WeHeartIt

Lite WeHeartIt såhär på kvällen gör livet lite mysigare. Hittade den perfekta bilden för mig och sandra (sista bilden). Vi borde så ha de linnena!!


Ge oss värme

Man blir verkligen glad av såna här bilder! Detta är dagarna innan jag ovh samdra åker till alhbeck = det borde bara kunna bli bättre tills vi kommer dit! ;)



Trött och lat tjej

Hej hopp!
Ännu en helg har passerat och jag har fyllt den med träning, tävling, mys med sandra, godis, mat, shopping, letande efter en bil till mig, lägenhetsletande och massa prat och skratt.

Så om någon har en billig bil till mig så är det bara att höra av sig! Enda kraven är att den ska gå och vara besiktigad! Sen får den vara så ful den bara vill ;)

Nä nu ska jag se klart mästarnas mästare och sen hoppa in i duschen! :) ni får några bilder från helgen. Kunde sitta ute och äta frukost i solen!!

 

 


en fön och en kamera är allt som behövs!

Tänk vad roligt man kan ha med en kamera och en fön om man har blött hår (och måste fördriva tiden). Det är fredag idag för er som inte visste det!!! :D Jag bestämde mig även för att man skulle kunna ha korallfärgade byxor nu på eftermiddagen så det fick det bli. Annars försöker jag bara fördriva tiden tills jag ska åka till tågstation och hämta hem min kära vän! 
 
Annars har jag varit i forshaga som vanligt, ingen tur till deje dag.. Lyssnat på föreläsning om cyklar bland annat. Kul att lära sig lite mer! Nä nu kanske jag ska göra mig klar för ska hinna åka och slänga återvinning innan hade jag tänkt.. Hej hopp!!!

En riktig busfröken!

Idag blev det nästan en tur till deje igen, gillar det där stället ;) blev nämligen en cykeltur dit på en idrottslektion idag :( fint väger och gött! Nästan så att jag ska åka ut på ett riktigt cykelpass imorgon själv..

Annars är det fredag imorgon och världens bästa sandra kommer och ska leka med mig hela helgen! Tänk vad mycket hyss vi kan hitta på ;) vilka hyss det blir määärks som jag brukar säga! Ska sova och planera det nu, godnatt


i should have bought you flowers

Blev en trevlig dag i deje med föreläsning om doping. Väldigt intressant och lärorikt!! Mycket jag visste sen innan och mycket som var nytt.

Annars har jag jobbat på med mina uppgifter så nu är det egentligen bara att det ska gå några dagar till så jag kan skriva mina sista uppgifter med.

Nä nu ska tant anna sova så jag är pigg imorgon! Godnatt på er


Helgen ska bli fin!

Godmorgon!
Sitter nu på bussen till Forshaga (ska dock försöka ta mig vidare till deeeje på något sätt) och VFU-dag 13 av 22.. Alltså är det två veckor i arbetsdagar kvar bara!!

Om jag tar mig vidare till deje så kommer dagen bestå av föreläsning om dopig, vilket skulle vara riktigt intressant att lyssna på! Eftermiddagen består mest av studiepass för eleverna. Sen ska jag röja hela huset för mamma är borta i kväll.. Så kom alla som vill ;)

Nä nu ska jag försöka lista ut hur jag ska komma fram i tid! Hejdå!!


Kan man pausa livet lite grann?

Kan berätta att jag fortfarande lever med att blogg.se fortfarande suger. Deras app funkar återigen inte. Helgen har bestått av tävlingar och mys med sandra. Ja annars har jag nog inte så mycket att säga.

Börjar vecka 3 av VFUn imorgon och det är galet vad tiden går! Kan även säga att jag har gjort hälften av VFU dagarna efter imorgon.. Säääg whaaat? Vart försvann livet? Detta betyder även att det är 3 veckor kvar till Tyskland imorgon..

Nä nu ska jag sova :) godnatt på er

Snyggare tjej får man leta efter!

Alltså jag förstår inte hur någon skulle tycka att jag är ful, jag kan inte tänka mig någon snyggare än jag själv alltså! Får nog ta och gifta mig med mig själv, ingen annan verkar ju villig. Jag lovar, ni är alla bjudna på mitt bröllop med mig själv!

Nu ska jag läsa och hoppas på att glasögonen gör mig smartare iaf! Godnatt

(Var så ful att http://blogg.se">blogg.se inte ens ville ladda upp bilden)


Tyskland hit eller varför inte lite hållbar utveckling?!?

