3 dagar kvar..

...känner att mina rubriker är väldigt fantasifulla! Men oj vad gött det ska bli om 3 dagar. Back to school (faktiskt skönt) och få träffa oskar och alla andra underbara varelser igen! Bara att kämpa nu de 24 timmarna som är kvar, ett helt dygn av praktik kvar alltså, coolt!

Nu är iaf dagens praktik slut och dagens arbete börjar. pusss


Finns det något mysigare än en mysig brasa?

Myser framför brasan med lite marknadsföringsuppgifter och taggar samtidigt träning som börjar om 1,5timme. Värst vad jag har kommit in i en träningsperiod nu.. bra det! Nog tränat mer nu i januari än vad jag gjorde under hela förra året, haha typ iaf ;) Ska nog försöka skaffa mig ett gymkort när jag kommer hem igen och hålla igång mina armmuskler ;) helt sjukt att det inte känns som överkokt spagetti om man trycker på mina armar längre. 

Kanske borde gå och göra mig en smörgås eller två så att jag inte hungrar ihjälp på träningen. Sen ska jag köra som fan med uppgiften nu så att den blir klar, lagom jobbig uppgift om man säger så! Lång och krävande, men skönt när den är klar. Pussss


4 dagar kvar...

Sista måndagen i den sista praktikveckan är det idag, redan gjort halva dagen och det är gött. Ska bli gött att komma hem och kanske krypa ner i sängen och ta en powernap. Skulle behöva lite sömn, blev inte allt förmåga timmar i natt inte :) sen borde jag plugga och träna ikväll med.. Träning blir det iaf!

Nej men nu ska jag vara sociala med de andra sociala *host*. Pusss


Bara 5 dagar kvar nu!

Jag har i veckan börjat inse att våra 8 veckors praktik och 2 månader ifrån skolan börjar lida mot sitt slut. Vilket betyder att det är back to hardwork igen. Uppgifter ska göras, saker ska bestämmas och prov ska skrivas. Därför har jag tagit tummen ur aslet och ska sätta igång och skriva lite på uppgifterna som måste göras. Ska börja med att skriva loggbok (vilket vi skulle göra varje dag under praktiken - jag har skrivit noll dagar). Sen ska jag gå över till praktikuppgifterna tror jag, iaf skriva det jag själv vet. Sen får jag boka möte med per så han får förklara resten för mig!
Igår steg jag upp klockan halv 8 för att äta frukost innan vi åkte iväg till hallsberg för att träna lite. Var faktiskt väldigt gött att vara färdigtränad vid klockan 11. Sen åt vi lunch där med massa orienterare innan vi åkte hem och somnade i soffan framför sm-veckan. På kvällen myste vi framför tvn utan massor med beskymmer om skolan. Vi åt hummer och chips, mumsigt! Sen så sov vi gött efter en film.

Idag sov jag till 10 och sen blev det upp och äta frukost innan ännu mera soffsittande framför tvn. Vid 12-13 någon gång åkte vi iväg och åkte skidor. Längesen nu ju! Var sjukt gött efteråt och sen var det bara hem och äta och nu sitter jag här framför datorn med lite lätt ångest - nog bäst att sätta igång och bli lite lugn. Puss på er

Gårddagen

Igår var det fredag - gött! Jag och pappa bestämde oss för att äta lite tapasstuk, mums! Massor med olika saker gjorde vi och oj vad gott det blev! Sen kollade vi på tv resten av kvällen, fiiint!

Nu är jag trött som sjutton, eller egentligen inte för att ha gått upp klockan halv 8 en lördag. Ska nämligen iväg och springa i Hallsberg snart så det är väl bäst att jag byter om, vad gör man inte för beach 2012? Pusss


Träning

Ut och köra stavbacksintervaller i en slalombacke nu, kommer vara döööd sen. Gött de! Pusss


Den här hyrbilen blir väl bra?

