Dag 2

Nu är det dag två här på Kreta. Undra vad vi ska göra idag...
Vad ska du göra idag?

Kreta here I come

Nu är jag nog på Kreta/sitter i flyget till Kreta :) Hoppas ni har det bra där hemma i kalla Sverige så hoppas jag på att jag kommer ha det bra här på Kreta :) Får hoppas på att det kan bli fint och varmt oxå!

Btw, jag sitter breve Peter Foppa Forsberg...

Btw, jag sitter breve Peter Foppa Forsberg, lite coolt ändå :-)


nu ska jag stänga av mobilen snart :-) vi...

nu ska jag stänga av mobilen snart :-) vi ska nämligen gå på flyget nu (: hoppas ni får det underbart den här veckan!


härligt att redan vara uppe :-) jag vaknad...

härligt att redan vara uppe :-) jag vaknade faktiskt väldigt pigg imorse (: flyget går 10.20 till köpenhamn och danmark, där har vi byte som går hela vägen :-) vill till värmen nuuu!


Nu ligger jag i sängen redo för att hälsa ...

Nu ligger jag i sängen redo för att hälsa på john blund :-) riktigt trött och klockan står på 5 imorgon... pigg jag kommer vara då känner jag... men vafan får sova på flyget :-) så nu säger jag godnatt!


Sitter i bilen påväg till pappa nu, är i k...

Sitter i bilen påväg till pappa nu, är i karlskoga så det är inte megalångt kvar (: ska bli gött att komma fram och ta det lugnt. undrar även när flyget går imorgon.. bra koll jag jag har känner jag! :-D skriver nog ett till sen (:


nu sitter jag i bilen hem från stan (: var...

nu sitter jag i bilen hem från stan (: varit på mammas jobb och ätit tårta (a) inte fel de, hihi. när jag kommer hem blir det äta mat, packa klart och sen blir det åka till pappa någon gång (: det ska nog bli fint de! nu ska jag ta en powernap här i bilen, puss


Gilla Linn!

FYFAN VAD GÖTT! Fick VG+ på debattartikeln! Kan inte bli bättre dag det här!

Oskar är cool

Åh, nu behöver jag inte oroa mig över matten mer (: Fick VG på provet, vilket jag är helt nöjd med i förhållande hur dåligt jag kände att det gick :) Så nu kommer jag kunna sova lugnt om natten igen (a) Haha, bara att börja på nästa kapitel nu då..

Vi ska åt samma håll

Att man kan få så ont i benen efter en träning. Mina ben verkligen värker! och jag måste fortsätta springa runt här hemma och packa en massa ju, gud vad jobbigt! Trapporna imorgon blir inte att leka med, kommer gå uppför de en gång sen kommer jag sitta där på min stol resten av dagen innan det är dags att åka hem känner jag! 

Dagens kommentar
På träningen förut så var det ganska jobbigt och pulsen gick upp en del.. och jag hade pulsbandet på så vi diskuterade det lite.. 
Caysa: Pulsen alltså
Anna: Gudja, ligger på 99 nu
Caysa: i sekunden?
Anna: HAHAHAHAHAHA
Caysa är riktigt smart hon!

N
u efter träningen har vi fixat pappas present, kommer bli grymt! Tror han kommer bli glad av den iaf och det får vi hoppas annars är det ju onödigt :) Ska även springa ut och slänga i något i min mage innan jag fortsätter att packa och sen tillslut hoppar in i duschen :) Fick även nya träningskläder förut, älska! Eller nya ullmaxsaker, så mjuka och mysiga ska ni veta! Sugna på att ha? bara att säga till! Nu kurrar min mage, bäst att springa (krypa) iväg

allt och lite till

Dålig uppdatering idag alltså! men det har varit mycket för mig, så det är svårt att få tiden att räcka till. Man får prioritera olika saker helt enkelt och just nu prioriterar jag packning. Vilket jag inte alls har kommit långt med heller.. kommer få vara uppe hela natten känner jag, för jag är ju som sagt sämst på att packa.. Så nu ska jag springa tillbaka till väskan och kläderna. pusss

I said I wouldn't call but I lost all control

Godmorgon alla sötnosar där ute (: Idag känns det som om det kommer bli en fin dag, så det får vi hoppas på. Har inget skolarbete jag måste tänka på att göra utan kan ta den ganska lugnt, vilket känns enormt lättande! Dagen kommer bjuda på en del möte vid 10 i Forshaga vilket ska bli intressant och förhoppningsvis hinner jag till stan innan vi börjar annars blir jag sjukt sur! 

Inatt har jag drömt massa konstigt och när jag vaknade vid halv 8 av att mamma skulle gå upp hade jag lampan tänd :S så tydligen hade jag sovit hela natten med tänd lampa, hahaha! Lite konstig är jag allt.. nu ska jag fixa i ordning det sista och sen ska jag åka. pusss!


känner du för kinamat?

Nu ska jag sätta på ett avsnitt sex and the city och samtidigt ska jag skriva en lista över vad jag ska ha med mig till Kreta, vilket verkligen är dags nu då jag är usel på att hinna packa i tid. Det är ju så tråkigt att packa och det blir ju så mycket saker! Och nu när vädret kan variera väldigt mycket kommer det bli ännu svårare... men jag ska nog lyckas tillslut! Efter att jag har börjat packa tänkte sova (a) Så jag säger godnatt nu 



Gud vad skönt

517 ord senare så var jag klar! Är faktiskt väldigt nöjd med artikel och sista meningen är jag riktigt nöjd med :) Känns riktigt gött att kunna stycka debattartikeln från att göra listan. Den har verkligen varit som en stor klump i magen varje gång jag har tänkt på den, att jag inte har gjort den tidigare.. det tog typ en timme för mig att skriva den och då drygade jag mig en hel del och var inne på facebook och sånt med. Borde börja göra arbetena bättre känner jag!


