Varför inte?

annalundkvist -
Följ min blogg via blogkeen

She will be loved

Nu är jag hemma och värmer mig under täcket. Blev helt genomblöt när jag cyklade hem från praktiken förut, så blev väldigt kall. Men ett varmt täcke så är jag nog varm snart igen :) då ska jag laga lunch, men frågan är vad.. Någon som har något förslag?

Vem hade kunnat ana att ni två skulle byta plats?

Nu har jag tränat, kommer ha träningsverk imorgon och mums vad skönt det är! Efter träningen kokade jag ägg och åt äggsmörgås och avokado, det är oxå mums! Nu ligger jag i sängen och kollar på oth, när det är slut tänkte jag hoppa in i duschen. Imorgon är det ännu en dag med praktik och bakning. Undra vad jag ska baka imorgon, något förslag?
Någon bild när jag var duktig och tränade förra året

Praktikdag ett

Nu var första praktikdagen över, bara 36 dagar kvar.. Var en lugn och skön dag idag, inte så många som vet att det är öppet än, men några gäster hade jag allt. Bakade även bröd för att testa lite vad vi ska ha till årsfesten, det blev mumsigt! Men kan skriva lite mer sen, sov 3 timmar i natt så jag tänkte sätta på ett avsnitt oth och kolla/sova till det. Behöver lite sömn så att jag orkar träna ikväll. Pusss



people always leave

Ligger i sängen och kollar på oth efter en bra helg. I går spenderade jag helgen med min familj. Blev lite julbak ifrom av lussebullar och världens snyggaste pepparkakshus. Jag och elin har aldrig lärt oss ordet överdrivet tror jag, men oj vad godis det är på det. Ska försöka se till att ta någon bild på det imorgon, så att ni får se :) Sen myste vi lite med chips, dip och hockey framför tvn. Fast jag hatar ju hockey så jag spelade sims.

Idag däremot har gått i ett högt tempo. Började med att jag vaknade men vi bestämde oss för att åka upp till höjda idrekt. Fikade lite, pratade och bestämde oss lite inför helgen. Sen åkte vi till mormor och morfar, fikade lite och hjälpte dem att ta ner lite adventssaker. Efter att vi hade varit hos dem åkte vi upp till kil och gick runt lite där på skyltsöndagen. Sen köpte vi kinamat och åkte hem. Resten av kvällen har jag spenderat framför tvn. Nu ska jag kolla klart på oth sen blir det sova för imorgon börjar min 8 veckors långa praktik. Godnatt



Ge mig 1000 balklänningar nu

Åh, jag vill ha studenten nu! Jag vill vara brun. Jag vill ha sommar. Ja, jag vill att studenten ska vara här nu. Fast samtligt behöver man veta vad man ska göra nästa år då, fast det löser sig. Balklänningar har jag kollat väldigt länge på nu känns det som, men ändrar mig ganska ofta. Fast nu är jag jävligt inne i en som jag kanske ska beställa snart om jag får tummen ur aslet. Det är klänningen här under, fast jag skulle vilja ha den i någon rosa nyans, fast ganska ljus. Iaf vad jag vill just nu, men som sagt det kommer nog ändra sig. Om inte ska jag nog snart beställa den här, billig är den med! Fast mamma och jag ska gå och prova lite balklänningar i veckan kanske för att se lite mer vilken färg, modell, tyg och allt jag vill ha. Nu ska jag kolla oth, sen drömma om balkänningar, puss


So when I think of the time that I almost loved you

Det går inge bra nu. Jag har en lite deal med mig själv att jag ska köpa en trisslott i veckan i ett år och se hur mycket jag kan vinna/gå back och om man kan vinna några större vinster än 50kr. Än så länge ser det mörkt ut, gått back 175kr nu på 11 veckor. Men det är ju 41veckor kvar så det hinner nog förändras lite till ;)



Elin och wille är hemma hos oss nu så vi ska julpyssla lite. Baka lussebullar och jag ska göra pepparkakshus! :D ååh så roligt. Just nu lagar vi mumsig mat, som jag väntar på att den ska bli klar. Ikväll har jag inget inplanerat så vi får se vad som händer helt enkelt. pusss



Mer säger jag inte

 

 


Until you kissed my lips and you saved me

Nu kan jag slappna av. Alla uppgifter som MÅSTE vara inne innan praktiken är inlämnade. Gjorde även historia redovisning idag på lektionen och det kändes bra. Komplettering på Jehovas vittnen är skriven och inlämnad, hoppas den duger nu bara. Etik och moral uppgiften är skriven och den spårade ut som det nog var meningen att den skulle göra med.. Så nu ska jag ta och borsta tänderna och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på oth. Sen imorgon är det matte på schemat, sen är det bara fredag kvar. Sen är det ingen skola igen förrens den 6 februari. Pussss


Snart är det jul igen. Måste köpa julklappar..


