Tjaaaa


Hej! Livet pågår förfullt, VFUn den med, men nu är måndagen snart slut (en lektion kvar som slutar 15.00) och då är det bara två dagar kvar, galet! Men det ska bli skönt att få ett avslut och få lite mer poäng ;) 

Just nu bor jag och sandra hos pappa och Helena. De målar nämligen om i vår lägenhet, ÄNTLIGEN!! De glömde bort det där med att meddela en vecka i förväg bara.. Men det gick bra det med :) nu får vi bara se hur länge det tar innan de bli klara. Men det märks! Kan visa vilka färger vi har just nu! 

Mitt rum är i någon ljusblå färg som går lite mot grått. Det kommer bli ljusgrått nu :) 

Sandras rum är grönt och kommer även det bli ljusgrått(samma färg som mitt)
Köket är blått och kommer förbi blått men någon annan blå 

Vardagsrummet och hallen är gult och kommer nu bli någon beigevariant :) 


Städning pågår

Efter att ha storstädat toan igår fick jag för mig att storstäda resten av lägenheten idag. Nu är badrummet, köket, hallen och klädkammaren städad med. Bara att ta tag i vardagsrummet så är hela lägenheten städad, förutom mitt och sandras rum då. men sandra får ta sitt rum själv och mitt ska bli städat efter vardagsrummet! Bara att sätta igång. puss
 

vill du ha en idiot lägg din hand i min

Och där har redan ännu en vecka försvunnit. Veckan har bestått av skola på måndagen och träning på kvällen som vanligt. Även på tisdagen blev det träning på kvällen, men jag hade ingen mer skola förutom fredagen den här veckan. Då vi hade examinationsseminarium, jag blev godkänd det är det enda som spelar någon roll. Annars var jag ute med 3 st från klassen och några av marias kompisar i onsdags. Det blev en fin kväll, som kanske inte blev som jag hade trott men vem vet hur någonting ska sluta?
 
Var även ute i fredags, då hade vi nollereunion. Roligt att träffa folket igen, även fast det inte alls var många som var där, men kul ändå! Sen blev det hem till mig och prata i sönder hela natten innan jag somnade någon gång efter 6. Idag sov jag länge, innan jag gick upp och åt frukost. Diskuterade kvällen med sandra, som verkligen inte hade en kväll som blev som planerat, eller blev det de? ;) Sen har jag mest kollat på filmer och serier och storstädat toan. Sånt som måste göras ibland det med.
 
Nu ska jag sova för att orka vara pigg imorgon. Blir att laga punka på min cykel och förhoppningsvis flytta in en garderob i mitt rum, så kanske jag äntligen får lite ordning. Har lite förmycket kläder kanske.. Har även kommit på en lösning till hur jag ska förvara mina skor! Måste bara till ikea för att kunna fixa mina planer! men det får blir någon annan dag, puss på er

hello november

Haft en mysig dag på ikea med sandrapandra. Köpt lite nya lampor till vardagsrummet och hallen bland annat. Även köpt gardinstänger till köket och vardagsrummet, så nu ska vi bara hålla tummarna för att de är snabba på att skicka iväg våra gardiner. Kommer bli så mycket skönare när det kommer upp gardiner, blir lite mer ett hem då. Nu är väggarna kala och tråkiga. Vi kommer dock behöva åka till ikea någon gång snart igen för att köpa tavlor och lite annat smått och gott :) 
 
Annars har jag haft en trevlig helg. Skön fredag med fredagsmys gånger 1000 och en lördagskväll som började med inflyttningsfest hos melissa, som fortsatte med pitchers och hångeltävling och som sedan avslutades med mcdonalds och en mysig promenad hem. Blev inte många timmars sömn i natt när jag kom hem klockan 4. Men vad gör det? :) 
 
Nu ska jag se på något avsitt och sen ska jag sova :) Försöka att komma upp ganska tidigt och plugga lite imorgon kanske.. annars blir det skola 13-15 och sedan träning på kvällen :) puss
 
 

när långa nätter inte gör som man vill

 
Helt min tanke just nu! idag ska jag och sandra ha riktig fetisdag! Vi har köpt godis (jag vill redan inte ha något mer, att jag aldrig lär mig att jag inte gillar godis längre..), chips har vi köpt, dricka och så ska vi göra tacos. En riktigt mysig fredagskväll helt enkelt!! Sen ska vi bara ligga i soffan och ta det lugn. Men tills dess ska jag plocka upp lite på mitt golv, som faktiskt snart ser riktigt okej ut. och sen ska jag laga mat. puss på er :) Här får ni lite goa bilder som kommer göra er sugna på socker och fett, mums!
 

RSS 2.0