N
u ska jag börja packa hade jag tänkt mig, det är ju faktiskt bara 3dagar kvar tills jag åker! Tänk vad tiden går fort när man har roligt :) Om jag inte har berättat det för er så ska jag åka till kreta nu på lover med min pappa och syster. Vi åker varje år bort på höstlovet, då jag och min syster inte träffar vår pappa så ofta (han bor i örebro) så åker vi alltid bort en vecka på höstlovet till något ställe och har det riktigt trevligt ihop! Ska ni göra något speciellt på lovet?

Bild från i somras, ser det inte gött ut?

Its not that you're not beautiful

Sitter och skriver svenska nu. för imorgon ska vi ha lämnat in en debattartikel, vilket jag verkligen har haft panik för!
Nu har jag iaf bestämt mig vad jag ska skriva om, vilket känns väldigt lugnande ska ni veta. Skriver om övervikt hos barn, tack vare antons fina debattartikel som jag fick inspiration ifrån :) Tack till han!

Vi får se hur det här slutar bara, då jag inte är den bästa på att formulera mig och komma på bra och svåra ord som låter rätt i rätt sammanhang. En svårt konst det där! Men med en stor kopp te och en liten skål chips breve mig ska jag nog kunna knapra ihop några meningar! Just nu har jag skrivit hela 65ord, en hel evighet de! Nu ska jag skriva så att fingrarna rycker och jag ska inte sluta förrens jag är klar!

nu är skolan slut för idag (: blir gå till...

nu är skolan slut för idag (: blir gå till busstation och åka buss hem :-) sen blir det plugga hela kvällen :-)


Ganska coolt ändå!


Dags att testa dina kunskaper!

Körkortstest


sitter på bussen in till skolan nu (: men ...

sitter på bussen in till skolan nu (: men dumma bussen har tända lampor, jag som ville ha släckta så att jag kunde sova. men det ville inte bussen, dumt! :-) uf sen i skolan och på eftermiddagen är det NkB som gäller (: vad har ni idag?


tidsinställt inlägg...

Nu ligger jag och sover, det hoppas jag att ni med gör!
Var tvungen att testa att skriva ett tidsinställt inlägg förstår ni, hihi! 
Godnatt sötnosar

Håll i mig och släpp aldrig taget


Jag blir så sjukt glad när någon kommenterar min blogg och särskilt när jag inte ens vet vem personen är! Blir glad i hjärtat då kan jag säga er! En liten kommentar kan göra hela min dag, kan liva upp så mycket ska ni veta! Så tack till alla som har och kommer kommentera min blogg (:

N
u ska jag trycka i mig lite mat så att jag blir stor och stark, sen ska jag bege mig till något bättre ställe! Svenskan borde jag göra med, fast blir nog göra den på naturkunskapen imorgon istället, för den måste skrikas in innan torsdag kl.12.. AAAAH! Blir göra arbetet ganska snabbt iaf, får se om jag hinner göra något i kväll, vilket jag inte tror eller vill.. Men nu fick jag bråttom helt plötsligt, usch! Puss på er!

inledningskapitlet

Svenska igen, samma sak som förra veckan. Alltså litteraturhistoria, finns det något värre? Som sagt har min grupp att skriva om romantiken och jag har blivit tilldelad att skriva om bröderna grimm, vilket kanske inte är det lättaste även fast man vet en hel del om dem. Men kända verk av de? Det var ju inte ens de som kom på det de skrev! De har ju bara skrivit ner en massa olika folksagor.

Usch vad jag klarar idag känner jag :D Men det är tisdag och det är en väldigt tråkigt dag, nästan den värsta på veckan.. Men jag är lite glad ändå, för Linn är sjuk och då slipper hon klaga på mig att jag inte har gjort klart debattartikeln, det är fint! Men nu ska jag sätta fart, för annars kommer jag inte bli klar någon gång!

Bränt barn har fått smak för värmen

Nu sitter jag i skolan och väntar på att jag ska ha något att göra.. rättare sagt jag ska komma på något att göra!
Vi har studiepass = jobba ikapp med det du ligger efter med. Och jag har noll koll känner jag, även fast jag vet att jag måste skriva debattartikeln, men gud så tråkigt! Hade tänkt göra den igår, men det gick ju inte så bra då jag inte var hemma någon gång :) Men jag får väl ta och göra det ändå, vare sig jag vill eller inte. Har jag något val?

Och min lärare är så sjukt dryg som in i helvete och jag har han i matte med och vi kommer inte komma någon vart där, jag kommer aldrig kunna läsa så långt som jag vill och usch. Fyfan vill inte veta provet som jag gjorde i fredags heller, för jag vet redan att det kommer ha gått skitdåligt. Och säg inte att G+/VG- är bra nu, för i matte är det inte bra för mig. Men det skulle vara grym bra i andra ämnen, men inte i matte. Inte i det enda jag har kunnat, för kan det gör jag inte längre. Ska sluta klaga en stund, ni får ha det bra! :)

nu är jag påväg hemåt igen, hihi (: gud vi...

nu är jag påväg hemåt igen, hihi (: gud vilka härliga ungar de där är! blir hem och sova ganska direkt för imorgon är det skola och då ska jag och mona förhoppningsvis gå till donken.. mums!


påväg norrut nu med mål ekshärad (: där sk...

påväg norrut nu med mål ekshärad (: där ska jag träffa farmor och farfar + släktingar från England. Gud vad mysigt det ska bli :-) får se hur mycket barnen har växt med :-) hoppas ni har det fint (:


But that was nothing but a broken heart talking, baby

Gud vad skönt det är att vara hemma och ligga i sängen igen. Engelskan idag var sjukt dryg, vi gjorde egentligen inte så mycket.. vi skulle bestämma en författare att skriva en artikel om och sen skulle vi hitta fakta om den personen och sedan hitta på frågor eller nåt. Sjukt tråkigt ska ni veta :) Men jag och mona hade det nice iaf :) hihihi

Nu ligger jag som sagt i sängen och myser med massa glass och te och underbara sex and the city, vilken grym serie! Ska försöka orka gå upp och laga lite mat om en stund, funderar på att göra grönsaksoppa och baka bröd :) Låter det inte gott tycker ni? :)

Män är som korsord. De är svåra att förstå och man vet aldrig om man har svarat rätt.