Jag dör nog snart, av tristess. Vårt system la av igår så vi får inga beställningar = inget att göra. Bara att sitta och hoppas på att det börjar fungera snart.. Hej då!


nåja, vad är väl en bal på slottet...

Sitter och letar balklänning just nu. Har bestämt mig för att gå igenom alla 1900 klänningar som finns på sidan där jag ska beställa ifrån. Sedan lägger jag till de jag kan tänka mig i mina favoriter och sen har jag bara dem att bestämma emellan och då är det bara för mig att göra det! Sen kommer nästa problem - FÄRG. Jag är nog ganska säker på att jag vill ha rosa av något slag.. fast aprikos är ju fint det med.. Får nog bli så att jag och mamma får gå och prova färger när jag kommer hem till karlstad igen om en vecka och en halv. Sen ska jag beställa! Det tag ju ändå nästan en månad innan jag får den och då är det helt plötsligt mars och då är det nästan studenten ju ;) haha

Så nu ska jag leta klänning! 216 klänningar är utkollade redan och 4st är inlagda i favoriter.. kan nog bli en del klänningar att välja emellan sen! Pusss på er :)


Sagan om den flygsugna iPhonen

Glömde berätta för er att min iphone tog en flygtur idag utan att jag visste om det. Dum telefon! Det började iaf med att jag och pappa skulle cykla till jobbet (helena hade bilen). Jag kom på precis innan att det nog inte var så smart att ha telefonen i arbetsbyxorna (man kan inte böja höften helt då). Så jag stoppade mobilen i jackfickan och cyklade iväg. När vi sedan kom fram till jobbet (15-20min senare), upptäckte jag att mobilen var borta - panik! 

Jag fick då gå in och berätta för Sören (min handledare) att jag skulle cykla tillbaka och leta. Så det var bara att trampa iväg igen. När jag hade cyklat 1km ungefär hittade jag mobilen i ett dike! Precis vid universitetet, men från den sidan inte så många går förbi. Tur som sjutton hade jag att den låg kvar där i diket! Bara några bucklor på skalet och lite färg som fattas, men mobilen var hel! Så nu ska jag hålla hårt i mobilen i fortsättningen och jag ska lära mig att stänga jackfickorna! Godnatt på er

Senaste inköpen, nu får det vara nog på ett ganska bra tag!

Röd bikini - 20kr/del  / Jeans - 89kr / Skinnjacka - 359kr / Vit bikini - 223kr/båda delarna


Linde, Linde, Liiiiiiiiiinde

Sitter på jobbet nu och grejar. Fast blev precis klar med det jag skulle göra så väntar på att pappa ska ge mig något nytt att göra. Vet iaf vilka som är anställda på Linde nu och vilka som inte är det, haha. Förhoppningsvis ska vi åka hem snart och då tror jag att jag ska kolla lite mer på balklänningar, börjar få lite panik nu! Det är ju egentligen bara lite mer än 4 månader kvar nu! Att jag aldrig kan bestämma mig... Nej back to work. Pussss


Om man tror tillräcklig mycket kanske det uppfylls?

Jag vill gärna inbilla mig att det snart är sommar. Därför beställde jag en bikni nu, tror den blir fin när man blir lite brun i sommar. Ska bara se till så att det blir sommar först.. Bara 127 dagar kvar tills turkiet! (4 månader och 7 dagar)


Man saknar det man inte har

Färdig tränad och trött. Tror jag ska börja skriva träningsdagbok igen så att jag har koll på hur mycket (lite) jag tränar. Fast än så länge i år har jag nog tränat mer än vad jag gjorde på hela hösten iaf! Fast i våras var jag bra, minns att jag körde typ 20 pass på 15 dagar eller nåt en period.. Dags att det kommer tillbaka!