Nämen tjenare bloggen!
Idag har jag och sandra varit på möte inför Tyskland och fått med oss...hmm.. inte så mycket ny information alls, men det ska nog bli en rolig resa! Dock har Sverige missuppfattat allt och resan har ingenting med sport att gör alls verkar det som utan vi ska diskutera hållbar utveckling.. Hmm.. Kan vara precis vad som helst helt enkelt! Men det märks som jag brukar säga!

Innan mötet var jag i Forshaga där jag som sagt hänger hela dagarna nuförtiden ;) coolt ställe det där! Sen åkte jag hem och duschade snabbt innan jag mötte sandra i stan för att hämta ut mina superdupersnygga glasögon som jag egentligen inte behöver men tycker att det är roligt att slänga ut 2000kr på ;) (kan lägga in bild sen om jag vågar) och så åt vi god mat och kollade lite på hm innan mötet började!

Nä nu ska jag hitta på något eller kanske testa att läsa med mina nya superdupersnygga glasögon, allt blir så stor i dom ska ni veta! Så vill ni se tjocka ut så be mig ta på mig glasögonen så ser ni garanterat tjocka ut!


Not really sure how to feel about it

Mys i soffan med biggest loser på tv och en kopp te i handen. Idag har jag iaf varit med och dansat på en idrottslektion och sen har jag tagit en promenad, så liiite har jag rört på mig iaf ;)

Ännu en dag har passerat och jag hinner inte med, tiden går helt galet snabbt. Har iaf hunnit med att skriva en halv uppgift av de 5 uppgift som vi har nu under VFUn och det känns riktigt bra att vara igång! Känns även riktigt skönt att göra lite nu så jag slipper ha panik i slutet, vilket jag ändå kommer ha men bra att minska den lite.

Nä nu var biggest loser slut och det är dags att borsta tänderna och sova :) ja, nuförtiden måste jag sova tidigt för att orka gå upp på morgonen. Men det är skönt! Godnatt på er


Ännu en måndag

Ligger i soffan och kollar på biggest loser och känner att det är dags att börja träna ;) får nog ta och sticka ut och springa imorgon kanske.. Äääh man är gärna lat men kanske dags att inte vara det :)

Annars har VFU vecka nummer 2 börjat och jag har även börjat med att se över uppgifterna som ska göras under VFUn. Känns som att VFUn kommer gå superdupersnabbt så det är nog bra att börja göra allt i tid med tanke på att jag tävlar 4 dagar innan allt ska vara inlämnat + att jag och sandra åker till Tyskland dagen efter allt ska in. Så måste även göra allt som ska göras till dess samtidigt, men det blir fint.

Sen har vi även haft styrelsemöte i kväll, så nu är min hjärna trött. Tänkte borsta tänderna och gå och lägga mig i sängen och läsa lite. Ha det så fint!


.

Senaste dagen har bestått av att möblera om i mitt rum och en tur till Ikea. Så nu ser rummet helt annorlunda ut mer lite nya söta burkar och lådor. Alltid roligt med nya saker!

Sen har jag även varit i klubbstugan och lagt lite banor inför en träning nästnästa vecka. Blir fina sträckor för dem ;) nä nu ska jag fortsätta gör i ordning allt :)


Blogg.se suger ännu en gång!

Jag har inte gett upp er utan blogg.se suger bara. Deras app vill inte fungera och jag är aldrig inne på datorn längre förutom på VFUn men känns lite fel att sitta där och uppdatera bloggen!

De senaste dagarna har bestått av firande av mamma i 3 dagar, hon fyllde nämligen år i onsdags. Igår fick hon sin födelsedagspresent av mig och elin som bestod av musikal. Innan musikalen gick vi och åt mat och myste.

Annars har en hel vecka av VFUn redan tagit slut och tiden går helt galet fort! Jag har även sysselsatt mig med att träna lite, kolla ikapp hart of dixie och nu städar/möblerar jag om mitt rum. Vi får se vart resten av dagen tar mig!


På bussen

Ja som rubriken säger så sitter jag på bussen till Forshaga för dag 4. Dagarna går ganska fort ändå! Idag står det två pass matte och två pass idrott på schemat!

Får skriva mer till er senare idag, för nu ska jag gå av bussen :)


Biggest loser, yeeah

Sitter i soffan och kollar på biggest loser med en huvudvärk som kommer krypande. Jag är inte van med att gå upp 6.30 för att jobba 8-17. Att inte vara hemma mellan 7-18 tar på krafterna när man är van att vara i skolan 10-12 i vanliga fall!