Veckans att göra lista


And if you ever forget how much you really mean to me

Kvällen igår avslutades med att kolla ikapp alla avsnitt Paradise hotel, bra serie det där! Fast gud vilken jobbig unge som har kommit in nu de senaste programmen.. Men det är fint ändå (: Helt klart ett bra program att kolla på om ni har tid, går typ vid 19.30 varje dag på 6an tror jag :) Eller så gör man som jag (funkar bara för de som har Telia digitalTV) och så kollar man via Viasat on Demand, så kan man kolla på alla avsnitt när man vill, grymt bra! :) För via tv6.se kostar det tydligen pengar säger folk, har inte testat men det får ni väl göra! 

Nu sitter jag i skolan och väntar på att engelskan ska börja, får väl se vad vi ska göra där idag :) Efter engelskan ska jag åka hem och sova en stund innan vi ska iväg och träffa mina söta kusiner från England :) Vilken mysig eftermiddag! Hoppas det blir fint, pussss

din skönhet inspirerar till en lögn

Vilken mysig helg!
Har varit sjukt underbar om jag får säga det själv! :) Men nu ska jag avsluta kvällen med att göra engelska, för den måste in imorgon.. tror jag :D Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag! pusss

HELGEN ÄR HÄR!

Gud vad gött att det är helg nu!
Ingenting man behöver tänka på, för det ska jag verkligen inte göra! Även fast jag har en det att ta igen i skolan tänker jag inte lägga en minut på det tills söndag kväll kanske.. Jag ska verkligen ha en bra helg nu, utan massa skola och massa jobbigt man måste tänka på!

Men ska jag sätta på ett avsnitt av satc och sen ska jag hoppa in i duschen och ha mysigt! Sen kvällen hoppas vi att den blir jättemysig, fast det tror jag allt att den blir! Vi får se om jag skriver något mer inlägg idag, eller i helgen överhuvudtaget. För jag hade tänk mig att ha en bloggfri helg. Kanske till och med en mobilfri helg.. även fast jag inte skulle kunna vara utan mobilen :) Fast såklart får ni smsa mig och det märks när jag svarar! :) puss pöjk

det finns bättre

Nu var matteprovet gjort!
och det gick skit, fyfan vad dåligt det gick! Men vi får helt enkelt se hur det går, G får jag förhoppningsvis, men VG kan bli svårt men det är ju möjligt om jag har räknat rätt... fast MVG är ju kört när jag inte ens svarade på frågorna som det var MVG kvalité på... men nu ska jag inte tänka mer på det! För nu har vi bara UF-kvar och sen är det helg! Och gud vad det här helgen ska bli bra (a) första helgen på hur länge som helt jag inte har tävlingar, inte har något annat att tänka på. Så nu taggar vi UF så att det går fort så att vi kan åka hem snart :) pusssss

64kg?

Haha, träningen gick bra! Vi plågade oss iaf :D Så känner redan i benen nu att jag kommer ha grymt ont att gå upp för alla jobbiga trappor vi har till klassrummet imorgon.. (vi har vårt klassrum på översta våningen).Men jag har även matteprov imorgon, så nu måste jag plugga.. vi får se när jag somnar i natt! :) Men jag ska nog faktiskt stänga av datorn och fokusera nu, eller jag kommer inte skriva något mer inlägg. Så jag säger godnatt till er nu! pussochgodnatt sötnosar

TRÄNING BLIR!


Just a small town dude with a big city attitude

Äter pannkakor och ska snart börja plugga matte :D kl.19 är det träning med, nu ska vi träna så att vi blir tiiiighta :) tror jag ska springa sen efter styrkan med, för innan orkar jag inte :D Men nu; MATTE

stina förstörde caysas dator

Sitter i skolan, som vanligt ;) Nu har vi marknadsföring med och gör någon uppgift tror jag ;) Ganska tråkigt ändå, men tror den blir klar ganska snabbt om jag lägger ner mig :)
Är iaf tillbaka från Gymnasieforumet nu, det gick fint ska ni veta :) Men fanns inte så mycket att göra.. vi satt mest och åt vinddruvor (a) Sen ska jag och caysa fixa så att vi kan åka hem med tidigare bussen, precis som vi brukar göra :D men nu fokusera på det här!

And some song about Memphis was playin' on the radio

Sagt och gjort, nu ska jag gå och lägga mig! Jag lyder alltså mig själv idag, fast det blev ju ingen matte.. så jag gick ju emot mig själv där. men vafan, bra att jag gör något jag säger! :) Somsagt, upp tidigt imorgon måste även duscha, så klockan står på klockan tidigt! Ni får ha det så mysigt i natt, pusss lovers

Cause when I find you, I'll find me

Nu fortsätter veckans städning, även fast jag borde lägga allt fokus på matten. Om jag inte gör det kommer jag aldrig få godkänt på provet, men om jag lägger ner mig nu kan jag nog lyckas med bättre! Men rummet seriöst äckligt, så det blir båda två tror jag! :) pusss


en låt som förklarar allt väldigt bra!

Vad ska man göra ända fram till maj?

Och där vaknade jag efter en underbar powernap! sjukt härlig att känna att tiden finns så att man bara kan lägga sig ner och sova en lite stund, även om den här studen blev ganska lång.. bestämt mig för att lägga mig tidigt idag, så nu står alarmet på mobilen på 22.00, så att jag verkligen reagerar på att jag ska gå och lägga mig då, smart va? :D 

Som sagt har jag ingen sovmorgon imorgon heller, för jag och oskar har blivit frågade att vara med på skolforum i tingvallahallarna och så snälla elever som vi är så svarar vi ju såklart ja! :) Så blir upp ganska tidigt ändå, eller vanlig tid :) för vi ska vara på tingvallahallarna vid 8.20imorgon.. men nu ska jag plugga matte! :)

två huvudprinciper, det ska ni veta!