Call your girlfriend, it's time you had the talk

Hej hopp! Nu är jag hemma från skolan och det är riktigt gött. Idag har vi varit riktigt effektiva faktiskt, har hunnit med hela 3 uppgifter. Så nu är jag helt klar med Bransch och produktkunskap A. GÖTT! Nu ska jag bara vänta på betyget. Kan även berätta att jag har fått betyg i två till kurser de senaste veckorna och det är Ergonomi A och Information & Layout A. MVG i båda två blev det, gött!

Fick skjuts hem av tomas idag så var hemma redan lite efter 4. Så underbart att komma hem i tid, annars kommer jag hem lite efter 5 och en hel timme tidigare hemma är guld värt. Nu tänkte jag fortsätta med min plugglista och gör jag inte det blir det väl one tree hill som jag började om på igår. Vore faktiskt gött med en hel pluggfri kväll, fast om jag pluggar idag kan jag ju ta en pluggfri dag imorgon. Det märks hur jag gör. Puusss

så hur är det med din mamma och din pappa?

Nu när jag har sett klart på alla avsnitt av the big bang theory så vet jag inte vad jag ska kolla på. Har två avsnitt kvar att kolla på av chuck och några till men dom har jag inte skaffat än. Så jag vet inte vad jag ska kolla på faktiskt, men det kommer jag nog på någon gång. Problem att kolla på en serie att kolla på brukar inte vara så länge, finns ju så sjukt många serier!

Men slutpratat om serier. Helgen har varit bra, ol-galan igår och slapptittande framför tvn nästan hela dagen idag. Imorgon börjar sista veckan innan februari i skolan. Läskigt! Så ska nog hoppa i säng snart så att jag är pigg inför skolan imorgon. Godnatt på er :)


Dags att sova

N
u är det dags för mig att gå och lägga mig. Fixat nästan allt inför imorgon nu. Nämligen ol-galan imorgon, mysigt värre. Var och letade kläder till det idag då nelly klantade sig som vanligt. Blev linnet ovan, men i rosa. Hihi, typ cerise. Tror det blir nice till ett par tighta svarta byxer och en svart kavaj. Men nu ska jag packa ihop det sista sen dejta sängen lite. Puss på er. 

Fyfan vad skönt!

Kroppen bröjar lugna ner sig lite nu. Affärsplanen är klar bara att läsa om den och ändra lite kanske. Sen ska den skickas in. Även projektplanen är klar och även den behövs bara läsas igenom sen skickas in. Så nu har jag nästan gjort allt jag behöver göra den här veckan. Tänkte ta en powernap/kolla på film nu innan jag ska sätta igång och baka + skriva religion sen. Ha det fint!

Nu blir det ut i skogen :)

 

 


Historia

Historia som vanligt på onsdagar och idag började vi med medeltiden. Ska ta reda på några begrepp och beskriva dem med hjälp av en bild + text till bilden. Ja jag är trött idag. Men det är bara att kämpa! bara 1,5 vecka kvar i skolan nu innan praktiken. Hejsvejs!


We found love in a hopeless place

Sitter/ligger i sängen och skriver historia. Rom under antiken är inte så roligt som det låter. Eller vissa delar är väldigt intressanta men vissa inte och även fast det är intressant så är det långtråkigt. Bara 5 frågor kvar att skriva och sen kan jag lämna in och känna att jag är klar. Sen behöver jag inte bry mig om det mera. 

Tills jag är klar myser jag med min ziperall och funderar på att gå ut och göra lite te. Sen när jag är klar ska jag nog sova om klockan inte är jättelite. Känner att det vore bra att komma i tid någon gång, även fast jag har sovmorgon imorgon. Men jag kommer nog somna runt 12 ändå som vanligt, att man aldrig lär sig. Ha det så bra


Kuul

Sitter och lyssnar på två tanter som pratar om fiskar, de läste artikeln om att det var några som hittade en mas i sitt torskpaket. Sen diskuterade de andra fiskar som man tydligen inte borde äta. Nu har de kommit fram till slutsatsen att bara borde äta grönsaker som man odlar själv...


Var det ett liv jag hade eller?

Nu var även denna dag slut och skönt är det. Blev inte mycket sömn i natt så jag tänkte gå och lägga mig snart. Känner att dagen ändå har varit bra och jag har hunnit med massor med saker och det är hur gött som helst. Fast såklart har jag massor kvar att göra, som vanligt. 

