it's hard to die

Godmorgon alla sötungar! Eller neee, för jag har varit vaken sen 8-halv 9 någon gång. Då tyckte tydligen alla här att det var dags att väcka mig för vi har ju sååå bråttom? Jag har inte gjort mycket mer än lyssna igen spellistan som pappa ska spela ikväll. Sitter och lyssnar typ 20sek på varje låt för att bedömma om de är låga eller höga (om man måste höja eller sänka volymen när de kommer). Jotack det är viiktigt jobb att göra.

F
ör övrigt gillar jag bloggtrafik alltså, dock är deras sida sjukt dryg och knepig. Det står bland annat det här på den sidan, hur har man -1 poäng och -0 garanterade besökare? Dags att tänka lite där va? Nu måste jag göra klart det hääär så att jag blir klar någon gång :) hoppas ni får en grymt bra dag! Kommer dock inte bli så mycket bloggande idag då det är fest och jag kommer vara väldigt upptagen :) Men ska försöka att slägga in något inlägg då och då :) 


Kommentarer
Postat av: olivia bjurström

säg till när du lagt till mig så lägger jag till dig :)

2010-11-13 @ 13:49:59
URL: http://oliviaau.blogg.se/
Postat av: olivia bjurström

jag lägger till dig nu :)

2010-11-13 @ 14:37:16
URL: http://oliviaau.blogg.se/
Postat av: Filmskribenten

Läs och följ gärna min blogg http://filmskribenten.blogg.se/ skriver om filmer, handlingen osv. Lägger upp nya filmer varje dag. :) Tack på förhand.

2010-11-13 @ 15:20:55
URL: http://filmskribenten.blogg.se/
Postat av: Julia

Tja! Besök gärna min blogg http://juliahakanssons.blogg.se

Du lär inte ångra dig!

2010-11-13 @ 16:50:59
URL: http://juliahakanssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0