UF igen! :)
Vi har iaf sumpat idéen för att sälja de vattentäta väskorna, så nu kör vi på presentföretag! :) Så vet ni några saker ni gärna skulle vilja ha eller ge bort, säg de kanske vi kan försöka skaffa dem (:
Hihih, nu har jag skrivit ett kontrakt på hur vi ska fördela pengarna och så och håller på att skriva ett dokument om vilka regler vi ska ha, hihi :D Guudsåbra det blir ;) men nu ska jag skriva mer på affärsplanen, pusssss

sitter på bussen till skolan nu (: fast v...

sitter på bussen till skolan nu (: fast vi är framme ganska snart, när vi är framme ska jag vänta på mona så ska vi gå till skolan och äta frukost, uuu vad gött :-) pusspådig


Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.

tror jag håller på att bli sjuk igen :(
Inte kul! Huvudet känns som om det ska explodera när som helst, vilket inte är det skönaste.. fyfan tar min treo och går och lägger mig!

Det där gjorde min dag!


Gött, nu är fysikprovet gjort! :-) kän...

Gött, nu är fysikprovet gjort! :-) kändes ganska bra ändå, fast glömde bort två saker.. men vafan :-D nu väntar jag på bussen, för alla tåg till kil är inställda för någon idiot lastbil hade kört in i någon bro... undra vilken :-) men puss på er lovers


Another shot of whiskey, can't stop looking at the door.

Ja, men tjaa!
Kan det finnas något tråkigare än att skriva om litteratur historia? Vi har nämligen det som nytt projekt i svenskan, vi har blivit uppdelade i grupper och fått oss tilldelade olika epoker och min grupp har romantiken, vilket inte är det lättaste att skriva om, vi ska nämligen skriva en ganska stor uppsats om epoken själva + att vi ska ha en muntlig redovisning tillsammans :) Men det ska nog gå fint! Jag ska prata om bröderna Grimm, för de höll på under den här tiden sa Linn :D Men back to work,

framför x upphöjt i två

Sitter i skolan och räknar fysik!
Ska nämligen ha fysikprov i eftermiddag, vi får väl se hur det går! Men det ska jag nog klara :) Nu har jag även tänkt radera en massa sms från min mobil... jag har 13426 sms i mobilen just nu, även fast jag redan har raderat en massa, men det fylls ju ganska snabbt igen! :) Tänkte att mobilen blir nog lite snabbare om man raderar lite (a) Fast först, räkna mer fysik! :) pussss

Mysiga gamla bilder

Saknar den här tiden,
grymt sugen på den igen!


I love the way you lie

Det sägs att allting vänder
och det stämmer väl på sätt och vis
Nu har jag bestämt mig för att kolla om Sex and the city serien, fast jag kollade bara till säsong 2 förra gången, så jag ska orka längre den här gången! :) Första avsnittet blir idag och nu! Myser dessutom med te till det, kan det bli mysigare? :) Efter det blir det nog sängen, så godnatt sötis! :)

Ska leka snickare ett tag


dig og ingen andre

Lite sugen på att klippa lugg igen faktiskt, även fast jag inte gick med den ute så mycket.. :D Men så sjukt trött på min lugg så det finns inge! Fast klipper jag lugg finns det inte mycket man kan göra med den förutom att ha den nere eller uppsatt med flera hårspännen.. Svårt det där ju! Det är ju ganska bra som jag har nu att jag kan ha den i tofsen om jag har uppsatt hår med, så att jag slipper ha massa hårspännen.. Ähhh, blir nog ingen lugg! :D Men vem vet, kanske gör som förra gången? klipper lugg mitt i natten för att jag har tråkigt :D HAHAHAH

Now I ain't sayin' it's right, or it's wrong

Ja, om ni läser det förra inlägget så ser ni vad jag har att göra i veckan, fast just nu har jag ganska svårt att bestämma mig vad jag egentligen ska göra idag.. borde verkligen göra svenskan som ska vara inlämnad imorgon och jag har inte ens bestämt ämne att skriva om! Så ni kan ju gärna hjälpa mig komma på ett bra ämne att skriva om? Har massa tankar men jag kan inte tillräckligt mycket om det så det är svårt!

Skulle behöva städa rummet oxå, för det ser för jävligt ut! Och jag är faktiskt lite sugen på att träna, även om min höft kommer cpa sig då jag redan nu har ont när jag går :( Fast det kanske är bra att plåga den lite med ibland? Felet är bara att det typ är storm ute? så det kanske kan bli lite styrka iaf :) Men det märks vad jag får tid åt, först ska jag nog fokusera på svenskan och rummet! :) kommer tillbaka om en stund, söto (:
btw, söker man på mitt namn på google är faktiskt den 4e bilden en bild på mig! :D coolt tycker jag, för tänk på hur många anna lundkvist det finns i sverige och världen! :D

Veckans att göra lista


eller nåt

Följ min blogg med bloglovin

Just give me one more chance to make it right

Back in school, it's a new day or something like that!
Ja, som ni fattar har vi engelska och det är megapega tråkigt! Fast jag slipper göra den muntliga redovisningen idag iaf, för markus är snäll! :) Så nu sitter vi och jobbar med lite litteraturhistoria istället :) Har dessutom ingen fysik sen så blir att åka hem tidigt idag! :D De gillar vi, hihi (: Men nu ska jag lägga ner mig en stund så att jag slipper att göra det hemma senare :) pusssss

first love grows then it does, and its all white lies

Håller på att skriva engelskan nu, lite iaf! Det jag kan göra rättare sagt, jag kan skriva sammanfattningen på boken, vilket markus får nöja sig med ett tag! :) Snälla adam skulle försöka hinna förbi skolan imorgon och kolla om boken är där! Så himla snällt gjort av honom! Guldstjärna till honom! 