Imorgon fortsätter pluggdagen. Då ska jag skriva samhällskunskap (på lektionen), historia och även ett möte ska jag hinna med där mitt på dagen någon gång. Sy klart allt borde jag även göra.. men vi har ändrat våra planer så det ska nog lösa sig ändå. Fast jag borde sy ihop det jag har klippt i sönder. hahah. Vi får helt enkelt se vad jag hinner med imorgon. Nu när jag fick bort en del idag känns det faktiskt som om jag kommer överleva även denna veckan, vilket är bra! Nej, nu TBBT innan sängen. pusss


never mind i'll find someone like you

Hatade jag inte nelly innan så hatar jag dem mer nu. Jag älskar deras kläder och sånt, men på 4 beställningar och de har leveveretat fel på 2 av beställningarna. INTE OKEJ! Dessutom fick jag ju skicka tillbaka den dom leverade fel (4 veckor sen typ) och jag fick meddelande för 11 dagar sen om att den är helt slut så att jag inte kommer få den, jag jag har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar? Nu får jag ju panik springa runt och hitta något att ha på mig till helgen, för jag vill inte gärna beställa något mer där ifrån på ett tag om jag inte hittar något som är asbilligt eller assnyggt. 

Skolan idag gick drygt fast samtidigt snabbt. Hann klart med två uppgifter och började på en, bara att skriva ner vad han i affären sa. Oskar gjorde även klart loggan till vårt projektarbete så nu har vi en! Får hoppas på att sandra godkänner den med ;) Så detta är var att göra idag:

  • Logga till projektet
  • Samhällskunskap - Blir på lektionen imorgon
  • Dela upp vem som ska skriva vad på affärsplanen
  • Göra lite till på projektplanen
  • Börja skriva på affärsplanen
  • Skriva klart BK2
  • BK 4
  • Träna - har för ont i hälsenan så det funkar inte :(

Dagens gjort och morgondagens att göra

Vad som jag hann med att göra idag. Sytt lite på sakerna som jag ska sy som jag inte kan berätta vad det är.

Sen sket jag i att sy upp mina nya byxor då jag tyckte att de blev bra utan att sy upp dem. Städat rummet har jag gjort, iaf det som var nödväntligt.

Projektplanen hann jag verkligen inte med, med tanke på att jag sov förlänge och hann helt enkelt inte med allt jag ville hinna med.

Men boka resa hann jag med, det var gött!


Att göra imorgon:

  • Logga till projektet
  • Samhällskunskap
  • Dela upp vem som ska skriva vad på affärsplanen
  • Göra lite till på projektplanen
  • Börja skriva på affärsplanen
  • Skriva klart BK2
  • Träna
Jag kommer nog ha tillräckligt att göra imorgon med skulle jag tro. Hela veckan ser ut på det här sättet, typ 100grejer som jag ska hinna med. Trevlig vecka jag kommer ha. Nu sängen, godnatt


STUDENTRESA BOKAD!

Den 30maj nästa år drar jag, oskar, mona och caysa till Alanya! Hur underbart kommer det inte bli på en skala?

Att göra imorgon

 

 


baby you're a firework


SJUKT snygg bild!

Dåligt bloggande de senaste dagarna, försökte skriva ett i torsdagskväll men det ville blogg.se appen inte publicera. Den appen suger lite då och då ska ni veta. Torsdagen gick i alla fall åt till skolan, PA plugg och klubbmöte inför årsfesten. Sen myste jag lite framför tvn oxå :)

På fredagen var det dags för skola igen, bokföring och religion. Båda var väl okej och vi gjorde inte särskilt mycket på någon av dem. Bokföringen gick åt att prata studentresa, DEN BOKAS IMORGON! :D Bara 199dagar kvar tills vi åker, hihi (30maj). När johan väl sa till oss att arbeta så gjorde vi väl något sen återgick det till ressnack. På religionen pratade vi lite etik och moral sen såg vi en film om konstgjord befruktion och hur sjukt det skulle kunna bli i framtiden med hjälp av det. Det var alltså ingen dokumentär utan en riktig spelfilm, minns dock inte vad den hette :D Sen efter skolan hängde jag med till oskar och sen gick vi på restaurang, mysigt! För dom som inte vet så hade vi varit tillsammans i 6 månader igår, hej vad tiden går! Tycker vi blev tillsammans förra månaden eller nåt. Riktigt nice att jag inte behövde visa leg när jag köpte cider, haha. Sen åkte vi hem och kollade på film!