Helgen var iaf helt underbar! Äntligen fick jag träffa oskarposkar igen, att inte träffa honom på två veckor är jobbigt! När man annars är van att träffa varandra varje dag. Så det var mysigt. Blev mys på fredagen framför tvn, jag somnade.. Lördagen spenderades först i en gympasal, jag kollade på när oskar och lite annat folk från tyr tränade innebandy. Sedan åkte vi och åt på restaurang med oskars familj och avslutade med att gå på hockey. Tråkigt att de förlorade bara.. Söndagen var mest slapp. Bra helg!

Idag gjorde jag 28 praktikdagen av 37. Bara 9 dagar kvar nu då! Ska bli gött att sluta praktiken känner jag, jag är faktiskt nästan sugen på att plugga igen. Nu ska jag sova, godnatt.

Nu blir det träning


Ganska gött att läsa ändå


En cyberpuss till dig

Även idag lever jag! Och imorgon ska jag äntligen åka hem och träffa min älskling och mamma igen. Sjukt vad man saknar människor man är van att träffa hela tiden. Så imorgon ska jag äntligen göra det. Sen blir det hockey med oskarposkar och hans familj på lördag med. Det blir nog skojigt. 

Praktiken fortsätter iaf bra. Packar miljontals packet varje dag och skickar iväg. Börjar skaffa mig armmuskler, vilket jag aldrig har haft innan. Men att bära däck på 20kg/st eller dunkar med olja som väger 20kg ger lite resultat. Så när jag kommer tillbaka kommer jag vara sjukt biff, eller? Kommer nog inte synas ett dugg men jag kanske kommer orka mera. 

Nej men nu ska jag sova så att det blir imorgon fortare, sedan ska dagen gå fort som satan så jag får åka hem och pussas! En cyberpusss på er sålänge

Fikarast med fikabröd, mums!


Dag 4

Dag 4 av praktiken är det nu, just nu sitter jag och har rast, gött det! Sen är det bara 1 timme och 20min kvar till lunch, jag börjar faktiskt bli hungrig :) fast nu ska jag nog sätta igång och jobba igen i mina snygga stålhätteskor. Pusss


Saft och en bok = bra söndag!


Dags nu!

Varit usel på att blogga men orken finns inte. Tänkte skriva ihop ett litet inlägg med bilder imorgon :) för nu är jag trött och det är dags att sova. Godnatt


jag lever..

..men jag är trött - godnatt

För det är bögarnas fel, ja det är bögarnas fel

Nu är jag på plats i örebro stad. Imorgon väntas första dagen praktik, vilket betyder att det bara är 18 dagar praktik kvar någonsin i gymnasiet. Lite pirrigt men samtidigt roligt. Har ingen blekaste aning om hur det kommer blir och vilka jag kommer jobba med. Det får jag veta imorgon helt enkelt! 

Nej men nu måste jag sova för det blir upp tidigt imorgon! Egentligen skulle jag ha börjat 7.. fast pappa var snäll och flirtade med chefen så jag får börja 8 varje dag istället :D Sen arbetar jag till 16, fast pappa jobbar ju till 17, så jag får gå upp till honom och arbeta på riktigt i en timme varje dag. Sen blir det hemåt, förhoppningsvis. Imorgon ska vi dessutom åka till krisinehamn för att springa kylklampen direkt efter jobbet. Fiiint. Men nu måste jag sova, godnatt!

Tar mig en tur till Örebro i 4 veckor

Som sagt ska jag ha praktik i örebro de närmaste 4 veckorna och därför sitter jag på bussen dit nu. Imorgon börjar allvaret och sen när praktiken är slut är det bara 4 månader kvar i skolan. Panik?!? Något. Men nu ska vi fokusera på januari. Göra uppgifterna vi har nu och sen fokusera på framtiden när den kommer. Nu ska jag sova en stund, godnatt


