kroppar förutom min. Men idag har jag planterat min första blomma någonsin! Och inte bara en utan massor :D 

Innan jag lekte manlig och kvinnlig så har jag varit hos oskar från igår kväll, spelat minecraft och dödat kosor med han, emil och jesper. Det var min fredagskväll. Men det var mys. Nu ska jag grilla och äta, bara ätit frukost och fika idag så min magen börjar bli lite hungrig. Hej så länge

Ni får bättre bild när håret inte är lockigt och jag har ork :)


Donken är tråkig om man är ensam

Nu var håret klippt och jag sitter på donken för de har gratis internet här. Bussen går om 30min, jag har redan väntat 25min.. Jag missade ju såklart 2 bussen precis, men vafan man kan inte ha tur jämt ;) Lägger ut bild på håret sen när jag kommer hem för jag har ingen kamera här + jag vill inte sitta på donken och ta egobilder (a)

Ska fortsätta roa mig nu och sen ska jag försöka hitta på något att göra ikväll.. Undra vad man ska göra. Någon som har något förslag? Jag är helt klart öppen för förslag!

fuck off and die, du är för ful för mig

Provet gick bajsdåligt och om jag får de poäng jag tror så får jag 28poäng, vg var 25. BRA DÄR! Jag ska ge upp allt nu. Nu drar jag till frisören istället och unnar mig lite lyx

Nu missar jag nog inte att jag ska göra U-mappen alltid tillgänglig offline


Welcome to my silly life

Nu var engelskan skriven och matten ligger på vedspisen och stirrar på mig "kom-och-ta-mig" säger den. Kanske borde räkna lite? har som sagt räknat ett halvt gammalt nationellt prov bara.. men jag skiter lite i hur det går. Det får gå som det går och så blir det bra tillslut. Ett vg får väl duga även om jag blir sur om jag inte får mvg. Nu ska jag räkna matte sen ska jag sova. Godnatt på er och önska mig lycka till imorgon

Dejt med herr mattebok, någon bättre man får gärna komma hit och rädda mig.

Jag är KÄR! I Veronica Maggios album Satan i gatan. Spelar det 24/7 och myser riktigt mycket till det. Det är det som håller mitt humör uppe nu medans jag räknar igenom hela c kursen i matte. Tänk vad man kan glömma även fast man inte tror att man gör det. Nationella imorgon, jag vill ha MVG men tror jag kommer nöja mig med VG. Det tror jag att jag får lätt, men jag har ingen ord att kämpa. ÄÄÄH, får se hur jag känner mig sen. Tillbaka till mattens fantastiska värld.

Nu var rummet städat

Hej jag har tråkigt så jag fick för mig att städa mitt rum. Det behövdes verkligen eller vad tycker ni? Här får ni lite före och efterbiler på rummet, tänk vad större det känns genom att bara städa lite. Tyvärr kommer det väl vara stökigt på fredag igen :(

Före:


Efter:


Före:


Efter:


Före:


Efter:


Det var så längesen, så längesen

Ville bara berätta att jag får MVG i naturkunskap B :D Superduperglad när jag fick reda på det. Är även nästan klar med allt som har med UF att göra, idag skrev vi klar årsredovisningen och lämnade in den till UF. Känns sjukt gött att det bara är 9 skoldagar kvar i skolan, tänk vad lite? Imorgon ska jag plugga matte och engelska, för nationellt prov i matte på fredan och deadline på engelskan på fredag. Sen är det bara svenska nationella och en bokanalys jag har kvar tror jag :)

Städa rummet i supersnygga kläder, man får vara lite egokär när man städar har jag hört. Dessutom dunkar jag Veronica Maggio i högtalarna


OC ♥

Aldrig mera OC. Lite ledsamt nu när jag har kollat klart på det, vad ska jag nu se på för någonting? OC har varit mitt eftermiddagsnöje ganska länge nu, får ta och skaffa mig ett liv helt enkelt.

kunskap från wikipedia

Ny lånedator igen så nu leker livet :) Jag är trött och lite smått sugen på att äta något så jag funderar på att ladda ner någon bra film och sen lägga mig och kolla på den och äta riskakor. Hur låter det tycker ni? Måste städa rummet med... men det finns tid för det ikväll!