Idag sov jag länge, hihi. Sen så åt vi frukost, kollade på skidor och lite tv. Sen så åkte jag och mamma till stan och kollade på tapeter. Vi har nästan bestämt oss för vad vi ska ha (eller vi har lite mer aning nu iaf). Vi ska nämligen göra om på lite ställen här i huset, vad märks när vi gör det. Just nu är det väl vardagsrummet som vi har tänkt. Fast jag har bestämt hur vi ska ha det i köket med :D Sen så shoppade vi lite, skräll! Blev bara ett par svarta jeansleggings för mig dag. Rea så de kostade 100kr istället för 300kr! Sen åkte vi hem och har nu myst framför tvn med massa grönsaker och dipp. Mums! Tänkte att jag visar bild på byxerna imorgon för jag tänkte ha dem när vi ska ut och äta på restaurang! (farsdag man måste passa på). Nu ska jag kolla på TBBT. Pusss

All i want now is a White light moment

Helt sjukt vad det är mörkt ute! Ser ju knappt vart jag sätter fötterna framför mig. Inte så jättekallt ute idag faktiskt, tummen upp på det! Nej, nu tycker jag att bussen kan komma så att jag får fortsätta sova. Pusss

 


PA

Fin tidsplan jag vet. Tack tack! Suttit i två timmar för att få ihop den här jävla tidsplanen, men nu är den klar och vi har sammanlagt planerat in 80 timmar på den (och då är en hel del inte med). Så att komma upp i 100 timmar kommer nog inte bli någon svår match. Sammanlagt med mina 3 timmar som jag har arbetat idag är jag uppe i 20 timmar, inte så mycket kanske men det lär bli fler. 

Nu tänkte jag sova för det blir upp tidigt imorgon (jag måste åka buss). I skolan blir det matte innan jag slutar och då ska jag och oskar skriva klart projektplanen, så det lär bli några fler timmar imorgon. Puss och godnatt

Sitter och skriver tidsplan..

Ja, när man egentligen borde plugga eller framför allt jobba med projekarbete så kan man ju passa på att beställa hem lite kläder. Beställde hem den är underbart söta klänningen. Den kostade bara 269kr! Det är hur billigt som helst, hoppas att den sitter fint. Om den gör det blir det att ha den på ol-galan nästa vecka, mums!

älskling, har du sprungit någon gång?

Jag borde skaffa mig ett liv. Har kollat 3 säsongen tbbt på 4 dagar och kollar även på 4 idag. Hej roligt liv? Ähh. det är bra iaf och nu är det inte många avsitt kvar. Bara 4 säsongen och 8 avsnitt på 5, för resten har inte kommit kommit ut än :) Nu blir det ett avsnitt till innan sängen. Sovmorgon imorgon oxå, tummen upp! Puss på er

Det räcker med en enkel majoritet

Jag måste bli bättre på att ta kort! Jag har ju faktiskt en kamera som ligger och samlar damm någonstans här i huset. Kanske värt att leta reda på den och ta lite bilder? De flesta bilderna jag tar nu tar jag med mobilen och de stannar gärna i den med.. dåligt dåligt dåligt. 

Nu var det slutpratat om bilder och karmeror och sånt där. Skolan idag var slapp, gött att ha såna dagar när man själv känner att man bara vill ligga kvar i sängen och sova. Samhällskunskap hade vi iaf, alla andra fick tillbaka provet förutom jag (men jag gjorde det igår så det är okej). Sen pratade vi lite om sverige och vårat rättsystem typ. Lite om dödstraff och sen gick jag där ifrån en timme. Jag och anton skulle nämligen prata med skolinspektionen som besöker massa skolor just nu. Så vi satt där och pratade och jag har insett hur bra vi faktiskt har det på entreprenörslaget även fast vi har en lärare som suger något som vi inte ska skriva. Sen när det var klart var det tillbaka och ha samhällskunskap en stund till innan vi slutade.

Efter skolan gick jag och oskar till Konsum City och kollade lite rättvisemärka och miljömärkta varor och diskuterade med en som jobbade där hur läget såg ut inom de produktområdena. Sen åkte vi till oskar och somnade. Han skulle inte sova sa han, men det var han som somnade först? Söt kille det där. Och nu är jag hemma igen och väntar på att maten ska bli klar. Tänkte sätta mig och skriva lite på en uppgift inom bransch och produktkunskap sen så att den blir klar. Sen får vi se vad som mer händer idag. Hej svejs!


Vilka bra idéer vi har!