Men nu ska jag skriva klart engelskan, sen blir det sängen. PUSSSS

Paolo Nutini - These Streets

I look at the people as they sit there alone
Life is good and the sun is shining, everybody floods to their ideal place
And the children all smile as the boats shuffle by them
Trying to pretend that they've got some space

These Streets have too many names for me
I'm used to Glenfield road and spending my time down in Orchy
I'll get used to this eventually I know, I know
These Streets have too many names for me
I'm used to Glenfield road and spending my time down in Orchy
I'll get used to this eventually I know, I know

Life is good and the girls are gorgeous
Suddenly the air smells much greener now
And I'm wandering around with a half pack of cigarettes
Seaching for the change I've lost somehow

jeg var så fucking stolt

Home sweet home! :)
Nu är jag hemma igen efter en bra helg borta i de dallänska skogarna. ganska trött i kroppen efter en sån här helg, och att vi hade 2.5km till start + 8,5km i skogen gör inte kroppen gladare! Men bra träning? även fast vi kanske inte sprang så mycket :D Men bäst var vi, ska även försöka fixa bilder någon gång.. tog nämligen inga egna men massa andra tog ju på oss så :) Det var inte det lättaste att tvätta bort ansiktsfärgen sen iaf, men lite rosa i ansiktet har ju aldrig skadat! ;)

Sov stora delar av vägen hem så inget plugg blev det då, så måste plugga nu. men tror jag har glömt min engelska bok i skolan där vi sov. SMART ANNA! Den har jag muntlig redovisning på imorgon + recension... och den kan jag inte skriva för jag inte har boken.. och bästa av allt är att det är Karlstadsbiblioteks bok.. fin räkning om jag inte får tillbaka den där! Så nu ska jag leta vidare efter den så får vi se om vi hittar den eller inte :) pusssss

gick bättre än vi trodde även den här ...

gick bättre än vi trodde även den här gången :-) vi hade ett mål: att slå förra årets resultat :-) förra året hade vi 2.54timmar och i år fick vi 2.22.20!!!!! så vi klarade vårt mål :-) nu tänkte jag sova och försöka ta i kapp lite sömn :-) pusssss


gårdagen gick bättre än vi trodde :-) ...

gårdagen gick bättre än vi trodde :-) slutade på en 12e plats vilket är bra med tanke på våra kapaciteter :-) nu taggar vi ultralångdistans... hmmm juste ja. hur ska de gå? sovit 1,5timme i natt dessutom... underbart!


åh småbarnen i klubben har vunnit! :-) gr...

åh småbarnen i klubben har vunnit! :-) grattis lukar och jojjo! :-D så söta barn (:


vi ska bo där iaf

Sitter på donken och dricker vatten och väntar på sandra! Nu lämnade oskar mig så jag är helt ensam, läskigt är det ju ändå... Fast jag har suttit i de här sofforna så många gånger så jag ska nog klara mig bra! mitt huvud sprängs snart dessutom ska vi åka buss i 500år sen :( underbart! Nej, nu tycker jag mamma och sandra sak komma så att jag får någon mat i min snart :) pusss

Det kommer även bara bli smsinlägg nu i helgen, om jag inte hittar något bra nätverk i Falun (:

jag tänkte skriva en fin mening men kom inte på någon

Stämmer jävligt bra just nu... ni är några som vet vem personen är iaf :) men den personen ska fan inte få förstöra min helg! :) Och det ska jag se till att den inte gör och det finns några till där ute i världen som kommer göra allt för att det ska bli bäst! :) och tillsammans ska vi lyckas! :) har dessutom inte packat klart än, men tar det imorgon :) Känner att jag måste sova nu om jag ska orka upp någon mer gång i livet. pussssss

nu taggar vi daladubbeln därför kör vi en favorit i repris

Nu ska jag snabbt packa klart det sista sen bli det sängen hade jag tänkt mig :) behöver de där timmarnas sömn, och matteprovet får gå hur fan det vill! Har inte orken att fokusera på matte just nu känner, därför skiter jag i det och ser hur det blir helt enkelt! Godnatt sötnosar :) pusss

nu har matten övergått till packande...

ja som sagt packar för fullt nu
Jag ska ha med så sjukt massa saker så jag vet inte hur lilla jag kan bära allt :S kommer seriöst ha med mer saker än vad hela min volym är gånger 2! okej det lät bra att säga så iaf :D 50saker ska jag ha med vad jag har räknat just nu alltså, bara att börja det! pusssssssssssss

y-y₁ = k(x-x₁)

Lagar pannkakor!
uuuh vad gött det ska bli (a) och undertiden ska jag göra typ diagnos på det här kapitlet så att jag ser vad jag kan och inte kan :) pussssssssss

I'll get used to this eventually I know, I know

Gött att jag kom hem tidigt idag :) 
Hann med 3 bussen så var hemma redan vid 4 (: och sen dess har jag bara suttit här framför datorn och inte gjort något vettigt alls! Och jag har massa att göra och ont i huvudet har jag. Ja vi får se vad vi egentligen kommer hinna med idag... och imorgon åker jag till dalarna och stannar där tills på söndag. Känner mig inte jättepepp på att åka iväg nu, fyfan vad gött det skulle vara att ha en helg hemma! Fast såklart vill jag åka iväg, för det ska bli bäst! :) Vi kommer vara så jävla fula, bara så att ni vet! :D
Matteboken och alla formler väntar nu, har prov imorgon! Önska min lycka till vetja! pusss

sitter på bussen hem från skolan och må...

sitter på bussen hem från skolan och mår lite sådär, ont i huvudet och magen och önskar mig bort ifrån den här varma bussen. varför ska alltid bussarna vid tre vara så varma? det är en bra fråga de... nu ska jag fortsätta lyssna på paulo nutini, han kan man alltid lita på (:


feeean

Känner att jag borde bli bättre på att blogga, det går liksom i vågor...
Igår: 2 inlägg
Tidag:3 inlägg
Måndag: 5 inlägg
Söndag: 4 inlägg
Lördag: 0 inlägg
Fredag: 2 inlägg

Ja, vi får väl se hur många det blir nu i helgen då! :) Ska försöka att vara bättre än jag var i helgen iaf :) Nu är vi i skolan och har uf igen.. och fyfan hur det går! Jaja, vi kanske är tillbaka på det vi hade från början, men vafan det märks!