Hej jag hatar skolan

Skit i allt jag sa om att jag har fått tillbaka min dator. Den funkar inte alls, den laddar nämnligen inte om jag inte sitter och TRYCKER in laddaren så långt det går. BRA DÄR! Så nu är jag sur igen och ska gå och klaga ännu en gång. FUCK OFFFFFFFF

MIN dator igen

Fått tillbaka datorn nu, det känns konstigt. Inte haft den här på 5 månader, lite ovant med tangentbordet och skämen är mindre än lånedatorn. Men jag vänjer mig nog snart igen :) Glad att jag har fått tillbaka den nu iaf, men mellanslaget suger. Det låter :S

nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Vilken bra dag, idag är jag på bra humör. Lektionen gick bra tyckte jag, vi fick mvg iaf så jag är nöjd. Fysiken såg vi film i en timme sen fick vi åka hem och oskar var snäll och körde hem mig och tomas (a) sen resten av dagen var mys.

Gårdagen var inte lika mycket mys, det var tävling som inte gick så bra kan man ju inte säga. men det gick sjukt mycket bättre än dagen innan, det är en sak som är säker. När jag kom till mål och hade duschat så kom amandas mamma fram till mig och frågade hur det gick med min syster och hennes knä. Jag bara vaaa? men förstod direkt att hennes knä måste ha gått urled för det har gjort det två gånger tidigare. Så det var bara ta reda på vad som hänt och så fick jag reda på att hon var på akuten. Inte så gött kanske. Då kom frågan hur jag skulle ta mig hem, elin på akuten och jag med en bil men inget körkort... Tillslut så löste det sig att Anna en i tyr fick köra hem mig och elins bil + att vi hämtade elin på akuten. Men nu är vi hemma och det löste sig tillslut, tur att det finns snälla människor som hjälper till!

Nu ska jag kolla på oc, inte många avsnitt kvar nu.

vilken dag, vilken man, vilken bra deal

för trött för att beskriva denna hektiska dag. Blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men tillslut blev den okej ändå. Berättar imorgon! Godnatt

fuck offfff (obs, det får jag inte säga i verkligheten)

Tävligen gick skit, jag ska sluta att orientera. Eller så ska jag börja med det, beror på hur man ser på det hela. Godnatt

Hade 70min på 4km, imorgon har jag 6km jag satsar på att vara under 2 timmar. Lycka till

Örebro nästa

Nu drar jag iväg till örebro på tävling. stannar hos pappa i natt och så blir det tävling imorgon med, mysigt. Träffa BOB ska jag göra med, kommer bli en del snack vilket jag har lovat henne. Och jag ska allt tvinga henne berätta en massa med, men det brukar inte vara så svårt för oss. Puss på er


Jag vet hur du ser ut i inga kläder

Har gått hela hela veckan och väntat på ett telefonsamtal från sunne. Idag får vi MAIL om att de inte har bestämt sig och de kommer meddela oss senast måndag v.21. Det är TVÅ veckor kvar tills dess, jag har dött bara den här veckan. Ska jag dö två veckor till? Vi får hoppas på det bästa bara :)

Ligger i sängen och kollar oc. Känns som om jag börjar bli sjuk, men det behöver vi inte berätta för någon för jag SKA tävla i helgen oavsett. Så det blir tävling i örebro lör-sön. Nu tänkte jag äta mat, om det finns någon vill säga. annars får jag hitta på något annat roligt :) hej så länge

Vilken brud, i såna här tiden som mitt liv består av nu träffar henns texter precis där dom ska. Varje mening är lysande och jag skulle bara vilja beskriva varje ord utifrån mig. Knepigt det där hur man kan känna igen sig så väl i låtar

FUUUUUUUUUCK OFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Hej jag hatar skolan. Jag lämnade in min dator i januari för sprucken skärm, fick tillbaka den i onsdags och när jag skulle sätta på den stog det att det inte fanns något system. BRA DÄR! så killarna där nere skulle försöka fixa det, men icke. Gick dit nu för att fråga hur det gick för dem, de har konstaterat att det måste vara diskfel på den så den måste skickas tillbaka. Kommer alltså inte få tillbaka min dator förrens i oktober eller något. BRA SKOLA!

det var han som ville kyssa mig


Hihihi

Köpte den här bikiniöverdelen igår, man ser brun ut i den (a) Jag gillar verkligen orange i små mängder, vilken färg. Tummen upp att den bara kostade 50kr med, funderar på att köpa trosor till med.. men har inte bestämt mig :) Sen blev det ett par röda short oxå

Så sjukt söta, detta gjorde min dag lite bättre (:


Hej två veckor och en dag kvar..

..Tills betygen sätts. Detta ska jag göra klart...

Uppgifter/Uppsatser
  • UF - Årsredovisning 11/5 KLAR
  • Idrott - Ledarskapsuppgift 16/5 KLAR
  • Engelska - People and Coulture 20/5 KLAR
  • Info & Layout - IL 5 27/5 KLAR
  • Idrott - MVG-uppgift 27/5 KLAR
  • Svenska - Bokanalys 27/5
Prov
  • Nationella Matte 20/5 KLAR
  • Nationella Svenska - skriv 1/6

Do you know what makes me happy?