Nu har jag varit duktig och tränat styrka i en timme med klubben. Kanske borde börja träna lite mera än en timme i veckan, men det får jag göra någon annan vecka. Eller om jag orkar mig ut imorgon med..

Nu lagar jag iaf fall mat, blir kyckling (ovanligt...not) med chilisås och wookgrönsaker och till det nudlar. Mumsfillibabba säger magen till det! Sen blir det dusch och sen kanske lite plugg annars tbbt innan sängen. Pusss

Back and forth you rock me

Hej hopp! Sitter i skolan och har bransch och produktkunskap (tror jag iaf). Just nu jobbar jag med att skriva om en produktutveckling då jag själv ska komma på en produkt och skriva om hur produkten kan gå framåt i utvecklingen. Vi får väl se hur det kommer gå med den, men känns som att jag bara vill göra den och blir klar med den för att sen kunna fokusera på praktiken och studenten. Vill hinna med en massa nu innan praktiken så att jag inte har så mycket att göra sen när vi kommer tillbaka. 

Nej tillbaka till arbetet, det var ju jag som skulle bli klar med den här. Pusss

!!!!!

dagar kvar till studenten!
Som ni säkert förstår som är jag grymt sugen på studenten just nu. Bli klar med gymnasiet och få plugga vidare till något jag vill bli (ska bara komma på vad först). Kollar även på balklänningar just nu, finns så många jag vill ha och så många jag verkligen inte vill ha. Men beställa typ 10st vore ju? Nu blir det blir mera balklänningstittande och sedan sängen. Godnatt

Hihi, mysig helg

Vilken mysig helg! Åkte till oskar i fredags efter jobbet och där blev jag kvar tills idag. Skulle ha åkt hem igår med med tanke på att mamma skulle bort och jag skulle ha blivit ensam då så sket jag i det. Så jag stannade där tills idag. Mysigt! Blivit film, prommenad, handlande, mys, mat, sovande och ja, massa av allt helt enkelt.


Mmmm.. marabo(o)u(e). Fast jag vill ha dumle

Hejhoppgummiknopp (fick inte skriva snopp). Just nu är jag hos oskar och myser lite, fast han är dum och misshandalar mig och kittlar mig :( enligt honom själv gör han inte det, men tjejen har alltid rätt, right? Nu blir det filmmys. pusssss

jobb(igt)

Det är jobbigt att jobba, men pengar är fint. så jag ska samla ork att blogga imorgon. puss

Nelly.com suger

Nelly.com SUGER! Beställde en grej från dem för 3 veckor sen med fick fel vara hem, så skickade tillbaka den. Fick mail IDAG om att den inte finns i lager och att de försöker få tag på den nu, men de vet inte alls hur länge det kommer ta. TACKTACKTACK! Det är de som har gjort fel, men då gör de det bara ännu värre? De kunde väl bara ha lagt undan en till mig med tanke på att det var de som gjorde felet. men nej nej, och trevligt är de inte i kundservice heller. Svara på mina frågor, nej det gör man inte. Tack och hej, om de inte levererar varan snart så blir det nog inte beställa något där ifrån på länge iaf. Att göra fel en gång är okej, men två gånger på samma order? neeej

Oskar tror att han har en bra sångröst

Nu blir set biomys med Oskar. Puss


Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för dig

Fint ska det va. Ja, det säger tomas typ 11miljoner gånger per dag så det går runt och runt i mitt huvud just nu. Idag har vi jobbat från 7.30-13 ungefär, fint det. Bakat bullar, bröd, sockerkaka och pratat med massa gamlingar. Vi kollade även igenom frysen och hittad den här spritflaskan. Halvfull, den är nog lämnad sen någon fest. Igår hittade vi två öl (5,0%). Ja, jag och tomas kanske ska supa te lite imorgon?

Nej, jag tänkte sova nu. Blir upp och jobba vid 7.30 imorgon med. Då får vi se vad vi får bakat. Bullar blir det säkert. Vi får även finbesök från storstan och granhålan (typ), det vill säga oskar och sandra. Myys säger vi på det. Godnatt på dig


Om du repar upp historien, fast den är så dum. Om att klia tills det blöder, på en och samma punkt

Arbetsdagen avklarad, träningen avklarad, religionen klar, ja nu är det jävligt gött alltså! Imorgon börjar jag jobbar 7.30, vilket kanske inte känns så jävla gött just nu, men blir nog bra det med så kan vi sluta tidigare. Eller tomas skulle väl sticka vid 12 någon gång oavsett, men jag drar väl hem vid 13-14 någon gång :) Så nu blir det sova, upp om 6 timmar någonting.. godnatt

Bara för att den här är grymt bra.

RSS 2.0