När jag var liten var jag söt


Han var inte korkad, han var min vän

Finns verkligen ingeting godare än avokado just nu. Äter det till kvällsmat och till frukost, mumsigt! Såhär såg frukosten ut idag, dags att skaffa lite bättre matvanor. Dags att skaffa bättre vanor med allt. Nytt år nya möjligheter. Men idag är det vilodag efter 5 dagars träning. Sen när jag har kollat klart på ett avsnitt oth ska jag packa upp alla mina kläder för att sedan tvätta en massa och börja packa igen. Livet går i ett, snart börjar praktiken med. Puss på er så länge

Things to do 2012


Då var vi hemma igen

Home, sweet home. Nu var jag hemma efter några dagar borta i sälen. Fast jag kommer inte vara hemma särskilt länge för på tisdag åker jag till örebro i 4 veckor. Kommer kännas knepigt, men det gick bra förra året så då gör det nog det i år med :) 

Nej jag ska berätta mera om sälen när jag kommer hem igen. för nu ska jag och mamma åka och hämta upp mitt HM packet. Hoppas allt passar (a) puss

Sherlock Holmes

Var iväg och såg Sherlock Holmes med Oskar. Så kom hem för inte så länge sen. Bra film det där, spännande och bra. Vissa delar var lite knepiga, men sånt hör nästan till i såna här filmer. Helt klart värd att se, så gå och se den ni med :) pusss


Årssumme 2011

Januar
Började året med att åka till sälen med min familj på pappas sida (samma sak som vi gör i år) Resten av månaden spenderade jag i min säng framför sex and the city och massor med filmer (tror jag hann med runt 40 filmer under januari). Skrev nämligen en lista på alla filmer (fast den har jag tappat bort).

Februari
I februari åkte jag, sandra och oskar stockholm för att börja vår utbildning unga ledare. En mysig helg där vi började lära känna många nya människor och på sätt och vis kom vi varandra närmare oxå (även fast vi alltid har varit varandra nära). Jag åkte även iväg till örebro för att spendera mina närmaste 5 veckor där med praktikmys på Löpex. En underbart trevlig upplevelse och det var superskoj! Helt klart den roligaste praktiken jag har haft och jag tror inte att min praktik nu i januari kommer slå den heller. Tummen upp för löpex! Även i februari spenderade jag mycket tid i sängen framför bra filmer.

Mars
Praktiken fortsatte in i marsmånad med då kom även harald sötungen och hade praktik på löpex :) Trevlig kille det där, så sista veckorna gick väldigt fort när man även hade han att skratta igenom timmarna med. Mars månad betydde även massor med plugg, hade en hel massa under praktiken. Och vi hade dessutom sjukt mycket att skriva inför UF-mässan och UF-tävlingar. Men jobbar man bra så blir det bättre i framtiden och det blev det. Blev en 3:e plats i tävlingen Bästa UF-företag 2011. Yeeeeah. I mars åkte i även iväg på vår andra träff med unga ledare. Denna gång till Siljansnäs och där åkte vi spark, det var kul.

April
Plugghögen minskade inte i april, utan den ökade mera tycker jag när jag läser såhär i efterhand. Massor med plugg tog upp min lediga tid, men även en hel del träning och tävling. Äntligen hade jag kommit igång med träningen. Två SM genomförde jag och båda gick skit. Spenderade mycket tid med naturkunskap och matte, vore roligt att veta hur många ord jag egentligen skrev under april. Känns som om det var typ 100000000000ord? Tog tydligen inga roliga bilder från april heller.

Maj
Tydligen så snöade det den 3 maj förra året. 2011 kan man verkligen säga var ett konstigt år värdermässigt. Maj betyder även den sista månaden i skolan med plugg innan betygen sätts. Så det var mycket panik, allt skulle vara klar och bra betyg ville jag ha. Och det fick jag tillslut med. Massor med nationella i engelska och svenska som gick skit. Tankarna var på helt andra ställen vilket kanske folk förstå nu när jag berättade lite saker i efterhand. hihihihi. Fick reda på att jag fick sommarjobb på Sunne vattenland. Spenderare även den tiden som gick ute i solen med någon bok eller att klippa gräset.