I
nget bloggande igår inte, sånt hann jag helt enkelt inte med. Dagen idag har bestått av nationellprov i engelska, både hör- och läsförsåelse. Gick pissdåligt, hade tankarna någon helt annanstans vilket jag kom på då och då när jag insåg att jag hade missat 3 frågor eller mer. Bra där Anna, IG nästa?

Som sagt är mina tankar någon helt annanstans nu förtiden, så mycket ångest över så mycket saker. Ska ta tag i livet och ordna upp allt. Nu tänkte jag ta tag i plugglistan / lägga mig och lyssna på hög musik och sova.

Biljetterna snart bokade

Jag och Sandra tänkte ta en tur till USA för att operera bort våra knän och neråt, för det bara krånglar ändå. Sen tänkte vi åka och hälsa på i vita huset när vi ändå är där. Sen sist men inte minst tänkte vi ta en tur till Las Vegas för att gifta oss så att vi slipper alla killproblem. Nu är det bara att boka biljetter.

Ut i solen och bli brun (a)

Nämen hej du! Vilken dag, soligt och göttit. Gick upp 9.15 och 10.30 var jag hemma igen efter ett träningpass på 1 timme. Tänk att hinna gå upp, träna en timme och vara hemma igen på 1 timme och 15min. Lite imponerad över mig själv faktiskt. Sen dess har jag legat i solen, lagat mat, ätit mat och nu tänkte jag gå ut till solen igen. 

Ska ta tåget in till stan 16.49 och bowla med de som ska börja ettan nästa år. Jag kommer suga, men det är väl bra om de får vinna över mig med ;) Nu ut i solen och sen duscha, puss på er

Kom på att jag måste skriva klart naturkunskapen tills imorgon oxå, men det kan jag göra på lektionen imorgon. Ska bara skriva lite mer på bakgrunden och sen ska jag skriva diskussionsdelen. Blir fint det, idag orkar jag inte plugga. Förutom svenska boken som jag ligger och lyssnar på när jag solar, men det är ungefär 15min kvar på den, sen är jag klar. FYFAN VAD GÖTT!

me and my drum

Hej jag gillar inte att blogg.se har haft driftproblem nu i helgen. skrev ett inlägg igår men det ville tydligen inte publiceras, men nu 21timmar senare så då fungerar det. Fuck blogg.se. Inte första gången jag har fått problem med detta utan typ 14093e. 

Fysikprovet gick lite hur som helst känns det som. Gjorde alla G uppgifter + en VG/MVG. Han hade ju stryckit 2st VG/MVG uppgifter så vi får väl se vad det blir. Efter provet gick jag och oskar till telia och kollade på mobil till honom efter det gick vi och köpte glass. Åt Daim med päronglass igen, den är hur god som helst tycker jag (a) 

Asgött för jag han med 2 bussen hem idag så kom hem tidigt, la mig ute i solen och läste svenska boken. Tänkte fortsätta läsa den nu medans min mat lagar till sig. Skriver nog sen :) pusss

Hej, Jag gillar inte att jag har fysikprov imorgon och jag fattar allt i boken men kommer fatta noll och ingenting av provet imorgon. Tack för mig


puss

Hemma från sunne nu. Tänkte ta och berätta lite sen men nu ska jag kolla klart på oc säsong 3, bara 1,5avsnitt kvar nu. Sen så ska jag plugga fysik för jag har fysikprov imorgon. Bra där anna som inte har börjat plugga än... Ah det löser sig. Skriver sen pussss

Glad Glad Glad!

Ååååh, jag är jätteglad nu :D Jag gick viiidare till imorgon. Det betyder att jag är en av 50st av totalt 800st som kan kanske få bli anställd :D fast bara 20-25st som kommer dit imorgon kommer bli anställda, men coolt ändå! :D Jag får hoppas på det bästa (a)

Firat detta ikväll med grillat och päronsoda. Nu ska jag käka lite godis och kolla OC sen väntar sängen på en väldigt trött anna. Blir upp till sunne imorgon med, fint. HA det så bra nu!