Okej, alla ledtrådar på en och samma gång!

Första ledtråden vi la ut, eller jag.
För den hamnade bara här på bloggen!

Andra ledtråden, första gången vi verkligen grejade inför det hela

Tredje ledtråden, andra gången vi grejade!
Vi kanske ska klä ut oss till mormor som syr?


Fjärde ledtråden, den löd att jag var förstark typ.


Och här är dagens och den sista ledtråden inför helgens bravader!
Nu borde ni kunna gissa vad vi ska va! ;)



Bilder från igår

Viktigaste saken att ha med sig i skolan!

jag och oskar var jämt liiiite snygga

jag och mona dissade tuggummit som smakar apa!

jag visar upp den fina tandkrämen för någon i klassen!

oskar nörda spel, skräääälll

Mona och jag :D

Räknade matte gjorde vi med, såg det ut som iaf :D

Mona och gubben som jag ritade på henne (:

Första och nog även sista gången jag borstar tänderna i skolan,
men vem vet? Kanske sker någon mer gång, bara att vänta!

Nöööörd klass? Nejdå!

Mona hihihi (:


Remember it's just you and me

Sitter i skolan och har UF
ja det går ju som det går... jaja det blir nog bra tillslut :) sitter och skriver om affärsplanen nu vilket inte är det lättaste när vi inte riktigt vet vad vi ska köpa in och sälja... Ni får köpa iaf! :) pusssssss

hihihi

Skolan
  • Skriva klart engelskan KLAR!
  • Läsa klart engelskaboken, redovisning måndag KLAR!
  • Plugga matte, prov på fredag
  • Plugga fysik, prov på tisdag
  • Skriva om engelskaboken, klart måndag
  • Skriva debattartikel, klart tisdag
  • Skriva om affärsplanen
Övrigt
  • Städa rummet
  • Sätta på en tvättmaskin KLAR!
  • Ordna lite saker inför Daladubbeln
Ska skriva lite mer på engelskan, sen blir det sängen och film! :)

.


Skolan
  • Skriva klart engelskan
  • Läsa klart engelskaboken, redovisning måndag
  • Plugga matte, prov på fredag
  • Plugga fysik, prov på tisdag
  • Skriva om engelskaboken, klart måndag
  • Skriva debattartikel, klart tisdag
  • Skriva om affärsplanen

Övrigt
  • Städa rummet
  • Sätta på en tvättmaskin
  • Ordna lite saker inför Daladubbeln
Ja, det är vad jag kommer på just nu, kanske uppdateras lite senare! :)

Cause you're amazing just the way you are

hihihi :) här lagas det mat för stora muggar! 
ska även berätta att Kils tandläkare är de drygaste i hela världen! Hade tid 13.15, 13.15 passerade, 13.20 passerade, 13.25 kom det en tandläkare (trodde jag) och hämtade mig, men väl inne i rummet fick jag reda på att vi skulle vänta på den riktiga tandläkaren... klockan slog 30,35,40,45 och tillslut 13.50 kom tandläkaren, inte ett dugg sen eller så. Den människan som kom och hämtade mig bestämde även att jag inte behövde bedövning, för de skulle ändå inte göra något djupt ner. MEN FYFAN VAD ONT DET GJORDE! så de bestämde att nästa gång behöver jag bedövning.. för de hann ju inte klart heller... för de kom ju så jävla sen! hon grejade med mig i 10min innan hon kom på att hon inte hade tid.. så blir tillbaka sista november, väääärt!

Så om ni funderar på att byta tandläkare till kil, gör det inte är ni smarta. Ni kommer inte få något gjord innan ni dör ändå, så lika bra att ha massa hål och tänder som står åt alla håll! Det var allt från mig, tackhej!

nu har jag varit hos tandläkarn, fyfan vad...

nu har jag varit hos tandläkarn, fyfan vad dryga! nu blir det en promenad :-)


bira, bira, bira! bärs, bärs, bärs!

det enda jag har lärt mig under tiden jag har räknat matte nu är att 1+1=3 och att 1+1+kondom/piller=2 alltså borde kondom/piller vara -1 :D jag vet, jag och oskar har vääälidigt roligt! :D oskar har även kommit på att han känner sig manlig om han rakar sig och jag har kommit på att man känner sig vuxen om man har massa möten! :D Nu blir det sängen för att tagga en superlång dag i skolan imorgon, göööött ;)

back to the boooook

nu ska jag plugga matte! fast först blir det en timme framför tvn med biggest loser sverige :) ååh vad jag älskar det programmet :)

ovärt

Värd dag jag kommer ha imorgon med... studiepass 9-11 och sen har jag egentligen svenska på eftermiddagen men måste med bussen vid 12 för att jag ska till tandläkarn kl.13... VÄRT! vetefan hur jag ska göra nu.. men men det märks!

jag behöver en kram, av dig

Äntligen hemma!
Blev ett bra möte ändå, kom fram en hel del tankar och idéer! :) så nu känner jag mig lite lugnare :) efter mötet åkte jag till mammas jobb och väntade där tills hon slutade sedan åkte vi vidare och handlade massa mat så att jag har nu när hon åker till stockholm i morgon, och vi köpte även fläskfilé som vi tänkte göra nu.. mumsigt! så det blir nu, laga mat! :)

Sometimes I stop and play it over again

blev ingen skola idag,
är snuvig och känns som om jag har lite feber.. och nackspärr har jag fått på köpet! ja-men-gud-vad-underbart! Så ingen skola blev det, så nu sitter jag och gör ingenting istället.. fram till typ någon gång då jag måste gå till bussen och åka in till stan, för vi ska ha möte och det mötet kunde jag inte missa, inte så pepp på att åka faktiskt, men va fan! Måste man så måste man :) 

