Bloggis

Vilken underbar grej det där är med bloggtrafik! Verkligen grymt bra om man vill ha massa besökare, jag har slagit rekord idag och jag brukar ha minst läsare på fredagar faktiskt. Så har ni blogg, testa det! http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=anapanna gå in där och gör en användare så kommer ni får sjukt många fler läsare diiiirrekt. Men nu är det färdigt snackat om det!

Är hemma hos pappa nu iaf vilket är gött. Sitter på undervåningen där det inte är så mycket folk så har det ganska skönt här för mig själv :) Imorgon blir det nog gå upp ganska tidigt och göra i ordning allt så att det blir sådär perfekt som pappa vill ha det, jag vill göra honom stolt. Jag tror det kommer bli sjukt bra, de har verkligen tänkt på allt. Tänkte även bege mig in i RollerCoaster träsker igen för en stund, såååå sjukt roligt spel (fast det har sääämst grafik) Så nu säger jag godnatt till er där ute! Hoppas ni har en sjukt bra fredagskväll (:

Kommentarer
Postat av: Hanna stenberg

nu är det frågestund på min blogg , fråga exakt vad du vill och jag lovar att svara :D

följer du mig med bloglovin följer jag helt klart dig !

2010-11-12 @ 22:51:01
URL: http://bbrawniiiiee.blogg.se/
Postat av: Sandra

svar: Sen vi slutade nian...

2010-11-12 @ 22:54:59
URL: http://ettgulthuspakastanjevagen.blogg,se
Postat av: Rachel

Vad roligt! Det funkar bra för mig, men jag får tänka mig för så att jag inte avslöjar något. Det vore ju inte så kul om någon om de personerna som jag skrivit om skulle hitta hit, fatta att det är jag och inse att jag skriver om dem. Det kan ju hända att någon upptäcker det, men då måste man nog läsa ganska många inlägg. Jag har ju fixat med namnen, och väljer medvetet bort att skriva om vissa grejer för att undvika att bli upptäckt...

2010-11-13 @ 11:44:39
URL: http://ngns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0