YOLO

Har haft den bästa helgen på länge - varit i örebro och träffast världens bästa Sandra. Undra vad jag skulle göra utan den tjejen alltså (: Har pratat om allt mellan himmel och jord och äntligen kan jag känna att vi är i fast med prat om våra liv (även fast det alltid finns massa mer att prata om). Har även träffast mångra andra trevliga människor och även mindre trevliga eller det vet jag inte ;) 
 
Idag har jag iaf genomlidigt min livs första tenta på universitetet. Känns gött nu efteråt kan jag säga (: Förhoppnings gick tentan bra och förhoppningsvis klarar jag den (håller tummarna). Efter tentan stack jag och tränade så nu är jag uppe i hela 8 pass nu - kanske ska ta ett imorgon med för att det är gött. 
 
Imorgon blir det iaf att träffa Caysa som det oxå var hundra år sen jag träffade och mona någon gång där med (: Mona var det till och med ännu längre sen jag träffade. Undra om jag träffar några människor alls nuförtiden.. Osocial brud... Nä man kanske ska ta och se på någon mysig film. Puss ni får en fin bild på en bra person
 

I landet lagom är bäst

Såhär två dagar efter passet i måndags börjar min rumpa och lår återhämta sig. Fast än så länge gör det galet ont när jag ska sätta mig ner och framför allt sätta mig i bilen. Har jag suttit länge blir det även lite svårt att gå, haha. Som grädde på moset plågade jag benen ännu mera idag genom att genomlida ett tungt intersivt spinningpass - men vad gött det känns nu efteråt (även om jag kan gå sämre nu och bättre lär det inte bli imorgon).
 
Imorgon blir det vila/prommenad för att försöka få bort träningsvärken till i helgen då säsongens sista tävlingar går av stapeln. Stafett på lördag och medel på söndag - ska bli fint! Sen ska vi ligga i hårdträning tills nästa år! Men nu ska jag skriva lite på min hemtenta som ska vara inlämnad på söndag. Pusss
 

Vi ska bli fulla, livet är meningslöst, vem bryr sig?

Idag tog jag tag i mitt liv och skaffade gymkort i 4 månader. Ny månad, ny vecka och varför inte ett nytt liv? Man kan alltid försöka ändra på gamla vanor - nu har jag 4 månader på mig. Måste träna 30 gånger för att tjäna på att ha gymkortet eller rättare sagt 31 gånger annars går jag ju plusminusnoll jämfört med om jag skulle betala 50kr per gång istället. Men 31 gånger på 4 månader borde inte vara så svårt?
 
Skaffade som sagt träningskort och vad passade inte bättre då än att träna? Blev gym med systeryster och jag kommer ha så ont i rumpan imorgon så frågan är jag kommer kunna gå normalt. Men bara 30 pass kvar! Bokade mitt nästa pass på onsdag - spinning klockan 12! Ska bli hur roligt som helst, älskar spinning men fyfan vad jobbigt det är! Tycker att någon av er där ute kunde röra på era rumpor ni med och komma och träna med mig :D
 
Nu ska jag läsa igenom allt jag ska kunna tills imorgon och sen ska jag hoppa i sängen. Godnatt på er :)
 
 
Ska dessutom försöka ha lite bättre träningsstatestik på friskis den här gången än senast jag hade kort där (hade en månad då). 
 
 

RSS 2.0