Lite om dagen i Sunne

N
u var jag hemma igen, eller det har jag varit i nästan 2 timmar :D Men dagen var fin, började med att vi fick lite info om vattenlandet och sen så delades vi upp i två grupper och jag den jag hamnade i skulle börja med att gå runt på rundtur på vattenlandet. Där delades vi upp i 4 grupper och gick runt och lyssnade. Sen var det fika (a) och sen fick vi som hade gått på rundtur gå in och göra olika gruppövningar. De var ganska lätta men hamnade i en enbart tjejgrupp så det var ju två tjejer som tog på sig ledarrollen och pratade så att inte vi andra fick prata så mycket. Men vi får väl hoppas att jag gav ett bra intryck.. nu sitter jag och väntar på besked. Om telefonen ringer går jag vidare till imorgon och om inte så får jag ett mail om att jag inte har gått vidare...

Men ganska otroligt att jag gick vidare till det här ens, det var liksom 800st som har sökt iår och bara 150 gick vidare till idag! Tänk att jag var en av de här 150 av 800, det är ganska otroligt ändå. Till imorgon går 50st vidare och 25ungefär kommer få jobb.. så chansen är väldigt liten. Så jag hoppas inte på för mycket, men uuuh vad gött det vore med jobb. Nu ska jag roa mig med något, typ naturkunskap. Ett plus är att jag fick två fribiljetter till entrén :D

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt


Hittade precis en ny kärlek, honom tackar jag inte nej till


Nu var studiebesöket klart och gud vad int...

Nu var studiebesöket klart och gud vad intressant det var :-) inte visste jag att det var så mycket jobb med att tappa blod och plastma :-)


Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Öppethus kom det inte så mycket folk till så det var soft, satt och drack oboy och pratade mest. På tisdag blir det bowling och mat på nöjes, får hoppas på att det kommer fler då! Tänkte läsa igenom engelskan lite nu, sen sova. godnatt

Hejhoppgummisnopp?

Nu drar jag iväg till stan och öppet hus på skolan. Skrivit klart fördjupningsuppgiften och skrivit 2,5sida på MVG-laborationen nu. Så imorgon ska jag göra laben och sedan skriva resultat och slutsats på det hela. Sen ska jag iväg på studiebesöket imorgon med, så imorgon kan jag rent tekniskt sett vara klar med alla naturkunskapsuppgiften. Vore gött det, men får nog skriva klart allt på lördag eller söndag. Ska även skriva klart idrotten och plugga fysik i helgen. Men nu fick jag lite bråttom, hejsvejs!

GMO, rätt eller fel?

Bara att skriva, skriva, skriva. Suttit en stund redan och skrivit och jag kommer en liten bit påväg. Men det är långt kvar. Kravet är ca. 3 sidor och jag är uppe i lite med än 2 så att skriva 3 sidor kommer nog inte vara något problem. Men att få det här bra skrivet, få med bra åsikter, synvinklar och shit kommer vara det svåra. Jag vill ju ha bra betyg så jag måste skriva bra. Därför borde jag inte sitta här och skriva heller. Så tillbaka till GMO. 

Sen blir det iaf åka in till stan och leka duktig elev och få fler 95or att välja ekonomiprogrammet. Hoppas vi får lika goda baguetter som förra gången.

Girl likes boy

Ont i huvudet och ganska trött för den delen med. Tänkte ta en treo och gå och lägga mig snart. Kanske kolla något avsnitt OC till men det blir nog inte länge. Efter det ska jag sova och imorgon ska jag försöka gå upp runt 10 iaf och sen blir det plugg hela dagen. Ska försöka skriva klart fördjupningsuppgiften och komma på en MVG-laboration. Ni har inget förlag på en laboration? Det kan vara precis vad som helst, fast jag ska helst kunna göra den hemma :) Godnatt

Att göra innan sommaren

Det här ska göras innan sommaren och innan betygen sätts. Hejdå fritid

Uppgifter/Uppsatser
  • Naturkunskap - Fördjupningsuppgift 11/5 KLAR
  • Naturkunskap - MVG-laboration 11/5 KLAR
  • Naturkunskap - Studiebesök på Blodcentralen 11/5 KLAR
  • UF - Årsredovisning 11/5
  • Svenska - Läsa en bok 13/5 KLAR
  • Idrott - Ledarskapsuppgift 16/5 KLAR
  • Engelska - People and Coulture 20/5
  • Info & Layout - IL 5 27/5 KLAR
  • Info & Layout - IL 7 (?) 27/5
  • Idrott - MVG-uppgift 27/5 KLAR
  • Svenska - Bokanalys 27/5
Prov
  • Nationella Engelska - uppsats 6/5 KLAR
  • Fysikprov - Elektrisitet och Atomen 9/5 KLAR
  • Nationella Engelska - Läs och hör 12/5 KLAR
  • Nationella Matte 20/5
  • Nationella Svenska - skriv 1/6

Sommarjobb, sommarjobb eller hur var det nu igen?