Jag har tänkt på en sak med den här förkylningen, jag hostar nästan ingenting, men jag nyser hela tiden :S Jättejobbigt att nysa, särskilt när jag känner att jag ska nysa och så kommer det ingen :( nu ska jag gå och äta frukost tänkte jag :)

det finns inga mirakel

blir ingen skola imorgon, om det inte sker något mirakel i natt vill säga! fast det vore ju lite nice faktiskt :) Men tänkte faktiskt gå och lägga mig nu, så att jag får riktigt med sömn i natt! Tror det kan behövas, tror faktiskt mycket av den här förkylningen kan bero på sömnbrist med, vilket inte är det trevligaste! :) så ni får ha det så bra i natt, pussss

skolan VS förkylning

jobbigt val står jag inför.. att gå till skolan imorgon eller inte :S
Jag är som sagt sjukt förkyld och näsan rinner som en idiot, men jag har fysikprov så egentligen måste jag till skolan, fast skulle nog kunna göra det nästa vecka iofs.. då vi inte har någon vanlig fysiklektion... svårt det där! Vad är bäst, att gå till skolan och plåga sig och vara där eller försöka bli frisk?

myys

precis gjort en kopp varma koppen, hoppas att det kommer hjälpa mig att bli frisk! :)

What can I do to make you love me, what can I do to make you care

Hej sötnosar!
Förlåt att jag inte har skrivit något i helgen, men har som sagt varit borta i stockholm och tävlat :) Så har liksom inte haft tid, haft något internet eller ja ni fattar nog (: Varit lite gött att inte skriva med, även om det är bra att skriva av sig med :)

Åkte som sagt till stockholm i fredags, vid lunch. Väl framme i stockholm tog jag pendeln ut till Jakobsberg där mamma möte upp mig och vi åkte vidare till ett shoppingställe med massa outlet(ar/s?) jaja, iaf :) Fanns massa supersnygga kläder, dock var inte min plånbok så glad redan innan, så det blev bara ett par skor, en t-shit och en väska :) men bra saker ändå! Efter shoppingen åkte vi till skolan där vi skulle bo och myste med de andra i klubben :)

Lördag då var det stafett som stod på schemat, var sjukt taggad dock ett problem... en näsa som rann som initusan.. men sprang gjorde jag ändå! Det gick helt okej med tanke på förkylningen, någon sväng på några kontroller men inte stora misstag :) Så nöjd var jag! Sen blev det ännu mer mys efteråt! och på kvällen gick vi i klubben + oskar och elin till en kines/thai restaurang och åt god mat :)

Idag då var det ännu en tävling och jag hade anmält mig i elit, för jag hade ju inga tankar på att vara förkyld inte.. så det vara bara att köra och hoppas på det bästa ;) Dock gick jag en hel del i skogen, på grund av att jag inte hade någon ork alls att ta av.. vilket är ganska förståeligt. Så var inte jättenöjd med min insatts idag inte, men man kan inte göra så mycket bättre (: man gör sitt bästa helt enkelt. Sen efter tävlingen var det bara att åka hem och nu är jag hemma! :) Nu ska jag plugga på fysikprovet jag har imorgon!

fyfan vad jag inte hittar i stockholm, ell...

fyfan vad jag inte hittar i stockholm, eller just nu vilken pendel jag ska åka med... jaja, jag ska nog komma fram :-)


du ska träna imorgon, tomas!

Nu är det inte länge kvar tills vi slutar!
Och då blir det sticka och äta mat och sen gå till tåget och åka till stockholm! Hihihi, 25manna + lite shopping står på schemat :) underbart, fast nu sak jag räkna matte den sista timmen och sen ska jag mysa på tåget! pusssss

jag ska köpa vingar för pengarna


Godmorgon alla underbara läsare!
Sitter redan i skolan, då jag var tvungen att åka med wille in idag och han började redan kl.8 :) Hahaha, hade det lite stressigt imorse ska ni veta.. Skulle gå upp 6.50 och åka 7.30.. 7.15 knackar wille på dörren och frågar om jag är vaken, duktigt som jag är ljuger jag snabbt ihop jadå. Paniken kom, jag hade 15min på mig att klä på mig, sminka mig, äta frukost, hämta allt jag inte redan hade packat.. men jag hann! Var klar redan 25över, ni måste hålla med om att jag är grym nu? :D 

Så som sagt, nu sitter jag här i skolan och väntar på att de andra ska komma så att jag få något att göra någon gång :) Ska även göra en sak till daladubbeln om photoshop nu vill fungera, blir sur på de! men puss på er!

This is gonna take a long time

tar och säger godnatt nu även om jag inte ska sova just nu.
Är inte på det bästa humöret om man kan säga det, många saker som spelar in på det just nu. Men men, det löser sig nog! Godnatt på er :)


det gick fort, plötsligt sköt nån' en man i min port

Snygg kille!
Yes, sitter och myser med bra musik i köket! Har precis kokat en kopp varma koppen och gjort vitlöksbröd. Så nu har jag det verkligen mysigt :) Även fast jag ska sätta mig och plugga nu så är det mysigt!

Soldat
så ung och så lojal
och vi sa
vi blir aldrig som dom från stan
som dom från stan
vi blir aldrig som dom från stan


home, sweet home

Gött att vara hemma redan eller jag har varit hemma ca.30min!
I vanliga fall burkar jag sitta på bussen nu, men jeff var snäll idag :) Så vi fick jobba på rasten idag, så att vi kunde gå tidigare och ta bussen som går vid 3 istället för 4! Hur underbart är det inte att komma hem en timme tidigare? :)

Har precis gjort klart uppgiften som jag inte riktigt hann klart med på lektionen, skönt att ha den klart. så tänkte lägga mig ner en stund och ta en powernap innan jag börjar packa och plugga andra ämnen! :) Imorgon blir det åka till stockholm, lite shopping innan vi åker vidare till 25manna blir! pusssss

godmorgon! :-) nu har jag och sandra vakn...

godmorgon! :-) nu har jag och sandra vaknat och duschat :-) så nu ska vi göra iordning oss för skolan, yeeeah! gick bra igår, fick myyycket gjort, det gillar vi :-) så det behövs nog bara ett tillfälle till så är vi klara (: det är nämligen en sak som tar väldigt lång tid, för det måsta stela mellan gångerna :-) men nu ska jag gå, pussssss


Veckans ledtråd till daladubbeln!

