tack för att ni tar hand om våra barn

 
Haft en bra sista dag på VFUn, men min handledares barn var sjuk så vi fick ha paralympics själva och sedan hade vi lektioner tillsammans med en vikarie på eftermiddagen. Efter VFUn blev det hem och byta om för att åka till stan med sandrapandra. Blev att köpa lite strumpbyxor, klänning, tröja, juice och ansiktsfärg. Så vi får helt enkelt se vad jag blir utklädd till i helgen! För nu är det fest i två dagar ;)
 
Nu ska jag försöka att plocka i ordning lite till i mitt rum och läsa igenom de andras arbeten så att jag är förberedd inför seminariumet imorgon. Sen blir det helg på riktigt! pusss

GÖÖÖTT mos

 
Arbetet är sen någon timme tillbaka inlämnat. När det var inlämnat bestämde jag mig helt ovetande över vad klockan var att baka bröd. Bra där anna! Nu sitter jag här och är inne på andra jäsningen och det ska dessutom gräddas i 30min. Men vet bryr sig egentligen? Jag får nybakt bröd och det är sista dagen på VFUn imorgon och jag har lämnat in mitt arbete. Jag kan slappa idag. Imorgon däremot blir det full fart på VFUn, sedan till stan för att inhandla lite bra att ha saker inför helgen, du vet sånt där som ej bör nämnas på internet. Justeja juice! Och vit ansiktsfärg! Sen ska jag läsa igenom de andras arbete så att jag är förberedd på seminariumet på fredag och försöka få lite bättre ordning här hemma. Tänkte även försöka hinna iväg och sy upp mina gardiner någon dag.. men det kan få vänta ett tag med ;) kan låna lite säkerhetsnålar av sandra så löser det sig! ;)
 
Nä nu ska jag titta till brödet och fortsätta att kolla på ghost whisperer. puss

Hej jag hatar vår uppgift

Ja, rubriken säger allt. Jag vet exakt vad jag vill skriva, men jag kommer aldrig kunna koppla det till litteraturen = jag får inte skriva så. Lika bra att hitta på något bara för att kunna koppla det till litteraturern. Vi får hoppas på att jag får ihop något. 8 timmar och 43 minuter kvar till deadline..
 
 

run bitch, run!

Ligger gött avslappnad i sängen efter en springtur på 8,5km förut. Trodde aldrig att jag skulle orka det, har kanske tränat 10 gånger senaste 3 månaderna? Men det gick finfint och jag skulle ha orkat mer om jag hade velat och de andra hade gjort det. Skönt att ha det gjort och se att det faktiskt blir lättare för varje gång :) 
 
Imorgon blir det vila, skönt! Ska skriva klart min uppgift på kvällen, så mest tid får läggas på det. Annars får vi väl se vad som händer resten av kvällen. Min kära sambo lär lämna lägenheten så jag får den heeeelt för mig själv. Spöken är välkomna att vårdgästa mig. Ta gärna med något gött. Annars tänkte jag baka bröd! Fast det kanske blir på torsdag.. måste baka något halloween-inspirerat med.. hihi vi får se vad det blir helt enkelt. Nu blir det fokusera lite till på uppgiften innan det blir sängen. puss
 

I know what I'm going to be for halloween, drunk

Nu är det bara två dagar kvar på VFUn för den här gången. Sen blir det tillbaka i två veckor i november. Det ska bli både skönt och tråkigt att komma tillbaka till riktiga skolan. Idag (och även igår) har vi haft paralympics med sjuorna. De får testa på goalball och rullstolshinderbana. Jag är grym på rullskol ska ni veta! Vann över Bellabus även fast hon fuskade! 
 
Nu ska jag försöka skriva klart min uppgift som ska vara inlämnad i morgon.. bara att sätta igång då. Sen blir det träning vid sex och ikväll blir det väl skriva lite till. puss 

just saying

 

Ge mig energi


Sjuk brud har torsdagsmys med sig själv.Genomförkyld, en fot som inte vill fungera och jag ska tävla imorgon. Läs SKA! Kunde springa igår så då kan jag det imorgon med ;) blev dock slagen av pappa med 3 sekunder, 3 sekunder!!! 

Annars fortsätter VFUn förfullt, bara 5 dagar kvar tills vi ska tillbaka till skolbänken själva. Helt galet vad fort det går. Men det är roligt! Vi har dessutom hållit i en hel del lektioner och det är roligt och nyttigt att få testa på! 

Snart helg!

Hej mina små älsklingar. Idag är det fredag och detta betyder att det snart är helg! Har VFU 10-14.30 idag så det är inte så lång dag alla. När VFUn är klar så åker jag och mamma mot Stockholm för en helg på hotell och orientering! 

Annars har jag sen jag senast skrev mest varit på VFU, sprunigt vilse, kollat film, sovit och packat upp lite mer. Livet pågår förfullt skulle man kunna säga!




if you love me, got to know for sure

Kunde inte göra något annat än sakna julia när jag hittade den här bilden! Hon åkte iväg i en gammal folkvagn målad som en hippiebuss påväg neråt i europa och kanarieöarna som mål, på obestämd tid. Tänk vilken känsla att bara dra iväg och skita i att boka någon hemresa och bara ha med sig ett fåtal ombyten. 
 
Själv sitter jag hemma i kalla sverige, även om det var galet varmt imorse. Första dagen på VFUn var det idag. Denna gång befinner jag mig på Adolfbergsskolan i örebro. Kändes bra! :) Tror dessa tre veckor (och två till i november) kommer gå galet snabbt! 
 
Nu ska jag försöka plocka lite till och sen försöka hamna i sängen relativt tidigt, puss
 

Anna Awesome

Kunde inte hitta en mer passande bild till mig. Maria håller med iaf! Och alla som går i min seminariumgrupp eller nollegrupp förstår. Så jävla rätt. Jag är ju awesome. 
 

Börjar bli lite mysigare nu

Nu ska jag mysa ner i min säng och sova underbart några timmar innan klockan ringer vid 7. 

Morgondagen fylls med skola 8-10 och sen lite pepp/skrivning av uppgiften någon timme innan det blir hem för lunch och mer skrivning av uppgiften/uppackning av kartonger. Resten får vi se hur det blir med! Puss


Kiss me

Åh jag vill göra precis allt förutom att skriva på hemtentan. Jag har skrivit en sida av ungefär tre. BRA DÄR ANNA! Detta betyder att det blir en hård dag imorgon! Buuuhuuu.
 
Det är roligt att bo i en egen lägenhet iaf. Lite ensamt, så sällskap är så välkommet! En minut, en timme, ett dygn, på obestämt tid, spelar ingen roll! Dessutom ska vi få ommålat i alla rum!! och vi ska få ny kyl, frys och spis! Fattar ni det kommer ju vara som en ny lägenhet. Vi bestämde färger i morse, så blir blått i köket, beiget (typ) i hall och vardagsrum och sen tog både jag och sandra ljusgrått i våra rum. SÅ fint det kommer bli. Ni får se bilder någon dag när jag har fått bort lite fler kartonger! Nä nu ska jag skriva ner kanske något ord mer på tentan innan det blir sängen/något avsitt av någon serie. puss
 

Äntligen!!!!!

Nu är det tisdag och lägenheten är vår!!!!!! Om 8,5 timme går bilen och släpet mot Örebro med ett litet stopp på Ikea påvägen. Hur jävla nice är inte det då?? Dessutom har jag varken orange eller gula väggar! Puss på diiiig


RSS 2.0