Tors-Sön

Lovade er bilder i lördags, men då hände massa annat så det blev inte av. Och igår var jag borta hela dagen och när jag kom hem mådde jag inge bra så jag gick och sov ganska tidigt. Men nu ska jag visa lite bilder! :D

Torsdag
Först praktik en stund innan det blev hem och duscha innan jag bytte om för att åka iväg till stan och gå på hockey. Klädde bland annat granen i stugan, mysigt!

I stan blev det att hämta ut min klocka som var klar med, trevligt att det gick fortare än vad de sa att det skulle göra :) Kanske för att de bytte ut hela klockan.. Sen träffade jag oskar en stund innan jag och mamma åkte och hämtade biljetterna. Sen hem till elin och äta mat innan hockeyn. Bra match iaf! 


Fredag
Först praktik och sedan hem och duscha, äta mat och sånt. Sedan iväg till stan för mys med Caysa och Mona. Idolfinal, god mat, chips, dricka, film och tjejsnack. Fina grejer. Fick även vara med om ett mordhot (inte mot mig då), köra efter bussar, smala parkeringsplatser och mycket annat roligt :D

Dum lapp dom har i monas lägenhet "För allas trevnad, packetera soporna ordentligt och knyt ihop påsarna. Kasta inga tidningar i sopnedkastet. Container finns på sommarrovägen 54. Hyresvärden". Man kan inte ens kasta sopor i sopnedkastet för det är igen borrat! HAHAHA


Lördag
Upp vid 11 tror jag, somnade ju ganska sent dagen innan så vi var lite trötta. Blev att äta ostbollar och cola till frukost, mums! Sen begav vi oss till Bergvik för att shoppa. Hittade allt en del julklappar, vilket var bra!


Sen efter all julshoppning så begav jag mig hemåt. Handlande med lite mys, man kan aldrig mysa förmycket! För sen på kvällen kom oskar och gjorde mig sällskap. Blev att kolla på en mysig film då med. 

En bit gick i 60-70km/h påvägen hem för jag hade en bil som inte riktigt visste vart gasen var.. det är liksom 100 väg? Och halkigt var det heller inte, så jag var lite sur. Särskilt när det var en fil väldigt länge så jag kunde inte köra om heller. USCH!


Söndag
Även idag bestod dagen av shoppning. Blev ut till elgiganten och kolla hur stort det har blivit och om det fanns något bra där. Sen till bergvik och åt god mat och shoppade ännu mera julklappar. Så nu har jag bara 4 st kvar tror jag :D Bra det när jag ska köpa till 10st. Mer än hälften är köpta! Sen vet ni resten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0