Idag har vi haft haspec, matte och klassråd. Har även suttit och kollar på uppgifter för ett prov som ska köras nästa vecka. Hade aldrig trott att det var så svårt att göra prov på rätt nivå och sedan bedöma vilka mål och betyg. Men man lär sig någon nytt varje dag!

Nu ska jag kolla klart på biggest loser och sen raka vägen in i duschen och sen ska jag äntligen lägga mig i den efterlängtade sängen!


Skulle publiceras igår (måndag 8april)

Har haft en fin första dag på VFUn, som bestod av först arbetslagsmöte och sedan en lektion i PRIV matte (stödlektion) och sen hade vi ingen lektion förens vid halv 4. Så då fick jag en rundtur av skolan, kolla på lite uppgifter till ett prov som jag ska vara med att köra och bedöma om två veckor tror jag att de var :) Sen när klockan blev 17 så var sista lektionen slut och jag åkte hem.

Fick även reda på att jag kommer få ta över en lektion bara sådär någon gång, gå in i en klass utan förberedelse och bara köra på. Detta kommer inte vara i matematik kan tilläggas.. Men det blir nog fint!

Tydligen vad det jobbigt att inte göra så mycket så jag somnade här i soffan en timme direkt efter att jag hade ätit upp min mat.. Hahah kanske ska lära mig att lägga mig i tid :)


Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk

Ligger ännu en gång i sängen, den här gången efter en dag bestående av massa fixande här hemma. Fixat lister, doslock och massa såna där småsaker som man glömmer bort att göra hela tiden.. Men det blev fint det vi hann med och resten får vi göra en annan dag!

Har även hunnit med att fika med både mormor och morfar på dagen och sen stina och Ulf på kvällen. Fika är aldrig fel ;)

Imorgon börjar VFUn, så jag kommer tillbringa mina närmaste 5 veckor i Forshaga, yeeah (: det ska nog bli fint! Nu är det dags att sova, börjar dagen med möte kl. 8 imorgon. Godnatt!


Just give me a reason

Igår var en fin dag med! Sandra kom hit så tog vi en promenad upp till Kil och solade och köpte glass och sen blev det promenad hem igen. Perfekt tillfälle att röra på sig lite och kunna prata om allt möjligt med.

Sen kollade vi på hockey och fastnade i soffan resten av dagen! Pratade om Tyskland och inser att det kommer bli intressant när ingen av oss kan prata så bra engelska. Hahah men vi lär väl oss ;)

Nu ska jag hoppa upp ur sängen och klä på mig. Sen får vi se vart dagen tar mig.

Bild från promenaden igår


Fin kväll

Efter en fin kväll med bowling och några glas vin med bra folk och ett telefonsamtal på 1,5timme så hamnade jag tillslut i sängen där någon gång efter kl. 3. Men det är så livet ska vara! #livingontheedge

Nu har jag orkat mig upp ut sängen och klätt på mig för snart kommer sandra och gör mig sällskap! Vad vi ska hitta på det määärks


Vissa jagar lyckan, andra skapar den

Lite WeHeartIt såhär på kvällens samtidigt som hockey, dock förlorade Färjestad precis..

Annars har jag roat mig med skola idag och bestämt mig för att vara rebell och skita i att vi har obligatoriskt 23 maj när jag kommer vara i Tyskland. Läraren får skylla sig själv när han säger idag att vi har obligatoriskt då!

Har även sökt till Örebro till hösten så det blir flytt (: annars fortsätter väl livet, blir bowling med några ifrån klassen imorgon och supa ner Julia (lär inte blir något problem alls!) nä nu ska jag hitta på något annat roligt.


Living on the edge

Livet går upp och ner, men idag har varit en riktigt fin dag med en av de finaste människorna jag känner!

Började dock dagen med att ha tenta men mina tankar flög iväg en del, men vi får hoppas på att jag skrev ner rätt saker ändå. Sen träffade jag upp sandra och så gick vi och fikade/åt lunch och pratade om allt mellan himmel och jord. Tog även beslut om att åka till Tyskland 11 dagar i maj (living on the edge och skolan får gå som den vill) och att jag ska flytta till Örebro (ja jag måste komma in först). Sen avslutades dagen med glass på Carli och där beslutade vi oss för att gå på bio. Vi lever verkligen efter måttot ta allt som det kommer, lev lite! ;) har även shoppat vita jeans som jag aldrig trodde att jag någonting skulle köpa, men man måste förnya sig lite ibland med?

Nu sitter jag på tåget påväg hem, ska nog ta och sätta på någon bra film och somna till den!


Man you really hit me hard


RSS 2.0