Jag vill kunna skriva som många andra på fb. Att de har fått sommarjobb. Jag vill oxå ha sommarjobb och slippa oroa mig för hur det ska bli till sommaren. Börjar faktiskt bli lite nervös inför helgen nu och jag hoppas verkligen på att jag får jobb där. Jag ska vara glad att jag får åka dit på intervju iaf, det var 500st som sökte sommarjobb på sunne i år! Tänk 500st och det finns 70-80tjänster. Men får vara mig själv så får det gå som det går sen :)

Sitter nu hemma och försöker vara duktig och skriva naturkunskap men börjar tröttna lite på det så ska nog gå över och skriva lite på idrotten igen. Måste bli klar med mvg-uppgiften nu för patrik sa att jag får mvg om jag gör den och ledarskapsuppgiften, så vi får väl hoppas på att han håller vad han lovar! :)

Du efter plugget, det fixar sig alltid

Om inte alla redan har förstått det så kan jag meddela att inlägget om oskar har oskar skrivit själv :) Men klart jag tycker allt som står där är sant ;)

Nu sitter jag här och käkar omelett med massor ut av goda grönsaker i, inte ätit riktigt mat förrens nu.. Efter att jag kom hem från träningen så sa systeryster att vi skulle upp och sola och vi bestämde oss för att gå dit 5km dit + 5km hem. Så idag har jag tränat gym + gått 1mil. Niice det, kommer ha sjukt träningsverk imorgon, har redan sjuk efter igår. Men det är gött. Nu ska jag sätta på ett avsnitt OC skriva några naturkunskapsfrågor och sen sova.

Ingen som har en bra fråga som man kan ställa till blodcentralen (där man ger blod och plasma)? Skulle behöva några bra sådana! Hej så länge

Nu blir det trääääning


!!!!!!!!!

Oskar är bäst och jag vill bli som han. Han är en rolig kille och är grymt snäll!
Önskar att alla vore som honom!

Tyvärr så slutar vi skolan nu så jag får inte träffa honom längre. Men jag kommer ju se honom imorgon. Det gäller att tänka positivt!

Puss

ingen mat idag heller

Sitter i skolan och är hur hungrig som helst. Igår fick vi ingen mat i skolan för att den var slut och idag var det sjukt äcklig mat och då tänkte vi gå och köpa baugetter. men finns det några? nej, bara några små med ost och gillar man inte ost så är det inte så gott. Gött att inte äta lunch på två dagar. Jag är hungrig!

Men nu ska jag fokusera på engelskan, jag och caysa har en uppgift som måste skrivas nu! Har dessutom gjort muntliga nationella, gick ju sådär. Men nu är det gjort

Det SNÖAR??????

Det SNÖAR??????


Då var vi tillbaka i skolan igen då, bara 20dagar kvar

Klockan är alldeles för mycket och jag har fått noll saker gjorda idag. Imorgon måste jag verkligen sätta mig och ta tag i saker och ting, har inte tid att göra ingenting. Läst i boken har jag gjort iaf, så nu är jag på sidan 228 vilket betyder att det bara är 198sidor kvar! Ska nog hinna klart innan nästa fredag (a) Men nu sova, hörs imorgon

-




åh, du fattar ju ingenting.




SOMMARLOV SNART (21dagar kvar i skolan för min del)


Nu lyfte en stor sten från mitt bröst


FYFAN VAD GÖTT. 4 (5) sidor senare kan jag inte säga något annat. Så jävla gött att ha den här ergonomin klar, bara 6veckor efter att den borde ha varit det. Men bättre sent än aldrig, eller hur var det? :) Nu är den inskickad och ännu en kurs kan prickas av. Bara 5miljoner kurser kvar innan jag tar studenten

jag vill ha den här


don't say you miss me, when it's your fault that i'm gone

Ojojojoj, sov länge idag kan man säga. Mamma kom in till mig halv 1 och sa att det var dags att gå upp. Men jag som hade det så skönt i sängen. och jag som hade hoppats på fint väder idag men gudarna ville inte vara med mig idag. Det regnar och haglar omvarannat och dessutom har jag massa jag måste göra idag. Massa plugg som jag måste jobba ikapp så att jag kan få lite lugn och ro senare i livet. Sista månaden kvar, bara att tuta och köra!

Tänk egentligen, det är bara en månad kvar och sen är det sommarlov. Sen har vi bara ett år kvar innan vi ska veta vad vi ska göra med livet och vad vi ska bli. Ett år, det är hur lite som helst! Då har vi gått i skolan 12år(13år). Läskigt det där

RSS 2.0