Nu kan ni allt gissa vad vi ska va.. börjar bli lite svårt nu!
Dessutom kan ni se att jag var lite för stark...

Åh fyfan!

Nu är jag glad ska ni veta!
Är äntligen klar med kemi delen på naturkunskap B! Så nu är det bara att snabbt förflytta mig och läsa om kroppen! :) Men nu slutar jag, blir att träffa sandra på stan och köpa saker till dd :) sen hem till oss och fixa! :D pussss

for you

och det står still..
Vi har verkligen inget att göra som UF nu. Vi kom på idéen att testa en massa saker, men sen kom vi på att testzone fortfarande håller på, tror vi? Så nu är vi seriöst desperata på vad vi ska göra! Finns inget roligt, för annars är det väl köpa in saker och sedan sälja dem vidare, men det känns det som hela klassen gör redan, vilket inte lockar. Även om det skulle vara roligt, så känns det som man snor någon annans idé! Så nu måste vi skylda på, för vecka 44 ska allt skickas in till tävlingen och skit! USCCCH!

.

hej jag är sur!
Mitt Spotify vägrar fungera, så sur är jag! Jag behöver musik! kommer inte kunna koncentrera mig på något om jag inte få lite musik till hjälp. Så nu vet ni att jag är sur! så nu ska jag gå och sura lite till!

This is gonna take a long time and I wonder what's mine

Nu går jag och mitt rosa pannband och lägger oss! 
Godnatt sötnosar :)

It's like a story of love

Den som inte tycker att bilden ser mysig ut borde gå och kolla ögonen! Tror nämligen det snart blir en kopp te för mig och sen krypa ner framför tvn och tillbringa resten av kvällen där, men även klämma in lite läsning i reklamerna :) En riktig myskväll skulle inte skada! Synd bara att jag är ensam, men vad ska man göra? Man får helt enkelt göra det bästa av situationen. Närmast på listan är Biggest loser Sverige, gillar den där serien jag! Han största killen är så söt på något sätt, alltså inte utseendemässigt, utan hela han! Men han ser faktiskt inte så fel ut heller, även fast han är ganska stor.. han vägde över 200kg när han började. Hoppas han orkar hålla i nu :) men nu började det, pussss

livet är kort jämfört med hur länge man är död

Lite fula filmer det här ändå, men de roar mig i höstmörkret! :)


Men du får mig att le som ingen annan och sjunka lågt och be om mer

haha, inläggen som precis publicerades skrev jag i skolan, men smart som jag är la jag inte ut de! Så det kom nu istället :) Nu är jag äntligen hemma efter en dag i skolan med bland annat skolfotot och shit. Sen var jag på stan ett tag med tomas och oskar, lånade om engelskaboken och kollade runt lite. Kollade även efter en grej till daladubbeln, och det fanns! Så glad blev jag :D :D :D kommer bli gryyyymt, hahahahhaha. Nu ska jag nog ta en powernap innan jag ska sätta igång med något annat, pusss!

hejhej

Tjatja bloggen!
Sitter i skolan och har engelska, men orkar verkligen inte göra det vi ska göra och den ska vara inne idag, hehe... Sitter och spelar sims istället, mycket bättre!

'Cause being in love with you ass ain't cheap

Äntligen hemma igen!
Sjukt trött och ont överallt har jag nu, men det är så det ska vara! (a) Helgen har ju inte precis gått så bra om man säger så, fast kul var det! Sprinten idag ska vi inte ens prata om, men jag tror jag ska försöka räkna.. 1,2,3,4,5,8? eller hur var det nu igen? Dags att lära sig det där, att inte kunna ordningenföljden på siffror i 17års ålder är fan bra! Nu blir det läsa ännu mer och sen mysa framför tvn! pussss

påväg hem nu (: ont i rumpan av att sitta ...

påväg hem nu (: ont i rumpan av att sitta i bilen kan jag säga er! blir läsa engelska boken och sova lite :-) <3


tävling snart.. sprint. kul? neeeej. inte ...

tävling snart.. sprint. kul? neeeej. inte alls taggade, startar dessutom 4e sist,.blir ju ännu mer taggad av att alla kommer imål, bra där :-) puss


uselt skol-sm! tävlingen gick skit och mat...

uselt skol-sm! tävlingen gick skit och maten är smaklös, gött! blir slappa sen :-)


A room full of all my friends dancing round and round

blir lite sur jag, satt i skolan och räknade matte fast kände att jag bara var tvungen att slänga in ett inlägg, så STÄNGER Johan av internet i vårt klassrum, SUUUUR! och sen ringde brandlammet så hade vi brandövning, hihi. Och sen när vi kom tillbaka på nästa lektion funkade inte internet på vår skola, för det var något fel från leverantören eller nåt skit. så blev inget inlägg då heller (: Så blir ett nu istället!

Taggar förövrigt Skol-SM, fast Skoog är ju dryga som vanligt... vi skulle typ ha åkt men nej det har vi inte gjort. hoppas de kommer snart för jag vill komma iväg! Så sitter och roar mig på facebook så att tiden ska gå, fast nej det gör den inte! Men snart åker vi iväg med Stockholm som slutstation! Ska försöka skriva så många sms-inlägg jag kan! Så att ni håller er uppdaterade under resans och tävlingarnas gång! pusss

RSS 2.0