Det räcker med en enkel majoritet

Jag måste bli bättre på att ta kort! Jag har ju faktiskt en kamera som ligger och samlar damm någonstans här i huset. Kanske värt att leta reda på den och ta lite bilder? De flesta bilderna jag tar nu tar jag med mobilen och de stannar gärna i den med.. dåligt dåligt dåligt. 

Nu var det slutpratat om bilder och karmeror och sånt där. Skolan idag var slapp, gött att ha såna dagar när man själv känner att man bara vill ligga kvar i sängen och sova. Samhällskunskap hade vi iaf, alla andra fick tillbaka provet förutom jag (men jag gjorde det igår så det är okej). Sen pratade vi lite om sverige och vårat rättsystem typ. Lite om dödstraff och sen gick jag där ifrån en timme. Jag och anton skulle nämligen prata med skolinspektionen som besöker massa skolor just nu. Så vi satt där och pratade och jag har insett hur bra vi faktiskt har det på entreprenörslaget även fast vi har en lärare som suger något som vi inte ska skriva. Sen när det var klart var det tillbaka och ha samhällskunskap en stund till innan vi slutade.

Efter skolan gick jag och oskar till Konsum City och kollade lite rättvisemärka och miljömärkta varor och diskuterade med en som jobbade där hur läget såg ut inom de produktområdena. Sen åkte vi till oskar och somnade. Han skulle inte sova sa han, men det var han som somnade först? Söt kille det där. Och nu är jag hemma igen och väntar på att maten ska bli klar. Tänkte sätta mig och skriva lite på en uppgift inom bransch och produktkunskap sen så att den blir klar. Sen får vi se vad som mer händer idag. Hej svejs!


Kommentarer
Postat av: iiiden med 3 i

sv: tack! jo de får man ju hoppas ifall de skulle ske :D

kram!

2011-11-08 @ 18:32:34
URL: http://iiiden.blogg.se/
Postat av: Sandra

följas på bloglovin? :D

2011-11-08 @ 21:29:13
URL: http://sandravikstrom.blogg.se/
Postat av: terese

fin blogg!

2011-11-08 @ 21:33:47
URL: http://teresehh.blogg.se/
Postat av: Sandra

jag har lagt till dig nu :D

2011-11-08 @ 22:26:30
URL: http://sandravikstrom.blogg.se/
Postat av: Linda

Följa varandra? :)

2011-11-10 @ 00:02:48
URL: http://felindas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0