Juni
Skolan slutade jag äntligen var vi fria! Fast innan skolan slutade åkte jag upp till hälsingland i några dagar. Massor med mygg men även sol och shortsdagar! Började även jobba på sunnevattenland som skulle bli mitt andra hem resten av sommaren. Någon gång i juni fick väl folket reda på att jag och oskar var tillsammans ♥ även fast vi hade varit det från maj, hihi

Juli
ÄNTLIGEN FYLLDE JAG 18ÅR! Firade min 18årsdag genomförkyld, vilket sög. Fick lite pengar på min födelsedag så spenderade dem på att köpa en iphone, trevligt trevligt. Är nog en av de mest värda köp jag någonsin har gjort faktiskt. OJ vad den har varit bra! Åkte även till liseberg med världens bästa vänner, en resa att minnas! Sen spenderade vi två dagar i ekshärad på 18årsfest för mona! Roligt roligt. Och som alltid i slutet av juli var det dags för ORINGEN. Superduperrolig vecka fast med superduperdåliga tävlingsreslutat, men det är inte det som är viktigt med oringen. Oringen slutade med en superduperförkyld anna. Började alltså juli som förkyld och slutade även månaden som förkyld. Bra månad annars!

Augusti
Jobbade, jobbade och jobbade. Men tillslut var sista arbetsdagen gjort, det kändes väldigt konstigt fast samtidigt väldigt skönt. Spenderade mina sista dagar med vänner innan skolan började igen. Sista året nu! För att göra något roligt innan skolan började på allvar drog jag, caysa och mona till charlottenberg och shoppade. En rolig dag med massor med skratt och smalare plånböcker. Borde göras om snart tycker jag!

September
Skolan började på allvar och det började bli tråkigare och tråkigare. Tävlingarna gick desstom uselt förutom på stafett-DM då det blev silver i H20-klassen. TOG DESSUTOM KÖRKORT! ÄNTLIGEN! Min syster och hennes pojkvän flyttade i slutet av september så huset blev tomt.

image description

Oktober
Prov och uppgifter stod på schemat. Unnade mig att shoppa kläder istället, bland annat studentklänning. Spenderade även massor med tid framför big bang theory och med oskarposkar.

image description

November
November bestod av plugg, sista veckorna innan en 8 veckors lång praktik låg framför oss. Mitt uppe i det gråa tråkiga beställde vi studentresa till Alanya! Började även kolla om oth-serien. 

December
Spenderade min tid i frykstastugan (praktik). Hade även en trevlig helg med caysa och mona. Idoltittande och julklappsshoppande. Gick även på hockey med min mamma och syster, även fast jag inte gillar hockey var det rokligt. Spenderade julafton med släkt hemma hos oss och nyår hos oskar. Trevligt år!

 


2012, it feels wrong

2012 - ett nytt år med nya möjligheter, nya utmaningar och nya erfarenheter. Bland annat så kommer jag ta studenten i år (förhoppningsvis om inte allt går åt skogen), sen ska jag komma på något att hitta på i höst när jag ska möta världen utanför gymnasietssarmar. Ska bli ett spännande år! 

Bara för att inviga 2012 så gör jag en liten lista som jag hittade, hihi. 

Årets första kyss: med Oskar

Årets första kram: med Oskar

Årets första mat jag åt: cholkad, om inte det räknas så var det väl frukosten som bestod av smörgås och oboy

Årets första ställe jag var på: mitt i stan i karlstad var jag ju på tolvslaget så måste vara det :)

Årets första godis jag åt: Mörkcholkad med citronsmak

Årets första kaka jag åt: hallongrotta

Årets första duschinte blivit någon än, blir imorgon!

Årets första sms: pappi

Årets första samtal: pappi

Årets första snöboll: la oskar på min nacke tidigare idag



RSS 2.0